אני לא תמונה שטוחה...

XxXSynergitXxX

New member
שיר! :)

קודם כל,מה קורה? :) מה חדש? איך זה ללמוד תופים אצל צדקיהו? איתן יותר טוב?[לא!!!!!] איתן השמין ? חחחחחח נו,הייתי חייבת! מאיפה את מכירה את טל ברמן? את לומדת באורט? את יודעת שזו חרא רשת? את לומדת נהיגה? 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד - זהו, יש לי עוד מלא שאלות אבל פשוט לא עולה לי כלום ... חחח :) סורי על הטיפשות, אני קצת שיכורה וקצת עייפה :)

שיר עונה

קודם כל,מה קורה? :) בסדר מה חדש? כלום איך זה ללמוד תופים אצל צדקיהו? כפרעליו!!!!!!! אין עליו!!! אוהבת אותו:) איתן יותר טוב?[לא!!!!!] לא.. איתן השמין ? חחחחחח נו,הייתי חייבת!
מאיפה את מכירה את טל ברמן? היא שכנה שלי:O את לומדת באורט? לא את יודעת שזו חרא רשת? וואלה את לומדת נהיגה? איזה שאלות חח 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד - מוסיקה מים מחשב פלאפון וחבר'ה

המחצללת

New member
חחחח....הילי, זה באמת היה מגיע מתישהו

אז איך כל סיפור הבלוניזם נתקף בי/בנו? חברתי סיון הידועה בכינוי sivan82, לפני מאתיים שנה כתבה בהודעה אישית במסן- משו עם בלוניזם, שזה בעצם כינוי שחברה אחרת המציאה, אני מאותו רגע נדלקתי, ומאז אני וסיוון קוראות אחת לשנייה בלוניזם, כשהכרנו את אתי היא נדבקה אחרי שתינו, ומאז קוראת לשתינו- בלוניזם....חחח עכשיו הכל ברור לכולם? :) בלוניזם את הכי יפה שיש. תמשיכי לקנות חולצות בפול אנד בר. חחח... :) (וכרגע התכוונתי לסיוון.)

sivanm82

New member
חחח תמשיכי לקנות חולצות בפולאנדבר חחחחח

איזה הורסת את, בחיי!

למעלה