איטס יום שישי ה-13 תאכלו שום

West Doll

New member
אמג, אני מרגישה את הדיאט קולה עולה לי../images/Emo5.gif

לפחות חתכת את הפנים. טנקיו גאד!

symptoms

New member
אני פשוט אתעלם מכל התת שרשור הזה

לטובת השקט הנפשי שלי, לא משהו אישי. רעות

symptoms

New member
גאון, אלאניס הייתה שבוע שעבר

עם שני אלבומים, התחושון שלך תקול. וכן, תמונה חתומה, אמיתית, עם טוש והכל
רעות

West Doll

New member
אה יופי אז אני משוחררת ;;

כשאני אלך להופעה של קרי אני לא אצטרך לעמוד עם פקאצות צורחות ליד האוטובוס של קרי |הא|

West Doll

New member
בייבי וואי וונט יו סטייייייייייי

שיר חרישה של קרי- BHC
שיר חרישה לא של קרי- שירים של שוורצי וחברותיה הסלאטס. אה ושוגרלנד. אלבום ישן שעשה קאמבק- אממ אממ אממ שיט אני לא זוכרת. אלבום חדש שגילתם- ג'ייסון מרז או משו כזה. אני לא זוכרת, הקשבתי לו בעבודה והוא היה נחמד. ציטוט השבוע שלכם- "אני לא שום פרוסקי ואני בכלל לא מאומצת. אפילו אמא אמרה!
" פרוסקי ברגע של הכחשה. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא קראתי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מרפאה פרטית
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה סבבה. משהו טוב שאכלתם השבוע- דיאט קולה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יס. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אחותי: "וואי אני חושבת שרזיתי" אני: "
" איש השבוע שלכם בפורום- כולן/ם. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- שוורצי. מסר לאומה- יו אלוויז ת'ינק דה וורסטטטטטט איי ג'אסט וואנט טו פלירטטטט תמונת השבוע שלכם- מיי לאב
אני חושבת שעדיף את העכברוש של קרי מאשר הבולדוזר הזה
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 6

את לא מבינה מה קרה לי בגללך,

כאילו ממש סיימתי את העבודה,ממש אבל. ולא בדקתי לא כלום אין לי מושג מה רשום שם ישר שלחתי את אחותי להגיש כי ממש איחרתי היום לאוניברסיטה
אז כזה פתאום פתחתי לי לפני כמה דקות את הקובץ בוורד לבדוק אם לא עשיתי פאשלות,שלא בטעות עם כל הבלאגן של הלילה באמת נדחפו שם דברים כמו "חחחח" "ציצים\חזה" "לינדה" או גרוע יותר-ניקול.
ואז חחחחח ראיתי שבמקום "סתימת עורקים" רשמתי "טרשת עורקים"|: ואני מתה מצחוק. כמה דפוקה אני יכולה להיות טרשת וסתימה זה 2 דברים שונים לגמרי|הא|

למעלה