למירי

ady18

Well-known member
מירי../images/Emo99.gif

את מלכה ,גילתי השנה חוץ מזה שאת זמרת שאת בן אדם מקסים וחם ונותן הכול למעריצים... אאחל שתמשיכי לרגש אותנו לעשות לנו נעים בלב וחם ... ותודה על מי שאת ואאחל לך שנה של כייף חברים אהבה בריאות ואושר ועושר ועוד שנים רבות של עשיה ממני באהבה יעל

EVGIRL

New member
מיריייי מזל טובבב../images/Emo65.gif

המוןןןןןן אושר,בריאות,עושר והצלחה בכל
מגיע לך את הטוב ביותר.
רעות

איריס מ

New member
מירי המון ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

שי||יום הולדת שמח, הרבה בריאות מעל הכל, שתמיד תהיי מאושרת, שתהיה לך שנה נפלאה ויפה יותר מהקודמת, שנה מלאה במוסיקה מהנה
הופעות מלאות באנרגיה חיובית
שתגשימי את מה שאת מאחלת לעצמך, שתהני מהרגעים הקטנים כמו מהגדולים בחייך, שכל יום יהיה יפה יותר מזה שלפניו, שתצליחי בכל תחום בו תגעי

ה 22

New member
כפרה על הנשמה שלך......../images/Emo15.gif

מירי,
קודם כל, חשוב מאד, אני אוהבת אותך.........!
NEXT יום הולדת שמח!
שיהיה לך יום מוצלח
, חודש מהמם
, שנה מדהימה
וחיים יפים
!!! שה' ישמור עלייך ויגן עלייך מכל צער ומכל דבר רע
שדמעותייך יהיו רק דמעות של אושר ושמחה
והלוואי נשמה יפה............ שאת האור שאת מקרינה, בורא עולם יאיר עלייך בחזרה
כפרעליייך.................
מלייאן נשיקות וחיבוקים
מלייאן...............
הדס

../images/Emo212.gifמזל טוב מירי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח!
אושר
, בריאות
הצלחה, יצירה והנאה!
עד 120!
רותם

Rony 05

New member
מירי../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שתמשיכי להיות כזאת מיוחדת... שלעולם לא תפסיקי לעשות דברים שאת אוהבת שתמשיכי לזהור ולהאיר את כולנו.... והמון המון בריאות חיוכים והצלחות...
רוני.

למירי היקרה

לגדולה מכולן, המון מזל טוב לכבוד יום הולדתך ה-31 בריאות, אושר ועושר מאחל אוהד

hilali1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif

כל שתבקשי לו יהי...

BRANGELINA

New member
מזל טוב!!!

עד 150 שנה אושר עושר הצלחה בריאות והרבה ילדים קטנים וחמודים תמשיכי להיות כזו מהממת עם קול לא מהעולם הזה ולהדהים כל פעם מחדש אוהבת המון קסם

Music4Life

New member
מירי מקסימה שלי../images/Emo23.gif

אני רוצה לאחל לך מכל ה-
יומולדת שמח ומאושר....שתזכי לשנים רבות וטובות, של הצלחה, אהבה, שגשוג, בריאות, ואושר גדול בחייך... מירי את בנאדם כל כך מיוחד הנשקף לעיניי, ואינני יודעת באילו מילים להשתמש לאחל לך את כל הטוב שלעולמנו יש להציע. את מדהימה בעיניי, באמת...והלוואי שיהיה לך רק אושר בחיים
שלא יחסר לך דבר, שתגיעי למקומות רחוקים ותרגישי שלווה, והישג גדול. את מוכשרת ואת בנאדם טהור ומתוק שקשה לתאר במילים. שיהיה לך הכל בחיים, ותמשיכי ליצור, לעשות מוסיקה טובה, להנות ולהצליח בכל דסר שתעשי, מבחינה אישית ומקצועית יחדיו. בבקשה רק תמשיכי לחייך ולהיות את, אחת הנשים היותר מדהימות שיש. אוהבת אותך
ניבה

הילה 201

New member
באמת מעניין...בע"ה גם אבריא..

מנינגיטיס ויראלי איכססססססססססס....תאחלו לי בריאות!... הפורום נתן לי אי של שפיות בתוך המחלה המגעילה הזאת... (מי שיפתח GOOGLE לא יצחק! )

viko222

New member
בטח אורי וקרן התחבאו לה מאחורי הספא

וכשהמחוגים היו על 00:00 הם זינקו וצעקו לה "הפתעהההההה"

למעלה