אחרי החגים ישתבש הכל

yaelia

New member
זו רק תקופה כזאת

אחרכך, בעצם בטח אוטוטו הדברים יסתדרו, יחזרו לשגרה הרגילה, ושוב תראי איך את המלכה של העולם והכל מתקתק כמו שצריך. תזכירי איפה ראית איך כולן מסתדרות נהדר והחיים שלהן חסרי קשיים ודאגות?

מאד מזדהה ../images/Emo4.gif

וזו גם הסיבה שאני כבר בקושי כותבת בפורום. אני לא מבינה אין הבנות פה פעילות כ"כ בכל הפורומים, בנוסף לעבודה, לבית, ללימודים, לבעל...

תומרלי

New member
אין לי רעיונות טובים

אבל אני חושבת שהרבה מאיתנו מרגישות כמוך. אני ממש בקלות מתחברת לאותה העייפות, חוסר הכוחות וכו'. זה רק נראה לך שכולן מסביבך מתפקדות נפלא. על עצמי אני יכולה לספר לך שפשוט כי אין ברירה: לעבוד חייבים, ללמוד - אני תקועה באמצע (טוב, גם אוהבת את זה), לגדל ולדאוג זה כבר חלק ממני. אל תהיי עצובה, תנסי לחשוב בצורה פרודוקטיבית - אולי באמת להיפגש עם חברה, או במשחקייה? והעיקר - תרגישי טוב

nubi

New member
ינחם אותך אם

אני אגיד לך שגם אצלי לא הכל נפלא? אבל כמו שבלינקה אמרה-כבר לא נעים לקטר בפורום
, אז אני שומרת בלב. אני ממש מכירה מקרוב את התסכול הזה של לא למצוא עבודה. שבמקום להנות מהזמן בבית עם הקטן את עסוקה במחשבות של "מה יהיה איתי". אבל לי יש שאלה אחרת (ותרשי לי בבקשה): איך,איך יצא בסקר בעיתון שהישראלי הממוצע מקיים יחסים פעמיים בשבוע? מה רק אצלי זה פעם ב...??

lulyK

New member
כמו הסקר של התיכוניסטים

בו גילה ש-90% מהבנים מקיימים יחסי מין עם 10% מהבנות (המספרים הנכונים שמורים איפה שהוא בגוגל)

למעלה