איטס יום שישי ה-13 תאכלו שום

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifאיטס יום שישי ה-13 תאכלו שום../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-
מדגישומטיק לבועלת מורות

בועלת מורה**

ואי דילן את כה דוחה. שיר חרישה של קרי-ביפור הי צ'יטס,איי נואו יו וונט שיר חרישה לא של קרי-טרו דה קראקס-לינדה,פורבר לאב ואול אופ יו-ריבה אלבום ישן שעשה קאמבק-מיילי סיירוס 2 אלבום חדש שגילתם-בלופ ציטוט השבוע שלכם-"פורבר לאבבבב איי פרומיס יוווו " ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-בלופ סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-חסינת כאב!#!##פרוג'קט ראנוואיי מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם לוהט,במיוחד בבית הספר משהו טוב שאכלתם השבוע-במבה ונודלס שהכנתי אני לבדי בעצמי בכבודי הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא,ממש לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-חחח "ואז עשיתן סקס פרוע על השולחן" זה ממש הצחיק. ו: אם תאמינו באלוהיםו S m e l l y Cat ו 00:30 | 10/04/06 בס"ד יהיו לכם אורגזמות טובות יותר!!!!!!!!!! זהו דבר ידוע ובדוקקקקק ואין ספור מחקרים בכל העולם הצביעו על עובדה זווווווו אין מה להתכחש לההה ולהתכחש ליהדות ולאלוקים כי האלוקיםםםםםםם מי יגאל אותנוווווו מעצמנוווווווווווו רק אלוקים כי יחיד הואאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאא אלוקיםםםםם שלייייייייייייי" "• עשי לי ילדים!!!!!1ו S m e l l y Cat ו 00:41 | 10/04/06 בס"ד בס"ד בסד"דידידי אל נא התנזרי מיחסי מיןןןןן כי אלוקים ציווה פרו ורבו רבו ופרו עשו ילדים קטנים עם ציציות ותלתלים כי הםםםם ימשיכו את העולם והםםםם אלו אשר יגאלו אותנווווו מסבלנווווווו אלוקיםםםםם כך אומררררר לי כל בוקר וכל לילה וכל דקה אשר חייה אני אלוקים מתגלה אליי ואומר לי לקיים מצוות כי רק כך העולם יהיה עולם טוב יותררר עולם חובק יותר בואי בואי יהודיה טובה חזרי בתשובה!!!!!!!! אלוקים. הוא יתן לך אורגזמות טובות " חחחח אתם לא חייבים לקרוא.|מגלגל| איש השבוע שלכם בפורום-אני כאפה,אבל דילן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה-טרו דה קראקס. תמונת השבוע שלכם-יש לי באק אפ אם חן תמחוק. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 2

LeAnnDylan

Well-known member
עלק מורה../images/Emo69.gif את בעצמך אמרת לי, ואני מצטטת:

דרורית אומר/ת (03:12): המורה שלי Dylan אומר/ת (03:12): עוד פעם הלסבית הזאת דרורית אומר/ת (03:12): יצורה!#!#יש לי עוד מורות את יודעת|הא| אגב את פרוג'קט רנוואי אני ובת דודה שלי ראינו היום ומזה התעצבנתי שהיצור שעשה מכנס וחולצת פסים זכה:mad:
זה היה כל כך מכוער ומי לעזאזל הולך עם פסים ופסים%$@&*$#&*@#$&$^*^&)$%^&$%^@ כוס אמא של ההיידי קלום הזאת|הא| סתם שרמוטה|חומה| זה עם החליפה הסגולה והווסט היה צריך לזכות|ריר|

אל תדברי כך על אשתי העשירית#!!#!#

זו לא היידי מחליטה רק|הא| חחחחחחחחחחח מזה הוצאת לגמרי את דבריי מהקשרן

LeAnnDylan

Well-known member
הקשרם חמודה

דברים זה זכר;; ואני לא מוציאה שום דבר מהקשרו. את לאסביט ובאישתך העשירית הוכחת את זה |הא|

symptoms

New member
אני לא יודעת למה אבל תמיד אחרי

שאני קוראת את הסיכומי שבוע שלך אני מוטרדת משום מה
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo129.gifbe afraid.. be very afraid../images/Emo129.gif

שיר חרישה של קרי- סאמטיימס דה מאונטיין יוב בין קליימינג איז ג'סט א גריין אוף סנד
שיר חרישה לא של קרי- סטיי, סטורי אוף יור בונז, שי
אלבום ישן שעשה קאמבק- איי ניד יו
אלבום חדש שגילתם- לא יודעת אם זה אלבום אבל חן שלחה לי ג'ניפר בהופעה |ריר|
ציטוט השבוע שלכם- Dylan אומר/ת (03:01): יש לך אחים? דרורית אומר/ת (03:01): כן,אנחנו 5 Dylan אומר/ת (03:02): :| את רוצה להגיד לי שאחרי טעות כמוך המשיכו להביא עוד ילדים?|אוך| דרורית אומר/ת (03:02): כן! וזה עוד לא הכל,יש לי גם תאום נוסו על נפשותיכם זה מתפשט X_X ועוד ברכה ליום ההולדת ה-18 של שיר: "יאללה לכי לקרוע את העיר ולהשתכר למוות ואז להירדם על הכביש, אם לא נרדמת על הכביש שיכורה כשיש לך תעודת זהות חוקית ביד לא חיית את גיל 18 כמו שצריך"
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- היער - הרלן קובן. האמת שהפעם הספר היה ממש מענין אבל שוב לא השתגעתי על הסוף. לא יודעת מה יש לו אבל הוא לא יודע לכתוב סופים
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- קייל XY והעשב של השכן. סיימתי את העונות בשעה טובה ומוצלחת|חש|
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חמים
משהו טוב שאכלתם השבוע- אממ גומי|ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא אבל סיימתי עם הרופא שיניים |נראה לי| אז ווהוו לי |יופוו|
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- -מי צריך לישון בכלל. לישון זה לחלשים.... ולכאבי ראש... - וואיייייייייייי כאבי ראש. הם אוהבים אותי!! - כן.. גם אותי. למעשה, הם החברים הכי טובים שלי. כל יום באים לבקר. גם את היומולדת שלי הם לא שוכחים. אפילו את התאריך העברי הם זוכרים! ובשבועות: *ערב שבועות אחרי ארוחה מפטמת ביותר של 8 טון גבינות* דודה שלי: יאללה שמעון מחר עושים על האש? אבא שלי: מה על האש?! שבועות עכשיו. אוכלים חלב. דודה שלי: נו בסדר. היום אכלנו חלב מחר נאכל את האמא של החלב
איש השבוע שלכם בפורום- דרוריה הלאסבייה המצויה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מירנדה
יש לה חולצה חדשה |ריר|
מסר לאומה- איי אינט סטלינג פור ג'סט גטינג ביי. ג'סט אינף אינט אינף דיס טיים
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 3
הודגש באמצעות יום שישי ה-13

היא באמת יצאה חמודה בתמונה

ואני אגלה לך משהו.. היא גם חמודה במציאות
הייתי בהופעה שלה לפני חודש וכשעמדנו בחוץ בסוף ההופעה היא ירדה מהאוטובוס שלה כדי לדבר איתנו. כמעט התפתתי לבקש ממנה חתימה בשבילך בסוף וויתרתי
אבל היא הייתה ממש נחמדה אלינו. למרות שהיו שם ילדות שהייתי מרססת בגז מדמיע כדי שיסתמו קצת

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

למה לא הבאת לה חתימה? זה יכל להיות כל כך מצחיק היית מבקשת ממנה לרשום To CarrLes with Luuurrrvv

symptoms

New member
באנגלית זה נראה יותר טוב.

זה כל הזמן שולח לי לפני הזמן
רעות

symptoms

New member
האמת שהיא באמת חמודה,

אין לי משהו נגדה בתור בנאדם, אני פשוט לא אוהבת אותה בתור זמרת. אווו, חתימה בשבילי
רעות

למעלה