גנובי מה עם איזו ארוחת בוקר וירטואלית
ה הגנובה New member 21/1/03 #2 היום אני עסוקה - אוכלים קוטג´ 5% עם טוסט ופלפל אדום... מעוניינת בחוץ מתחוללת מלחמה החלטתי לפנק את בני ביתי במרק טוב לצהריים - אבל זהו... לא יותר.... די משעמם...
היום אני עסוקה - אוכלים קוטג´ 5% עם טוסט ופלפל אדום... מעוניינת בחוץ מתחוללת מלחמה החלטתי לפנק את בני ביתי במרק טוב לצהריים - אבל זהו... לא יותר.... די משעמם...
ה הגנובה New member 21/1/03 #5 יה וורדי מה קורה בחוץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אני טסה להביא את הגוזלים מביה"ס שלא ירטבו ושהברקים לא ירדפו אחריהם ... נתראה אח"כ
יה וורדי מה קורה בחוץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אני טסה להביא את הגוזלים מביה"ס שלא ירטבו ושהברקים לא ירדפו אחריהם ... נתראה אח"כ
ס סיגליהיא New member 21/1/03 #8 לא וורדי יסתומית מה לו להלחין../images/Emo35.gif ועוד בחוץ תחזרי אחריי: יאאאא וו´רדי איזו קציצהההה על אותו משקל של : מיאו חתוללללה בסדר? עכשיו תנסי שוב
לא וורדי יסתומית מה לו להלחין../images/Emo35.gif ועוד בחוץ תחזרי אחריי: יאאאא וו´רדי איזו קציצהההה על אותו משקל של : מיאו חתוללללה בסדר? עכשיו תנסי שוב
ה הגנובה New member 21/1/03 #15 טבע בדרך../images/Emo70.gif - אין סיכוי שמשהו יצא מהמרכז שלם ולא רטוב היום
א ארץ האש New member 21/1/03 #22 נראה לכם לדבר ככה על אוכל מול אשה בהריון? נ.ב אני חדשה אבל זה היה ממש מרגש לקרוא את ההודעה שלך סיגליהיא. שישרפו הקנאים מסביבך
נראה לכם לדבר ככה על אוכל מול אשה בהריון? נ.ב אני חדשה אבל זה היה ממש מרגש לקרוא את ההודעה שלך סיגליהיא. שישרפו הקנאים מסביבך
ה הגנובה New member 21/1/03 #23 איך הגעת למחשב עציון../images/Emo35.gif אתה לא אמור לשוט בפקק באיילון
S smagi New member 21/1/03 #6 זה כל יום ככה הוא מפנק את התינוקת שלו (עוד מעט בת 30 התינוקת). קיבלתי גם 4 צינצנות של חמוצים שהוא הכין (לפת,עגבניות,כרוב ולימון) גנובי, זה פשוט אבא שלי בפנסיה מוקדמת ודי משעמם לו אז הוא החליט לנסות להפוך לשף (ודווקא די מצליח לו).
זה כל יום ככה הוא מפנק את התינוקת שלו (עוד מעט בת 30 התינוקת). קיבלתי גם 4 צינצנות של חמוצים שהוא הכין (לפת,עגבניות,כרוב ולימון) גנובי, זה פשוט אבא שלי בפנסיה מוקדמת ודי משעמם לו אז הוא החליט לנסות להפוך לשף (ודווקא די מצליח לו).
ה הגנובה New member 21/1/03 #10 שטתי להביא את הילדים.... הייתי בטוחה שאני נשארת בכמה מהאגמים שנוצרו בכבישים עם המכונית ועם הילדים את לא מאמינה מה הולך פה גשם גשם משמים כל היום טיפות המים טיף טיף טף טיף טיף טף ים חדש
שטתי להביא את הילדים.... הייתי בטוחה שאני נשארת בכמה מהאגמים שנוצרו בכבישים עם המכונית ועם הילדים את לא מאמינה מה הולך פה גשם גשם משמים כל היום טיפות המים טיף טיף טף טיף טיף טף ים חדש