מזתומרת בצוות שלהם?! הם באמת תותחים :)
2 2MayaN2 New member 18/5/11 #23 בצוות של הלהקה ../images/Emo221.gif רק שאני לא תורמת כמו אנשים אחרים זה בעיקרון לקדם את הלהקה וכו'..כל אחד בצוות תורם כמה שהוא יכול
בצוות של הלהקה ../images/Emo221.gif רק שאני לא תורמת כמו אנשים אחרים זה בעיקרון לקדם את הלהקה וכו'..כל אחד בצוות תורם כמה שהוא יכול
נ נסטי XD New member 18/5/11 #24 אוי...אדיר!! איך הם עושים את זה? כאילו את מבקשת וכאלה? חייבים ללכת להופעה שלהם!! יאללה בואי נלך ביחד!
אוי...אדיר!! איך הם עושים את זה? כאילו את מבקשת וכאלה? חייבים ללכת להופעה שלהם!! יאללה בואי נלך ביחד!
2 2MayaN2 New member 18/5/11 #25 אה! בואי:O ../images/Emo221.gif הם עכשיו פירסמו הופעות חדשות ואני מתכננת להגיע אליהן! השאלה אם את יכולה להגיע עד המרכז ואממ עקרונית הם פנו אליי..אבל אולי את יכולה גם לפנות אליהם
אה! בואי:O ../images/Emo221.gif הם עכשיו פירסמו הופעות חדשות ואני מתכננת להגיע אליהן! השאלה אם את יכולה להגיע עד המרכז ואממ עקרונית הם פנו אליי..אבל אולי את יכולה גם לפנות אליהם
נ נסטי XD New member 19/5/11 #26 אויש זה נשמע אדיר...זה יחצנות כזה..לא? חחחחח הבעיה שאין לי איך לייחצן אותם פה, כי יש פה 2 וחצי אנשים XD אני אגיע עד למרכז ,השאלה זה מתי...
אויש זה נשמע אדיר...זה יחצנות כזה..לא? חחחחח הבעיה שאין לי איך לייחצן אותם פה, כי יש פה 2 וחצי אנשים XD אני אגיע עד למרכז ,השאלה זה מתי...
2 2MayaN2 New member 20/5/11 #27 הם מפרסמים כל הזמן תאריכי הופעות ../images/Emo221.gif את רק צריכה למצוא את זה שמתאים לך, ואם תמצאי תודיעי לי וכן זה גם יחצנות בין השאר..עקרונית זה כל אחד תורם כמה שהוא יכול
הם מפרסמים כל הזמן תאריכי הופעות ../images/Emo221.gif את רק צריכה למצוא את זה שמתאים לך, ואם תמצאי תודיעי לי וכן זה גם יחצנות בין השאר..עקרונית זה כל אחד תורם כמה שהוא יכול