16 מלאו לנער

../images/Emo55.gifאתה חייב למות עליי ../images/Emo8.gif

דניאל, מזל טוב. באמת. מגיע לך כ"כ הרבה. (למרות שאמא שלך שרמוטה)
המון אושר, אהבה, חיוכים, תקוות חלומות ואמונה. שנים של אמת ושקט.
אוהבת המון, גל (לא, אנלא בוצ'ה!)

דניאל ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אחד האנשים שאני הכי מעריכה ואוהבת, כזה שעושה לי טוב, שגורם לי לחייך, שמשרה עליי בטחון. נמנה באותה קבוצה של אנשים שגם אם לא אדבר איתם חודש, ברגע שנדבר, זה יהיה הכי כנה ופתוח שיש, כי הקשר הזה פשוט חזק. יותר מהרבה דברים אחרים. דניאל, אתה בן 16. ואני אפתיע אותך - לא, זה לא כזה מוזר לי. מהרגע שהכרתי אותך, נראית לי לפחות שנתיים יותר, ולאו דווקא חיצונית, אלא שהרגשתי שבאמת תוכל להיות אחד האנשים היותר קרובים אליי. [ולא כל ילד בן 14 היה נכנס לי ככה לחיים באותה תקופה, הא?
.] אני אוהבת אותך, ומעריכה אותך, ומאחלת לך את כל הטוב בעולם. ימים שמחים, רגעים, וחיוכים שיציפו עד שלא תוכל לבכות עוד. כמה בנאלי, ככה נכון - את כל שתאחל לעצמך, אני מאחלת לך. כי באמת מגיע לך. באמת באמת. כאן. תמיד. ענבר.

אדם ק

New member
יא שדון! ../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

שיהיה המון המון מזל טוב!!! עד 120 למרות שאין כל כך מה לעשות כבר מגיל 100 ככה... הרבה אושר, בריאות, הצלחה, שמחה, אהבה וכל הדברים הטובים האלה.... (לא?) היה מעולה לראות אותך בהופעה בבארי! יאללה מה אני חופר! מזל טוב!
אדם

חנושש

New member
ואווו איזה איחור מטורף!

דדדדדדדדדניייאאלללל
המון המון המון מזל טוב. המון אושר,אהבה,חיוכים,חוויות וכיף. אתה ילד מיוחד,באמת,מגיע לך המון. אני אוהבת אותך!

RtOoNmY

New member
איחור רציני..

אבל מותר לי כי לא היה לי אינטרנט... שיהיה המון מזל טוב ילד! רק טוב ותהנה מכל רגע.!!

למעלה