גם אני לא בדיוק ערני לפני השינה
D dana015 New member 14/6/06 #35 וואלה צודק... התחלתי להרדם עכשיו באמצע המשחק (הייאמן?), אז החלטתי שבמחצית - מקלחת וקפה. אז שנקבע אחרי המקלחת?
וואלה צודק... התחלתי להרדם עכשיו באמצע המשחק (הייאמן?), אז החלטתי שבמחצית - מקלחת וקפה. אז שנקבע אחרי המקלחת?
D dana015 New member 14/6/06 #37 ובגלל הפורום הזה אני עוד פה... טוב, ככה זה כשמכורים. יאללה, הולכת לראות אם הקרואטים שתו קפה במחצית והחליטו להתעורר גם.
ובגלל הפורום הזה אני עוד פה... טוב, ככה זה כשמכורים. יאללה, הולכת לראות אם הקרואטים שתו קפה במחצית והחליטו להתעורר גם.
ה המפוזרת מכפר אזר New member 13/6/06 #7 בוקר אור עזי, הכל בסדר? כולם, אתם לא מתחילים לחוש שצריך לגמול אותו ממשהו?????????
ע ע זי New member 13/6/06 #10 ../images/Emo12.gif אותי ../images/Emo35.gif לגמול ../images/Emo35.gif אני מכור לשלושה דברים בלבד... לקפה לפורום אבל הכי הכי... למשפחה
../images/Emo12.gif אותי ../images/Emo35.gif לגמול ../images/Emo35.gif אני מכור לשלושה דברים בלבד... לקפה לפורום אבל הכי הכי... למשפחה
Y yoelth New member 13/6/06 #15 ../images/Emo26.gifאז אתה מכור רק לשני דברים שהרי מן המפורסמות הוא שהפורום והמשפחה חד הם.....
D d a l i a l New member 13/6/06 #8 בוקר טוב למשורר הבית../images/Emo42.gif אני מסירה את הכובע בפניך - ישן שעתיים וקם עם שיר בלב וחיוך על השפתיים. שיהיה בוקר נפלא ורגוע לכולם
בוקר טוב למשורר הבית../images/Emo42.gif אני מסירה את הכובע בפניך - ישן שעתיים וקם עם שיר בלב וחיוך על השפתיים. שיהיה בוקר נפלא ורגוע לכולם
ע ע זי New member 13/6/06 #12 ../images/Emo12.gif משורר../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif יודע רק להעתיק שירים... ורק לידיעה - השיר והחיוך נכתבו לפני שהלכתי לישון. עכשיו התעוררתי (עם חיוך )
../images/Emo12.gif משורר../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif יודע רק להעתיק שירים... ורק לידיעה - השיר והחיוך נכתבו לפני שהלכתי לישון. עכשיו התעוררתי (עם חיוך )
S sil2006 New member 13/6/06 #22 ../images/Emo86.gifohehohehohe ticoooos ticooos משחק 2 נגד אקוודור + סוף שבוע!!
א א י ו ש י New member 13/6/06 #14 ../images/Emo42.gifבוקר נהדר! היום טוב../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif
E Eraserhead2 New member 13/6/06 #16 בוקר מרושע ../images/Emo10.gif סתם.. בוקר מצויין.. הו, קדימה, עוד יום מרושע של חרישה להיסטוריה..