אני לא תמונה שטוחה במגזין

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמוזר..../images/Emo12.gif אני לא זוכרת שכתבתי את ז

+ה..
רגע, אז אמא של ליאור וסבתא שלך אחיות..?

XxXSynergitXxX

New member
חחחחחחחחח לא!

דוד של אמא שלי זה אבא של ליאוריק. :) משמע סבא שלי אח של אבא שלה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|טריה?|זה נשגב מהבנתי...חחח

אבל, הצלחתי להבין זאת..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifנשגב מבינתי**

ידעתי שמשהו לא מסתדר לי בצירוף הזה.. חחח

XxXSynergitXxX

New member
הילי :) שאלה טובה..

אני חושבת שהיו כמה כאלה.. וואי.. אני הולכת לחשוף פה משהו רציני.. למרות שנראלי שחלק כבר יודעות
. הייתי חוזרת לרגע שהכרתי ממש את אבא שלי, ז"א גיל 4-5 , שכבר ממש גיבשתי בראש את הדמות שלו ואת כל מה שאני בערך רואה בו (ויש לציין שראיתי המון..יחסית לילדה צעירה). הייתי חוזרת לרגע שהיא נכנסה לבית חולים. הייתי עושה הכל כדי להציל אותה עוד לפני כל האסון הזה. והייתי חוזרת לאפריל שעבר, ולא מתחילה איתו את הסיפור...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאורפזיייייייקה!../images/Emo13.gif

יפה שלי, את יודעת שאני אוהבת אותך הכי בעולם?!
מניינים? איך עבר עלייך היום? מה את שומעת עכשיו? את באה להופעה בקפה ביאליק? יש מצב שאני באה:p התגעגעתי אלייך

XxXSynergitXxX

New member
זוריקו שלי! ../images/Emo99.gif.

יפה שלי, את יודעת שאני אוהבת אותך הכי בעולם?!אני אוהבת אותך יותר ממה שאת מסוגלת לדמיין מאמי.
מניינים? הכל בסדר,אני חושבת! איך עבר עלייך היום? גם בסדר, קיבלנו ציונים במתמטיקה, ו.. 95
[את יודעת בטח שציפיתי ליותר..] וסה'כ יום מעייף ברמות. איך היה המבחן באנגלית?
התאימו לנו מבחנים? :) מה את שומעת עכשיו? עכשיו את פה
. את באה להופעה בקפה ביאליק? יש מצב שאני באה:p אני עדיין לא יודעת... צריך לראות מה יקרה.. התגעגעתי אלייך.
|פיצגאה|
.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח היה נחמד..נראלי../images/Emo4.gif

95 זה מעולה! |פיצגאהבחזרה|

amitshilo

New member
אוררררפז.

אהלן, אני עמית
גם אני בכיתה ט'! איזה כיף לנו!
רציתי לשאול אותך על ההופעה הראשונה של נועם שהיית בה - איך הרגשת? מה ציפית? התאכזבת או שהחוויה הייתה מעבר למצופה? וסתם לכיף - שורה משיר שאת מתחברת אליה לאחרונה:) יומטוב.

XxXSynergitXxX

New member
עמית :)

קודם כל - שם יפה יש לך.. תמיד רציתי שיקראו לי ככה
. וט'... זה תלוי איך מסתכלים. היא הייתה לא מזמן כלכך.. סוף אוגוסט.. בעיקרון תכננתי לנסוע להופעה בצוותא ב9.7 אבל בדיוק אז נפלה הופעת ההשקה של סינרגיה [שאותם אני לא פחות אוהבת :)] ולא יצא. התרגשתי כבר הרבה לפני כן, מהרגע שגיליתי שנועם בא. לא ציפיתי למשהו גרנדיוזי.. ציפיתי שבהופעה הזאת אני אהיה רק אני ו..כל המחשבות[מקורית,הא?
]. שיהיה לי קצת שקט מכל המהומות של לפני [והיו כלכך הרבה..] וסגירה כייפית של החופש. ציפיתי להרבה פחות ממה שיצא, וההופעה הייתה אחד מהדברים היותר מוצלחים ומדהימים שיצא לי לחוות בשנה הזאת.
שורה משיר? המ, זה נדוש אבל 'אנלא תמונה שטוחה במגזין חודשי' / 'אני בוחרת להיות אחרת,ואם בדמות - לא באמת מוכרת .. תסתכל עליי' / 'כמה קשה לאהוב אותך שאין עוד רגש אליי..' ויש עוד כלמיני,פשוט אם כבר אני בהקשר של נועם זה מה שיוצא :). לילה טוב
.

בר דותן

New member
אוףףףף אבל למה למה למה ?

למה במין נקבה.. יש פה גם בנים =] ואני לא היחיד ... :\ אין בעיה לעזוב תפורום עם אתן רוצות פורום נשים ..

זה לא בכוונה ../images/Emo3.gif

היא מעתיקה כל שבוע את התוכן של פעם שעברה.. זה לא בכוונה.... ולפי מה שאני יודעת אתה הבן היחיד פה, ואתה מוזמן להישאר!

בר דותן

New member
חחח אני לא

פשוט למה במין נקבההההה??? ו.. ו... עם אני בן היחיד פה .. אז אז אז .. הגיע הדמן להכניס עוד בנים .. אני יכיר להםאת נועם :)

XD

רעיון נחמד...... אבל לא נראה לי...... אם אני ארצה להתחיל עם מישהו אני אשוב על דרך יותר יצירתית........ אבל מה רע בעוד בנים בפורום
כל אחד שבא הוא טוב

למעלה