התפקדות אוקטובר

../images/Emo78.gif../images/Emo41.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

משהו חדש,נחמד כזה
שם: גיל: איזור מגורים: מה עושה בחיים: להקות\זמרים אהובות\ים: צבע אהוב: מסר לאומה: ותמונה.-כרצונכם!

../images/Emo78.gif

שם:גלי גיל:15 איזור מגורים:צפון מה עושה בחיים:שומעת מוזיקה מנגת ופה ושם לומדת להקות\זמרים אהובות\ים:ברור שקולדפליי,גרין דיי,ביטלס,לד זפלין,פינק פלויד ונירוונה אתם יודעם!!,רד הוט צילי פפרס צבע אהוב: שחור מסר לאומה:מוזיקה זה טוב והתמונה היא של קולדפליי שלא תרגישו שאני מזנימה אותם בשביל ניקוונה ופינק פלויד

Roy1232

New member
כבר השתתפתי בהתפקדות כזאת פעם..

אבל שיהיה, בשבילך
שם: רועי גיל: 14 איזור מגורים: אשדוד (אשדודים רולז!) מה עושה בחיים: ממ לומד (בעע), מנגן
, שומע מוזיקה ונהנה מהחיים. להקות\זמרים אהובות\ים: צבע אהוב: כחול אולי.. לוידע אין לי צבע אהוב. מסר לאומה: אל תתנו להן לפטם אתכם בחג!!! (עומר מזכיר משהו?
) ותמונה.-כרצונכם! אין לי רצון לזה כרגע..

בית הבובות פשוט טובים ../images/Emo47.gif

שם: נופר גיל: 15 וחצי איזור מגורים: פ"ת מה עושה בחיים: לומדת,נראהלי . להקות\זמרים אהובות\ים: בית הבובות,אביתר בנאי,קולדפליי
,עברי לידר וכו' צבע אהוב: לבן ושחור מסר לאומה: ממצבבבבבב. ותמונה.-כרצונכם!

MarishA M

New member
כבר חשבתי התפקדות למפגש ../images/Emo4.gif

אבל אני לא אגיד כלום בנושא..פעם שעברה שניסיתי אני וגיתית היינו נורא בעניין והאנשים היחידים שהתייחסו היו עומרי וההוא שדומה לבראד פיט(שנעלם מהפורום בזמן האחרון) וכל השאר פשוט לא התייחסו ... טוב התפקדותי לחודש אוקטובר: שם:מרישה..מירי. גיל:עוד 4 ימים 16 אהמ
איזור מגורים:ת"א מה עושה בחיים:אממ מוזיקה..מנגנת גיטרה למרות שגיטריסטית אני לא אהיה..מבלה עם חברות וחברים ועם חבר שלי..חיי לא זוהרים במיוחד. להקות\זמרים אהובות\ים:קולדפליי כמובן..פופייטרס..עברי לידר..שייגעצ..ביטלס..דייר סטריטס..אקסטרים..יש עוד אבל אין לי כח צבע אהוב:כחול מסר לאומה:NO MUSIC-NO LIFE חח כמה "מקורי" מצידי..

באער זח לאיס

שם: גיתית גיל: 18 (
) איזור מגורים: נתניה, שרון, ישראל, אנגליה. מה עושה בחיים: בשירות לאומי. להקות\זמרים אהובות\ים: קין קווין ביטלס.. לא חסר
(אין טעם לציין את קולדפליי, כן
) צבע אהוב: כחול, נראה לי
מסר לאומה: בריטים שולטים ותמונה
. (רק עכשיו חשבתי על העובדה שאולי התכוונת תמונה שלי...) (ד"א בחרתי במייקל אואן כי לבחור מבין כל התמונות האחרות היה קשה מדי אז בחרתי בכפרות הזה
)

ברררר

New member
זה עושה לי שמח!!!!!!

שם:בר גיל: 17 בינואר איזור מגורים:צפון, משגב מה עושה בחיים:תלמידה להקות\זמרים אהובות\ים:הרבה! אל תשגעו! צבע אהוב:טורקיז
מסר לאומה: כריס מרטין הכי חמוד
ותמונה.-כרצונכם!

m i c k e y 15

New member
יאאאאאאא

יש לי כלבה בדיוק כמו שלך!..מעורבת לברדור! קוראים לה צ'וצ'ו...איך קוראים לשלך?? אז מאמייייי

למעלה