יפה ווילו... כן "זה לא בדיוק געגוע" שיר חזק
W willo1 New member 4/3/05 #22 ../images/Emo98.gif הקליפ של "זה לא בדיוק געגוע" ממש יפה. ואני לא אומרת את זה על כל קליפ.
ו ולנטינו לוי New member 4/3/05 #25 אכן ולכל השואלים "מה ההבדל בין פורום לקומונה" התשובה לפניכם יאלה שירן, לעבודה קדימה לשרשר (טוב בעצם לא, שתגיעו כבר ל-3 דפים )
אכן ולכל השואלים "מה ההבדל בין פורום לקומונה" התשובה לפניכם יאלה שירן, לעבודה קדימה לשרשר (טוב בעצם לא, שתגיעו כבר ל-3 דפים )
W willo1 New member 4/3/05 #27 בקשר למשחק אהההההמ ביררתי על זה. זה בסדר. אז על איזה שיר הולכים עכשיו?
ר רומיאו האחת New member 4/3/05 #28 אני חושבת שכדאי... רומיאו- הו רומיאו זאת הייתה פנטזיה נהדרת אבי חלומותי שבא מאגדה אחרת..... מי ממשיך אותי? שאני אמשיך?
אני חושבת שכדאי... רומיאו- הו רומיאו זאת הייתה פנטזיה נהדרת אבי חלומותי שבא מאגדה אחרת..... מי ממשיך אותי? שאני אמשיך?
W willo1 New member 6/3/05 #31 אני יודעת שזה כבר לא אקטואלי אבל רק שתדעו שזה בעצם אסור. כל העניין הזה של השירים מילא
פ פוליקר New member 6/3/05 #32 מה פיספסתי?....... מה אסור ומה מותר?.. על מה אתם מדברים? והכי חשוב- מתי יש לפולי הופעה בנס ציונה? אני גר קרוב ואני מתחיל לעבוד שם השבוע... תודה
מה פיספסתי?....... מה אסור ומה מותר?.. על מה אתם מדברים? והכי חשוב- מתי יש לפולי הופעה בנס ציונה? אני גר קרוב ואני מתחיל לעבוד שם השבוע... תודה
W willo1 New member 6/3/05 #33 יאייי אז אולי תבוא? יש לו הופעה בהיכל התרבות נס ציונה. אני אפרסם פרטים וטלפון להזמנות יותר מאוחר
פ פוליקר New member 6/3/05 #34 כן יש מצב שאבוא המון זמן לא הייתי בהופעה שלו... אממ.. כשתפרסמי, תעשי טובה, תפרסמי שעה (אני מאחר כרוני) ואת המחיר... תודה
כן יש מצב שאבוא המון זמן לא הייתי בהופעה שלו... אממ.. כשתפרסמי, תעשי טובה, תפרסמי שעה (אני מאחר כרוני) ואת המחיר... תודה