אני לא תמונה שטוחה במגזין

../images/Emo79.gif אני לא תמונה שטוחה במגזין../images/Emo23.gif

זוכרות תפינה? אני אישית ממש התגעגעתי
אז למי שלא מכירה או לא זוכרת בפינה זו תרואיין מידי שבוע חברת פורום אחת ואתן חברות הפורום תוכלו לשאול מה שעולה בראשכם כמובן לא לשאול שאלות אישיות מידי או שיכולות לפגוע ולהעליב המראויינת יכולה לבחור גם שלא לענות על השאלה. כל מראויינת תבחר את המראויינת הבאה שתהיה אחריה ותשלח לי את שם המראויינת במסר.
אם יש למישהי שאלה בקשר לפינה שתשלח לי במסר.
והמרואיינת שלנו להשבוע היא :אורפז המממת!:)-XxXSynergitXxX ועוד דבר ששכחתי לכתוב שבוע שעבר.. פרטים קטנים שעל המראויינת לענות:) שם: גיל: מהיכן את בארצנו: מסר לאומה: תמונה: יאללה תפציצו!

המחצללת

New member
אורפזיק! מהממת אחת ../images/Emo23.gif

אז ככה...
איזה שיר לא של נועם, תרצי לשמוע את נועם שר?..
אם את רואה האח הגדול... איזה דייר את הכי אוהבת? ומי את רוצה שינצח?
האם את בעד להגשים את החזון שלי, ושנעשה חולצה לפורום?
שאלה רטורית במיוחד- האם את מחכה שהדיסק של נועם ייצא?.. חחח שיהיה לילה קסום

XxXSynergitXxX

New member
ספיר :)

איזה שיר לא של נועם, תרצי לשמוע את נועם שר?.. שאלה קשה.. יש המון. =) אבל אולי זה פלצני, הייתי רוצה לשמוע את Everything i do (i do it for you) של בריאן אדמס, כי הוא מדהים ונראה לי שיכול להתלבש יפה על נועם :) וגם את כל יום שאת לא איתו של נמרוד שיקלר
. חוץ מזה, הייתי אומרת שירים בסגנון של עברי לידר, כי.. פשוט מתאים לו. ואולי איזה משהו של ענבלי/המכשפות .. מהסוג השקט. אם את רואה האח הגדול... איזה דייר את הכי אוהבת? ומי את רוצה שינצח?אני מתה על האח הגדול, אמא שלי רואה את זה נונ-סטופ
. בהתחלה אהבתי ממש את צבר, כי הוא .. צבר. וגם את לאון. אבל עכשיו אני יכולה להגיד שיוסי בובליל הוא מ ל ך
והוא מצחיק אותי ברמות. גם את עינב אני אוהבת משומה. זה לא קטע של פרחיזם, זה פשוט קטע של אמת. האם את בעד להגשים את החזון שלי, ושנעשה חולצה לפורום?אחלה רעיון! יוזמה מבורכת :). האמת שכבר ניסינו לעשות את זה בפורום סינרגיה..
. שאלה רטורית במיוחד- האם את מחכה שהדיסק של נועם ייצא?.. חחח וואו. אין לך מושג עד כמה.
. לילה-קסום-ולא-מלא-באנגלית-כמו-שלי שיהיה לך :)

XxXSynergitXxX

New member
'והמחשוף שלי הוא רק עניין אישי!'../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif.

שם:אוֹרפז.
.
מהיכן את בארצנו:קריית מוצקין, קצת חור,קצת לא.
מסר לאומה:זמזום שירים של נועם פנחסוב במבחנים במתמטיקה פשוט עושה לי טוב!
. ידעתי שזה יעזור.. ומסתבר שלפני כמה חודשים דוד שלי המלך הזה הפך לאלוף בצה'ל[!!!]
.
תמונה:בגלל שתפוז קצת מעפן.. אז קישורים :) http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v367/184/90/1155099684/n1155099684_176007_7316.jpg וhttp://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v260/184/90/1155099684/n1155099684_86283_8060.jpg http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v217/184/90/1155099684/n1155099684_5439_848.jpg

אורפזי

מה העניינים? איך ההרגשה להכיר מלא אנשים שאני מכירה.. סתם תכלס שאלה שאף פעם לא שאלתי אותך מאיפה את מכירה את טל ברמן? [או שכן שאלתי אותך] את יודעת שהיא גרה בניין ליידי???????:O איך הגעת למוסיקה של נועם? איך כיתה ט'? [נכון היא קצת לחוצה?] הכי כיף כיתה ט' כי בסוף יש חזרות לטקס סיום וזה מגניב=]

XxXSynergitXxX

New member
שיר ../images/Emo3.gif

מה העניינים? הכל טוב.. איך ההרגשה להכיר מלא אנשים שאני מכירה.. חחחח הזוי, אבל עולם קטן :) סתם תכלס שאלה שאף פעם לא שאלתי אותך מאיפה את מכירה את טל ברמן? [או שכן שאלתי אותך]כן שאלת אותי,מישראבלוג והמפגשים. את יודעת שהיא גרה בניין ליידי???????:O גם את זה אני יודעת.. גם עומר,לא? איך הגעת למוסיקה של נועם?זה סיפור שמצטלב עם סיפור אחר.. בעיקרון ראיתי אותו בכוכב נולד לפני כמה שנים,וגם שמעתי על הזנגווילים (רק דברים טובים :) ולא הכי עקבתי.. אח'כ נועה
כתבה שהיא עושה סרט על אמן מתחיל במסגרת בצפר, אז אמרתי 'למה לא לנסות ולהכיר?' .. בסוף זה כבר יותר זרם. בלי קשר, מאז כוכב נולד אני עוקבת אחרי נעמה.. :) איך כיתה ט'? [נכון היא קצת לחוצה?] פיייייייייי, יותר מידי לחוצה, כשאומרים לך שאת מיועדת לחמש זה יותר ממלחיץ.. זה משגע. הכי כיף כיתה ט' כי בסוף יש חזרות לטקס סיום וזה מגניב=] זה תלוי איך מסתכלים, תשאלי את שאל איך זה היה שנה שעברה אצלנו ואז נדבר!

inbarIL

New member
טל ברמן? ../images/Emo6.gif

למי התלהבתי שפעם שיחקתי איתו מחבואים?!

אורפזי?:]

מה שלומך? אך זה להיות ככזאת יפיופה?^.^ אם היית שיר כלשהו איזה שיר היית? אם היית יכולה לבחור תכונה אחרת שתהיה לך איזה תכונה היית בוחרת?ואיזה תוכנה היית מורידה במקומה? שיהיה לך המשך שבוע טוב מתוקה:)

XxXSynergitXxX

New member
מיכלי :)

מה שלומך? עייפה מידי .. מחר מבחן ענק באנגלית. אך זה להיות ככזאת יפיופה?^.^ אני לא יפה. אם היית שיר כלשהו איזה שיר היית? אני כבר שיר כלשהו. :) ז"א האקס כתב עליי, אבל בעיקרון.. הייתי אומרת משהו של נועם או סינרגיה.. קשה לי לבחור. אם היית יכולה לבחור תכונה אחרת שתהיה לך איזה תכונה היית בוחרת?ואיזה תוכנה היית מורידה במקומה? אממ,יותר בגרות אני חושבת.. הייתי מורידה את התכונה המסריחה הזאת של 'לקחת ללב כל דבר קטן' . שיהיה לך המשך שבוע טוב מתוקה:) גם לך מיכלי
!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאורי!![זה זמני..חח]

יש לך יותר מידי שמות חיבה וכולם משומשים..
אני חייבת אחד משלי!
את יודעת שאני מתגעגעת אלייך מלא נכון? את יודעת שאני מתה לראות אותך? מ-1 עד 10 .. כמה את אוהבת אותי?!
את תבואי מתישהו לב"ש? מה לא! וכשאני אתחתן?? חחח את מחכה שאני אבוא, אה? תחמנית..חחח וואי.. אני כולי מסטולה, את בטח רואה לפי השאלות..
אממ.. מה הצבע שלך? כאילו איזה צבע את אוהבת..? חח את מכירה את סינפלד? אני לא הכרתי.. כאילו חשבתי שאני לא.. את תבואי להופעות הקרובות של נועם? אני מקווה שכן ומקווה שגם אני אבוא.. מממ..הכנתי עוגה! רוצה קצת? טעימה מאוד מאוד.. בראוניז..
את עוד בפורום סינרגיה? והישן?
זהו? זנחנו? עצוב! אם הוא יסגר אני אבכה שבוע!! איך בבי"ס? כיתה ט'..? יש לך.. מישהו...?*גבות* מישהי?
חחח
איך עבר עלייך היום? טוב.. נראה לי שנמאסתי עלייך כבר חחח שיהיה לך המשך שבוע נפלא!
love and miss NoA

XxXSynergitXxX

New member
יפה שלי! :)

יש לך יותר מידי שמות חיבה וכולם משומשים.. אני חייבת אחד משלי! חחחחח =) בדיוק דיברתי על זה היום עם חברה שלי! את יודעת שאני מתגעגעת אלייך מלא נכון?גמני :( את יודעת שאני מתה לראות אותך?כנ'ל. מ-1 עד 10 .. כמה את אוהבת אותי?!10 =) הכי בכנות. את תבואי מתישהו לב"ש? אני רוצה,יש לי שם משפחה..
מה לא! ^ וכשאני אתחתן?? חחח אל תתחתני בקרוב,בבקשה! יש לי סיוטים מקרובת משפחתי הדוסל'ך שגרה עכשיו בבני ברק :( את מחכה שאני אבוא, אה? תבואי!!!!!! תחמנית..חחח וואי.. אני כולי מסטולה, את בטח רואה לפי השאלות.. אממ.. מה הצבע שלך? כאילו איזה צבע את אוהבת..? חח. יש הרבה.. כרגע אני אוהבת במיוחד סגול,ירוק וכחול.. את מכירה את סינפלד? בטח. אני לא הכרתי.. כאילו חשבתי שאני לא.. חחחח שמעתי על זה.. את תבואי להופעות הקרובות של נועם? ישמצב :) אני מקווה שכן ומקווה שגם אני אבוא.. ב"ה. מממ..הכנתי עוגה! רוצה קצת? טעימה מאוד מאוד.. בראוניז.. אני מתה על בראוניז
. את עוד בפורום סינרגיה? בוודאי, רק בזמן האחרון,בעקבות ההצפות לא ממש יוצא לעקוב.. והישן?לא כלכך. זהו? זנחנו?אפשר לומר.. עצוב! אם הוא יסגר אני אבכה שבוע!! את יכולה לעבור לחדש,את יודעת! איך בבי"ס? ברוך השם, בסדר. כיתה ט'..? יאפ
יש לך.. מישהו...?*גבות* המ.. מישהי? חחח ..
איך עבר עלייך היום? קשה,עמוס,מעייף,מצחיק,ממלא מצברים,חברי במיוחד,משעשע. טוב.. נראה לי שנמאסתי עלייך כבר חחח - שטויות! שיהיה לך המשך שבוע נפלא! גם לך love and miss NoA

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif

יש לך משפחה בב"ש ואת לא באה?!=-O באמצע שכתבתי את זה.. נזכרתי לליאו אמרה שיש לה.. חחח אז כנראה אלו אתם קרובים חחח אמ.. יפה לך שאת מכירה את סינפלד! חח מאיפה שמעת שאני חשבתי שלא וכל הסיפור הזה? חחחח

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo23.gif.

כן,זאת משפחת ממן המפורסמת
. אמרתי לך כבר,אמא שלי בתדודה של השלישייה :) למה שלא אכיר אותו? הוא גם דובב לפני שנה בערך את כוורת בסרט והייתי עם בן דוד שלי הקטן :) וכתבת פה אאל"ט.

למעלה