יעלי2

New member
../images/Emo77.gif

טוב, אז לאור השינויים שאנשים עושים פה (ראו ערך גלגלית, הילה ושות´) גם אני החלטתי ללמוד תחום אחר מזה שעסקתי בו עד היום. מדובר בשנה א´ לימודי רפואה אלטרנטיבית עם התמחות בעיסוי רפואי (ספורטאים, תינוקות וכו). אחרי שבועיים של לימודים אני מרגישה שהתפנית נכונה ואני מקווה שאיישם אותם (את הלימודים) בהמשך. זה קשה כי לומדים רפואה מערבית ואנטומיה ובגלל שמגמת ביולוגיה היתה רחוקה ממני אני צריכה להשקיע, אבל זה מענין והפרספרטיבה שלי כעת שונה מאז. בכל אופן זה השינוי שאני עושה וזה שאחרים עושים שינויים נותן יופי של מוטיבציה.

ayush

New member
נהדר ! נשמע מעניין וכיפיי יחד ! ../images/Emo41.gif

המון בהצלחה! באיזה מסגרת הלימודים ? תואר ? קורס ? זה בשעות הבוקר או הערב ? אפשר קצת רקע ?

יעלי2

New member
../images/Emo68.gif

זה שנת לימודים אחת מ 3. אפשר לקחת את השלוש ואד דרכת ההסמכה גבוהה יותר. הלימודים פעמיים בשבוע בשעות הערב (כ 8 שעות שבועיות) זה יוצא כמה מאות שעות בשנה אני לא זוכרת כמה במצטבר. אני מתעלפת מעיפות אבל התלבטתי באיזה מסלול (שיאצו, רפלסקולוגיה ואחרים) וזה מתאים לי. בינכה עשיתי את זה עד עכשיו בשביל הכיף, אז בעלי כבר נרשם ראשון להיות שפן הניסיונות שלי. אחר כך יהיו מחירי הרצה

נשמע מדהים! נורא מסקרן לשמוע

קצת יותר פרטים! בסוף אני אדריך אנשים ואת תטפלי בהם אחר כך
ובמה עסקת עד היום? איזה יופי! אני נורא שמחה בשבילך! גם אנחנו לומדים עכשיו אנטומיה וזה ממש מעניין! המון המון בהצלחה!!!!

kisses

New member
נישמע מצויין ומאוד מעניין

אולי פעם יהיה אפשר לבוא אליך?

אתי@

New member
נהדר ../images/Emo24.gif אני מאוד שמחה לשמוע

שמצאת לך תחום שאת מרגישה שזה הדבר הנכון עבורך. חברה שלי גם לומדת רפואה אלטרנטיבית, היא כבר בשנה שלישית, ומאוד נהנית מהלימודים. עם זאת, הלימודים קשים מאוד, יש המון עבודות הגשה, בחנים ומבחנים, והלימודים עצמם לא קלים בכלל - כמו שצריך כשהמטרה היא לטפל בגופם של אנשים
בהצלחה רבה

shelycat

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo67.gifאיזה יופי.......

עושה רושם שהשנה הזאת מסתמנת כשנה של החלטות ושינויי כיוון בפורום שלנו. אז אני מקווה שתהני מלימודייך לפחות כמו שאני נהנית מהמסלול החדש שלי.

יעלי.... שחקת אותה.... אחלה תחום

בחרת לעצמך...... אני למדתי אמנות המסג´ במשך שנתיים נהנתי מכל רגע. כמובן שגם למדנו פזיולוגיה וכו´.... היה כיף כיף כיף.... זה מעשיר את הנפש דבר ראשון.. וגם אחר כך לעשות מזה כסף זה פשוט כיף. לעשות לאנשים טוב...... בהצלחה.........

יעלי2

New member
תודה ואכן שנה של שינויים (טובים)

תזכירי לי מה את לומדת? (מתנצלת על הסקלרוזה).

סמיילי22

New member
איחוליי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לפעמים כשאדם מרגיש שלא טוב לא הוא צריך לבחור במשהו אחר, טוב יותר. זה נכון גם ברומנטיקה וגם בלימודים וגם בחיים עצמם. גם לי זה קרה (גם ברומנטיקה וגם בלימודים) ובשניהם ביצעתם לפני כמה שנים שינוי ואני מברכת עליו.

shelycat

New member
אני במקור בילוגית.......

אני במקור ביולוגית עם התמחויות בביוטכנולוגיה ובאיכות הסביבה והתחלתי ללמוד תואר שני בהיסטוריה ופילוסופיה של המדעים בתקווה להתמחות בביואתיקה או פילוסופיה ביולוגית כנראה.

rinutza

New member
וואו, איזה כיף. כל הכבוד על האומץ |

שיהיה המון המון בהצלחה.

יעלי2

New member
......

זה לא שלא טוב לי במה שאני עושה. אני מרגישה שאני לא צריכה להסתתר מאחורי חומות ויש לי הזדמנות לבצע שינוי קטן אבל משמעותי בחיים בשלב שהוא עוד אפשרי ובא בקלות. אני לא רוצה להביט לאחור בעוד 20 שנה ולהגיד: "אוי יכולתי להיות מדענית גרעין אבל לא העזתי". אז זה משהו שלא התבשל בי הרבה זמן אבל הקרקע לכך היתה נוחה. אני שם, נראה איך ארגיש בסוף השנה. בינתיים, חזרתי ללמוד (שזה תמיד כיף) ומכאן, אני מסתכלת רק קדימה.

welcome to the club !

ומברוק על ההחלטה... מקווה שייתן לך הרבה סיפוק וכיף... ואם את צריכה מישהו להתאמן עליו - יש לי גב תפוס בטירוף !

למעלה