התפקדות אוקטובר

להלה

שם: ג'ו. כמו סוכן חשאי
. גיל: לא שואלים נשים זקנות [חמש עשרה עוד חודש וחצי]. איזור מגורים: אי שם, ליד חדרה. מה עושה בחיים: אוספת חתולי רחוב נטולי איברים
. להקות\זמרים אהובות\ים: יש המון. [הא הא, מי מצאה אתמול את התקליט עם השיר האהוב עליה? מי?] צבע אהוב: סגול [סגול חציל שירי
]. מסר לאומה: די. באמת די. לא תמונה. מזוכיסטים.

חתולים.

נלה, ליידי, פודי, לירה, דרייקו, ג'ימניי ואוראין. נלה היתה חתולת רחוב בהיריון, לקחתי, המליטה את ליידי. פודי גססה, השכנים זרקו אותה, הצלתי. יש לה עין אחת. את השאר היא המליטה. לירה פשושית, דרייקו מפחד מאנשים, לג'ימניי יש אלרגיות [הראש שלו מתנפח, העיניים נהיות דלקתיות], אוראין צולע ברגל אחת. חתולים
.

קצת באיחור אבל כאן.....

שם: גיל: 20 איזור מגורים: ירושלים מה עושה בחיים: לקראת גיוס להקות\זמרים אהובות\ים: היהודים,ברי סחרוף,עברי לידר,אביב גפן,שוטי הנבואה,אינפקציה,מוקי,משינה ועוד ועוד....יש גם לועזי אבל אין לי כוח... צבע אהוב: כחול מסר לאומה: תיהייו חופשיים... ותמונה.-כרצונכם! טוב נמצא משהו חמוד ונשלח...רגע.....

אוקיי....

שם :סוניה (סוניתי).. גיל: אמממ 16.5 עיר: פ"ת, כפר גנים מה עושה בחיים: תלמידה להקות\ זמרים אהובים: קולדפליי, גרינדיי, מארון 5, לינקין, בון ג'ובי, קיצר כמעט הכל אני שומעת אבל בעיקר פאנק.. צבע אהוב: כחול מסר לאומה: אני לא מאמינה שאני גרה בפ"ת! שנים על גבי שנים ערסים זקנות ובני עקיבא... תמונה-

Drorrrrrr

New member
../images/Emo21.gif

שם
דרור. גיל
18. איזור מגורים
מרכז. מה עושה בחיים
מובטל. להקות\זמרים אהובות\ים
רוק ישראלי. צבע אהוב
טורקיז. מסר לאומה
עוגת דבש זה ה-דבר. ותמונה
מירי בוהדנה .

steelwater

New member
אני

שם:יעל גיל:19 איזור מגורים:ירושלים אל קוצ מה עושה בחיים: עוד קצת מתגייסת להקות\זמרים אהובות\ים: U2, נירוונה, RHCP, קולדפליי, הסמיתס, אלטון ג'ון, לד זפלין ועוד. אני אוהבת רוק כל-כך! רוק על כמעט כל סוגיו, אבל לא מטאל, וקצת פאנק. צבע אהוב:ורוד מסר לאומה: IF TOU DREAM THEN DREAM OUT LOAD! ובתמונה - U2 במדבר!!! בתקופת "ג'ושוע טרי" האלבום הטוב ביותר ביקום כולו!

למעלה