אני לא תמונה שטוחה...

../images/Emo79.gifאני לא תמונה שטוחה...../images/Emo23.gif

זוכרות תפינה? אני אישית ממש התגעגעתי
אז למי שלא מכירה או לא זוכרת בפינה זו תרואיין מידי שבוע חברת פורום אחת ואתן חברות הפורום תוכלו לשאול מה שעולה בראשכם כמובן לא לשאול שאלות אישיות מידי או שיכולות לפגוע ולהעליב המראויינת יכולה לבחור גם שלא לענות על השאלה. כל מראויינת תבחר את המראויינת הבאה שתהיה אחריה ותשלח לי את שם המראויינת במסר.
אם יש למישהי שאלה בקשר לפינה שתשלח לי במסר.
והמרואיינת שלנו להשבוע היא: שיר-שיר יצחקי ועוד דבר ששכחתי לכתוב שבוע שעבר.. פרטים קטנים שעל המראויינת לענות:) שם: גיל: מהיכן את בארצנו: מסר לאומה: תמונה: יאללה תפציצו!

שיר שיר שיר../images/Emo9.gif

אם היית יכולה להרכיב פלייליסט מאיזה זמרים שאת רוצה [גם כאלו שמתו] איזה שירים היית שמה.. אבל.. מותר לך רק 15 שירים
לכי על זה

ואוו אתי ממש עשית לי קשה על הלב!

1. מלח הדמעות-אביב גפן 2. צרות טבות-שלום חנוך 3. אהבת נעורי-שלום חנוך
4.על קו המים-עברי לידר [שיר שאני ממש אוהבת:)] 5. באלי פינק פלוייד..Money 6. האזרח האחד- שלומי שבן!!
7.באלי עוד אחד של שלומי... באלי שרמוטה פוריטנית 8. לא שרע לי- של אפרת גוש:) 9. נציגות של נועם פנחסוב חייבת להיות בפלייליסט[אחרת מה הוא שווה?חח] שכזה אז אני וכל המחשבות כמובן 10. בורח- של נועם! 11. נוף ילדות-שלמה ארצי [גדלתי עליו] וה4 שירים הבאים יוקדשו לכותב הכי מדהים פה.. אתם יכולים להגיד מה שבאלכם
12. איש הכמעט-אביב גפן 13. דיכאון-אביב גפן 14. משוגע-אביב גפן 15. אופק ילדותי-אביב גפן [כי יש חשק
] זה היה ממש קשה

שירושש../images/Emo24.gif

היי, הבטחתי חפירה וזה מה שתקבלי!
לאיזה שיר את הכי מתחברת לאחרונה[לאו דווקא של נועם]? ולמה?
איזה הופעה של אביב גפן [
] זכורה לך כמיוחדת או מרגשת ביותר.. ומה היה בה?
איזה אומן ומתי זה קרה, שהבנת שמוסיקה היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלך?
איזה שלושה דברים בחיים לא היית מסתדרת בלעדיהם?
האם הייתה לך נקודת מפנה בחיים שלך? שמאותו רגע שינית משהו בעצמך או החיים שלך השתנו פתאום? ספרי! ועכשיו לשאלה הקיצ'ית- מ-1 עד 10 עד כמה את מתה לראות אותי בבארבי?

היי :):)

לאיזה שיר את הכי מתחברת לאחרונה[לאו דווקא של נועם]? ולמה? השיר שאני הכי מתחברת לאחרונה? כבר בערך 8 חודשים וקצת..... זה מלח הדמעות. השיר הזה נכתב בול עליי,על איך שאני מרגישה, על מה שעובר עליי,על הרגעים שאני מרגישה פחות טוב ויותר טוב. זה פשוט שיר שלא נראלי אי פעם התחברתי לשיר יותר מזה..... ובהופעות הגוף שלי סוג של רועד בשיר הזה. איזה הופעה של אביב גפן [] זכורה לך כמיוחדת או מרגשת ביותר.. ומה היה בה? זכורה לי במיוחד? אני בהתלבטות קלה, אבל בכל זאת אני חושבת שפסטיבל הפסנתר.. שירים שלא יכלתי לדמיין שאי פעם אשמע.. והאווירה שהייתה שם,אני לא יכולה להסביר אותה. הפלייליסט,הדיבורים של אביב, ומה עם לא בסוף 'מלח הדמעות'. איזה אומן ומתי זה קרה, שהבנת שמוסיקה היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלך? ואוו זו שאלה שאין לי מושג איך לענות עלייה..... תכלס,בילדותי רוב הזמן השמיעו לי שלמה ארצי.. ותמיד באוטו זה מה שהיינו שומעים והייתי ממש קטנה..... אז כל הזמן תמיד אהבתי לבחון את מה שקורה שם והייתי שואלת שאלות את המשפחה.. ותמיד זה היה מסקרן אותי... אבל אני חושבת שמי ששיכנע אותי ב100% זה אביב לפני כמה שנים חח איזה שלושה דברים בחיים לא היית מסתדרת בלעדיהם? המשפחה שלי [שבתקופה האחרונה הבנתי במיוחד],מוסיקה שבלעדייה ממזמן לא הייתי מסתדרת וחברים שיהיו שם בשבילי....... האם הייתה לך נקודת מפנה בחיים שלך? שמאותו רגע שינית משהו בעצמך או החיים שלך השתנו פתאום? ספרי! הייתה לי לצערי נקודת מפנה,שאם זה היה תלוי בי זה לא היה קורה..... אבל זה לא בבחירתי לצערי, אני מעדיפה לא לכתוב את זה כאן,אני בטוחה שחלק יודעים על מה אני מדברת... והחיים שלי עדיין משתנים בעקבות זה לצערי,ואני עדיין מנסה להסתגל...לסדר חיים חדש ועכשיו לשאלה הקיצ'ית- מ-1 עד 10 עד כמה את מתה לראות אותי בבארבי? בהכי כנות שיש אני ממש ממש ממתה לראות אותך.. יותר מ10 זה בטוח מחכה לזה כל כך!!!!

עונה=]

שם: שיר גיל: 17 ו9 חודשים! מהיכן את בארצנו: ראשל"צ מסר לאומה: ד"ש? תמונה: אני לא מצליחה לעלות לפה קבצים!

המחצללת

New member
שירושקה כפרושית שלי! ../images/Emo99.gif

אז ככה..
מה את רוצה לעשות בצבא?
איך את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?
אם היו נותנים לך חופשה חלומית באיזה מקום שתבחרי בעולם, איפה היית בוחרת?
אם היו נותנים לך לילה מגניב, את רק צריכה לבחור עם מי לבלות אותו, את מי היית בוחרת?
עד כמה את מתה עליי? (דיי כפרע, אני יודעת שכל עקיצותייך בפלא' באות רק מאהבה..
)

..

מה את רוצה לעשות בצבא? לא יודעת.. משהו אולי שקשור להדרכה? איך את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אני לא יודעת.. נראלי אותו דבר?:) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אין לי מושג.. באמת... נראה עוד כמה שנים..חח אם היו נותנים לך חופשה חלומית באיזה מקום שתבחרי בעולם, איפה היית בוחרת? אמסטרדם,הייתי שם פעם אחת,כל כך מדהים שם.. איזו אווירה.. תנו לי לגור שם
וזה יקרה
אם היו נותנים לך לילה מגניב, את רק צריכה לבחור עם מי לבלות אותו, את מי היית בוחרת? חחחחחחחחחחחח אני חושבת שאבחר באנשים שישעשעו אותי,משהו בסגנון כמוך, ואזמין גם את שירה ולירן חבריי הטובים,וכל הפורום זה יהיה משעשע [סטייל אפטר פארטי אחרי הבארבי הקודם]D: עד כמה את מתה עליי? (דיי כפרע, אני יודעת שכל עקיצותייך בפלא' באות רק מאהבה.. ) מה כולם דורשים אהבה היום......... וכל העקיצות בפלאפון באות מזה שאני לא כזה מחבבת אותך סתם סתם.. את יודעת שאין עלייך?#$#$%$

חח

שמעי טאובר, אני אוהבת את הסטייקלייט שלך בדר"כ במצב קבוע. שהוא מהבהב הוא לפעמים מעצבן אותי...... אבל יש תרגעים שאני אוהבת אותו מהבהב לפעמים זה מגניב כמו שאמרתי בעיקרון קבוע :) נ.ב אולי תביאי לי אותו?

שיר:)

אם היית יכולה לבחור יום ה... נגיד כמו יום השוקולד הבנלאומי(דווגמא) איזה יום היית בוחרת?:)

אממ..

אני אהיה "מקורית" יום המוסיקה :) שזה בעצם יום שאני אהיה בהופעות של רק של אומנים שאני אוהבת הופעה אחרי הופעה כל היוםםםםם יוו ממש באלי חחחחח

למעלה