Hadar p

New member
איזה יופי! כיף לשמוע../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

מאחלת לך הרבה הרבה הרבה בהצלחה אני בטוחה שתצליחי אפילו שלא התחברת לבילוגיה! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

יעלי2

New member
../images/Emo13.gif

לא אמרתי שלא התחברתי לביולוגיה. אין לי רקע מהתחום ולכן זה קשה (ומרוכז) אבל מאתגר. זה מאוד מענין כי לומדים מושגים, מערכות בגוף וכו, שנותנים כלים לי כמטופלת של רופא, לדעת להבין תהליכים שעוברים עלי. זה יכול לשמש אותי להבין בדיקות מעבדה (מה בודקים, מה התוצאות, למה זה מחוץ לנורמה וכו). אני שמחה על הפירגון ומי שרוצה, תליתי רשימת המתנה בעמוד השער-אתן מוזמנות להירשם ל waiting list

shelycat

New member
..........תודה

ההפך מאוד התחברתי לביולוגיה ואני בהחלט רוצה להמשיך ולהיות מעורבת בתחום, פשוט מכיוונים אחרים, הלימודים בתחום מדעי החיים השאירו אצלי הרבה שאלות ותהיות לגבי משמעות הדברים וההשלכות של מה שאנחנו עושים, מן חלל ב"נפש" שלא ניתן לו מענה מספק מבחינתי במחלקה הקודמת שלי כיוון ששם רוכשים סט שונה לחלוטין של כלים שהתאימו להתמודדויות עם שאלות מסוג אחר ועכשיו אני מקווה לרכוש עוד סט כלים שיתאים לשאלות שאני מחפשת עליהן מענה ואולי כך אני עוד אחזור לתחום המקורי שלי מנקודת מבט רעננה וחדשה. יש היום תהום עמוקה בין המדענים לבין הפילוסופים וההיסטוריונים של המדע ואולי עכשיו עם הטרנד החדש של מדענים שהולכים לרכוש את הכלים ה"הומניים" ואנשי המקצועות ההומנים שבאים להתחנך יותר במדעים סוף סוף תהיה יותר הבנה ותקשורת בין התחומים במקום כל הדיסאינפורמציה בגלל שהאנשים שבאים לתעד ולהסביר את המדע לא מבינים אותו בעצם והמדענים שבאים להסביר את המדע לא מדברים בשפה ששאר העם מבינים.

דפי26

New member
אני מאד שמחה בשבילך

ומקווה שתצליחי אני תמיד שמחה לפגוש אנשים שנהנים ממה שהם לומדים עובדים. גם צריך אומץ לערוך שינויים

אמיקה

New member
איזה כיף !!

מקנאה באנשים שלומדים את מה שהם אוהבים.. עוד יותר באלו שממש עוסקים בזה.. מקווה להצטרף למועדון המהרה בימינו אמן והתחום!!! גדול! בהצלחה

שמופית

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo57.gif

נשמע נושא ממש מעניין וכל הכבוד לך על ההחלטה והביצוע !

למעלה