למירי

סטייליש

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבב!

אני אמנם כבר בקושי בפורום רק קוראת ומתעדכנת אבל מירי תמיד איתי! מירי, את אישה מדהימה נפלאה זמרת ענקית עם קול שאין לתאר רק תישארי כמו שאת ומאחלת לך את כל מה שאיי פעם תרצי! ואין צורך לקנא בקרן P: חחחחח אתן שתיכן מדהימות וכ"כ מחמם את הלב לראות אותכן ביחד הלוואי והייתי יכולה חלק ממכן =] את מדהימה ואין לי מילים אחרות לתאר אוהבת כ"כ ניצן..

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif למירי../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

היום מירי חוגגת יום הולדת 31
מאחלים אושר, הצלחה, אהבה, בריאות והרבה מוזיקה טובה

מזל טוב (-:

יום הולדת שמח. אושר, בריאות ואהבה. ויאללה אלבום שלישי בראבק [: אין עליך!

eran3האחד

New member
יום הולדת שמח מירי

לזמרת והשחקנית מירי מסיקה זך המון מזל טוב מירי שתמשיכי להיות כמו שאת זמרת מרגשת ומדהימה ושתמשיכי לגרום לאנשים להזיל דמעה שיהיה לך ולאורי רק אושר המון שמחה ואושר ושתמשיכי לשיר ולרגש כמו שרק את יודעת מירי נתראה בקרוב.. ד"ש לאורי ולמשוררת המדהימה קרן פלס שלך אריק

veredmp

New member
../images/Emo141.gif המון מזל טוב ../images/Emo141.gif

מירי, שיהיה לך יום הולדת מהמם
שלפחות דבר אחד שאת מאחלת לעצמך יתגשם השנה (בכל זאת, צריך להשאיר כמה שאיפות לשנים הבאות)
שתמשיכי לשיר ולשחק וליצור ולהצחיק אותנו ולהיות מקסימה כמו שאת

מזל טוב../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב עד 120 שתהיה זו שנה של בריאות, אושר, אהבה,הופעות טובות, חיוכים, המון נעלים אדומות וכל אשר תחלמי. שתהיה לך שנה מדהימה מלאה בטוב... שתדעי רק טוב ותזכי לימים מאושרים, שכל מה שתחפצי ותחלמי יתגשם... שתמשיכי לרגש, להפתיע ובעיקר לשיר. אבל הכי חשוב שתישארי מי שאת!

viko222

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמריםםם../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב עד 120 שנים נפלאות. שנים של הגשה עצמית ושל מוסיקה טובה כמו שרק את יודעת לעשות
שתזכי להרבה אושר,רוגע ונחת וכמובן שגם בריאות
והכי חשוב
תשארי מקסימה ליבבית ו"מירי" כמו שרק את יודעת להיות
מאחל מכל הלב-ויקו

bnhadar

New member
מזל-טוב מירי!

ההההההההההההההההההההההההיום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת למירי!!!! מזל טוב!!! עד 121 XD !!! מאחלת לך את כל הטוב שאפשר לאחל לבנאדם נהדר כמוך!!! הדר

מירי היקרה! ../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוקים חמים לרגל יום ההולדת, מאחלת ימים יפים של אושר וסיפוק ושתמשיכי בדרך הצנועה והכובשת כל כך את ליבנו..
אני יודעת שרק נפגשנו, אבל מתגעגעת..
מזל טוב והמון אהבה!

אושRתי

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

yafit1305

New member
../images/Emo24.gifלמירי היקרה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

למירי היקרה, היום בו נולדת הוא היום בו החליט הקב"ה שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך. יש נס חנוכה ויש נס קפה אבל כשאת נולדת זה היה הנס הכי יפה. אאחל המון המון מזל טובים!!! מתגעגעת,

../images/Emo65.gifמירי יקרה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

מזלטוב
המון אושר, בריאות, אהבה והצלחה!! שתמשיכי לטפס ולעלות למעלה, להגשים את כל חלומותייך, ואפילו הפרועים ביותר. שתמיד תישארי כמו שאת צנועה, עם לב עצום בגודל השמש ומלאת אהבה! וכמובן, שלעולם [אבל לעולם!] לא תפסיקי לשיר
ענבר

למירי האחת והיחידה, אהובתי!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif|בלו

ואוו מאיפה להתחיל ..אז הנה עברה לה עוד שנה את מיטב האיחולים ממני כבר קבלת באופן אישי השבוע...
ואפילו עוד בתאריך העברי.. אני מאחל לך שתמיד תהיי מאושרת, מאוהבת, מחויכת, מחובקת ומנושקת וכמובן תמיד מקסימה כמו שאת! תודה על הכל ועל הקול שנותן לי המון כוח גם שלא קל. את בשבילי זמרת השנה - כל השנה!!
אוהב תמיד תמיד מוצ'ו מוצ'ו
אמיר

הילה 201

New member
למירי המקסימה!/tapuzforum/images/emo13.gif

/tapuzforum/images/emo8.gifמירי מקסימה ויפה! מזל טוב עד120,אושר,עושר,רוב מזל וברכה בכל מעשיי ידייך,המון בריאות ורק טוב! זו הודעה מהנייד כי אושפזתי עם דלקת ויראלית בקרום המוח..מקוה לצאת היום הבייתה ולשמחתי זה לא מדבק. שוב מזל טוב! תהני המון!

I מ י ר ב I

New member
מירי היקרה../images/Emo49.gif

בריאות,אושר,אהבה ושמחה
שכל משאלותיך יתגשמו
עד 120
וכמובן שלא תפסיקי לשיר לעולם
ובעזה"ש שיהיה לך בייבי קטן השנה

אריה31

Member
מנהל
מזל טוב מירי../images/Emo47.gif

מירי, את זמרת ענקית, אבל עוד יותר מזה את אישיות נדירה את מדהימה, מלאה אהבה, גם בלתת, גם בלקבל וזה בעצם חשוב מהכל:) אני מאחל לך שנה אישית מעולה, בכל התחומים קודם כל בריאות ואהבה. הצלחה במוזיקה, פרסום, בהכל:) אריה

למירי המדהימה!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

המון המון המון מזל טוב!!!! שכל החלומות, המשאלות והשאיפות שלך שעוד לא התגשמו, ייתגשמו בקרוב!! הרבה אושר, הצלחה, בריאות, מוזיקה מעולה, אהבה, וכל מה שתאחלי לעצמך!! שתמיד תהיי הזמרת הכי טובה בעולם!! ושיהיה לך רק טוב! אוהבת המון! רביד.

למעלה