אחרי החגים ישתבש הכל

גורבי

New member
../images/Emo79.gif אחרי החגים ישתבש הכל ../images/Emo79.gif

אה, לא ככה הולך השיר? אבל ככה אני מרגישה. אולי זאת באמת מועקת אחרי-חגים, ואולי עייפות החומר, ואולי האנרגיות הבלתי-נדלות של שחר, אבל בזמן האחרון אני פשוט ממוטטת. דווקא היו כמה ימים נפלאים: נסענו להורים בקיבוץ לסוכות השני, ונשארנו שלושה ימים במקום יום אחד – פשוט לא רצינו לעזוב. אבל איכשהו, במקום לחזור בכוחות מחודשים, קורה לי בדיוק ההיפך: הימים נמתחים להם בלי סוף, דברים שכבר הייתי עושה בעיניים עצומות במהלך היום (נגיד, שטיפת כלים, בילוי בפורום) נראים פתאום כמו משימות בלתי אפשריות, ואם נוסיף לזה את התסכולים הרגילים (למה אני לא מוצאת עבודה, מה יהיה עם הלימודים) וחוסר יכולת לישון (גם כשכבר אפשר) אני מתחילה להרגיש כמו בחודשים הראשונים אחרי הלידה. ואז, כמובן, י' מגיע הביתה ואומר שבחודש הקרוב יהיה לחץ נורא בעבודה, והוא יצטרך התחשבות מיוחדת - שמגיעה לו, אני יודעת, אבל כבר אין לי כוחות. והכי גרוע, נראה לי שכולן מסביבי מתפקדות נפלא, מספיקות ומסופקות (סופרוומן אמרנו כבר?) ורק אני תקועה. ועצוב לי. רעיונות?

בלינקה

New member
יש לך איפה לשים את שחר מחר?

רוצה להיפגש לקפה? אני מרגישה כמוך, רק שכבר מתפדחת לקטר בפורום. חייבת לעשות עם עצמי משהו. להיפגש איתך נראה לי כמו עניין חיובי. לאור מצבי הנוכחי, אין לי תובנות עמוקות יותר.

גורבי

New member
הלוואי שיכולתי

מחר עמוס לי בסידורים מעצבנים (שהם אפילו לא שלי) - אולי יום ה'?

lulyK

New member
אוי, אפשר לחבק אותך?

בדיוק בדיוק בדיוק מה שאני מרגישה. בדיוק. תבואי ביום חמישי למשחקייה? ואקנח בעוד "בדיוק" אחד.

גורבי

New member
אז אני לא היחידה?

זה קצת מעודד, למרבה הבושה (אבל החיבוק הרבה יותר). ונראה לי שנבוא ביום ה' למשחקיה, בהחלט.

משוש30

New member
שולחת לכן המון חיבוקים ותמיכה ../images/Emo140.gif

לא פשוט להיות אמא כבר אמרנו?
אני בעד לזרוק את הילד אצל הסבתות ולקחת חופש אמיתי של כמה ימים. אפילו בבית לישון לנוח לקרא ספרים וא לעשות כלום...

Tovlli

New member
ומה עם מי שלא יודעת "לזרוק את הילד"

מתי אני כבר אלמד להיפרד קצת מהנסיכה המתוקה שלי
אני פשוט עוד לא מסוגלת. אני אמנם משאירה אותה כל יום בגן, אבל אני מאוד סומכת על הגננת והמטפלות שם. עם סבתא היא עוד לא נשארה (בעצם עם אף אחד לא, חוץ מאיתנו...). תגידו, גם עם הילד השני זה ככה או שזאת תופעה שעוברת

משוש30

New member
תשמעי זה תלוי בך וגם בסבתא

אצלי הסבתא טיפלה בו חודש שלם במקום מטפלת ואני מאד סומכת עליה. לקח לנו בערך חודשיים להגיע לזה אבל עכשיו אני לגמרי סומכת עליה. היא לא עושה את כל הדברים כמו שהייתי רוצה אבל אני מקבלת את השוני ביננו ושתינו לא מציקות אחת לשניה בנוגע לאופן הטיפול במתן. הוא מקבל המון המון אהבה וזה מה שחשוב. אם היא רוצה להתעקש לשטוף לו את המוצץ כל פעם שהוא נופל לרצפה זה בסדר מבחינתי... כשהייתי חולה לפני כמה שבועות היא לקחה אותו פעמיים לישון אצלה כדי שאני אוכל לנוח (בעלי היה בחו"ל) אז עכשיו אני ממש ממש מוכנה לחופש בלי מתן. בקיצור שתיכן צריכות הכנה זה לא מהיום למחר אבל כשתרגישי שאת סומכת על הסבתא תוכלי לעשות את הצעד הבא.

ומה עם אלו שלא יכולים לזרוק אצל

הסבתא? לא בטוחה שהייתי עומדת נפשית בפרידה, אבל בהנחה שכן - אין לי איפה להשאיר אותה. מתה לחופש וגם הזוגיות בודאי תרוויח מהעניין...

משוש30

New member
לזה אין לי פיתרון ../images/Emo4.gif אולי להזמין

חזרה את החמות?
סתאאאאאאאם מה עם האחיות?

חושחושה

New member
../images/Emo24.gifשרק תהיי בטוחה, שמה שנראה

לך: "כולן מסביב מתפקדות"
מי שאני מדברת איתה, מביעה את אותן רגשות שאת מספרת עליהן! אנחנו עייפות, מותשות, ובכל זאת.... מקווה שיגיעו ימים קלים יותר לכולנו, זה לא יאומן מתוך אילו כוחות אנחנו פועלות, נכון?

למעלה