גנובי מה עם איזו ארוחת

נו איזה בזבוז משווע של מים ../images/Emo46.gif

לא חבל על כל המים האלה? במקום לבזבז כסף על נקנקיות ויחלקו תקציבים למושחתים אז שיבנו מוביל מהמקומות ה"מועדים לפורענות" ולהצפות היישר למקווה גדול ולכנרת ישראל. יאללה נעבוד על סלוגו לבחירות

אפרופו גנובית , זוכרת את הסיפור

של השוטר שעשיתי לו קרחת ? עכשיו את נופלת!!!!! ביום ראשון כשהייתי במרפאה לבדיקות אני בשיא האקשן עולה במדרגות לרופא ומי יורד במדרגות? נכון, השוטר
וואלה לא ראיתי אותו אולי 150 שנה מיניו. שאל מה עניינים ומה קורה ואני כמובן הליצן מתעלפת לו מצחוק, להוא לא חסר הומור וישר תוקף, "מה קורה מלעונה מה מצחיק"? "וואלה יאיר השבוע נזכרתי בקרחת שעשיתי לך, זוכר?" ומתה מצחוק על המדרגות
ההוא בלי הרבה חוכמות דפק לי "לטמה" על הראש "אם אני זוכר? יכלבה, חודש צחקו עליי בתחנה על התספורת המהממת ש"דפקת" לי"
. ממה צחקתי יותר? חשבתי מה היה קורה עם הייתי צובעת לו את הקטע המגולח כמו ש"מייליידי" צבעה לבעלה ?

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - אמרת לו שפרץ הצחוק

והנוסטלגיה הוא בעקבות סיפורי הפורום - או שפשוט התפוצצת לו מצחוק בפנים בלי להסביר
את והליידי ביחד הייתן הופכות אותו למוהיקני האחרון

גנובי! דיי עכשיו הרסת אותי../images/Emo151.gif

אני מנסה לדמיין את בעלי עם קרחת וג´ינג´י עם הכרס הענקית שלו. עוד מעט הוא יבוא ואיזה ירידה אני מביאה עליו. רק שלא ישתגע אם אני אזכיר לו את המקרה ההוא.

הגנובה

New member
תראי איזה נחמדים בתפוז...

שמו פורטרט של בעלה של ביג ליידי - בדיוק בשבילה

חדוה1

New member
../images/Emo95.gifבשעה טובה../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

שמחתי והתרגשתי לקרא את הבשורה (רק היום חזר המחשב מתיקון) מאחלת לך הריון קל ומלא ריגושים.

למעלה