"אפחד לא יכיר אותי בעיר הזאת אפילו לא אני

אושRתי

New member
../images/Emo79.gif"אפחד לא יכיר אותי בעיר הזאת אפילו לא אני

רוצים את הסינגל "אפילו לא אני"
איתי משיק סינגל חדש ביום חמישי הקרוב 25/10 בבארבי תל אביב. "אפילו לא אני" אותו איתי כתב והלחין והוא מתוך אלבום חדש שבדרך. את האלבום הפיק אלון אולארצ'יק. לרגל צאת הסינגל החדש "אפילו לא אני" הפורום של איתי פרל מחלק לכם חמישה סינגלים רוצים לזכות בסינגל
ספרו לנו על דבר אחד שאף אחד לא מכיר אצלכם והייתם רוצים שיכירו.. *ניתן לשלוח עד תשובות עד יום רביעי בחצות. בהצלחה לכולם

yaki123

New member
אממ ../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

פורום מגניב דרך אגב
לא ידעו עליי שאני עוזר בתרימת וגיוס בגדים לילדים אתיופים נזקקים במתנס שבו עבדתי בחופש הגדול כחינך בקייטנה
. האמת
הכל שווה בשביל חיוך כל כך גדול ומקסים שלהם ..

ady18

Well-known member
אצלי

אני מאוד מאוד מוסיקה במיוחד ישראלית ומאוד אוהבת להתעדכן בחידושים של המוזיקה אני מאוד פתוחה להרבה סגנונות מוזיקה. מאוד אוהבת פורמים של מוסיקה,הופעות מאוד מרגיע אותי ונותן לי הרבה אנרגיות. ובכלל מוזיקה עושה לי מאוד טוב. ואני מאוד אוהבת גם להתעדכן במצעדים שונים זה מאוד מרתק אותי . ובכלל מאוד מאוד אוהבת מוזיקה.

יעל כולנו יודעים שאת מתעניינת בהופעות

ובמוסיקה, השאלה היתה מה לא מכירים אצלך...

"אני ספקן, זה תורשתי"

לדעתי המשפט הזה נכתב עלי...גדלתי וחונכתי לא לבטוח באף אדם ולהיות חשדנית לגבי כל דבר שולי (ולצערי גם חוויתי דברים לא נעימים שאולי הצדיקו את המגננה הזאת) אבל כבר שלוש שנים שאני בתהליך של שינוי- לא קל אבל מספק. יום טוב ובהצלחה לכולם יעל

ady18

Well-known member
מה שלא מכירים אצלי

אני מכורה למצעדים מאוד אוהבת מצעדים ומכורה להתעדכן אליהם... ומאוד אוהבת לעקוב ומאוד קשה לי לפספס מצעד. זו ההתמכרות שלי ללא ספק. אני יכולה לשמוע מצעד יותר מפעם אחת יש לי לפמעים מצעדים מוקלטים. ומצעדים שנתים זו חגיגה אצלי של יומים. ומאוד אוהבת לסקר מצעדים.

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifקדימה אנשים ספרו על משהוא אחד שלא ידענו

עליו ואולי תזכו בסינגל!

הרבה דברים לא מכירים בי

אני רק בת 16 ואני אומרת לגולשים בתפוז שאני יותר=] אני לא סומכת על אנשים,זה מאוד קשה לי,היתי רוצה לסמוך על החברים שלי לפחות אבל אני לא מסוגלת...בגדו בי חברות לא מעט פעמים,ירד לי האמון מאנשים והחשק להתעמק בכל דבר שמספרים לי(שמחשבה שזה שקרי). הבטחון העצמי שלי היה פעם נמוך והיום הוא לא....אני אחת ששומרת טינה,מי שפגע בי לא אסלח,יש לי את הנטיה לומר שכן סלחתי אפילו שלא,רק כדי לא להשמע סנובית...(די אידיוטי
) אני מנהלת 3 פורומים בתפוז,אחד מהם ריק מנפש חיה=] אני אוספת דיסקים וסינגלים של אומנים ישראלים... שנה הבאה עושה פסיכומטרי.... ואמ....אוהבת את המקצוע מתמטיקה
אני מופיעה בקליפ שמשודר בערוץ 24... התארחתי בטלוויזיה כמה פעמים ואני עד היום מצטערת על זה.. אני מכירה אישית כמה זמרים (וזה דיי מגניב)... העביר על המשחק שלי ביקורת הבן אדם "יורם לווינשטיין" אני מתאימה לדיבוב אבל לא עושה עם זה כלום
במלחמת לבנון השניה נהרג חייל מהעיר שלי ואחותו כתבה עליו שיר. אני מאוד תורמת לעניין ההלחנה והשירה (מצאתי מלחינים וזמרים בשביל זה) ועוד מה שאני יכולה כדי לתרום ולשמח את המשפחה והחברים.. אוהבת מויקה...עכשיו נדבקתי באיזה זמר שקוראים לו אנריקה:Sלא'דעת..שירים מגניבים

A m 0 s

New member
אוקיי....

אני מאוהב במוזיקה של דנה ברגר כבר שנים.. אני משוגע.. אני אוהב שוקלד... נו זה קשה מה את רוצה??? זהו מגיע לי לזכות בסינגל!

ס פ י ר ל

New member
רגשות

הייתי רוצה שילדים יבינו שגם לי יש רגשות. כשהייתי ביסודי בכיתות ה', ו', היו כמה בנות שהרסו לי את החיים. הן גרמו לי להרגיש רע עם עצמי, להיות בודדה, ולשתוק על זה. כשעברתי לחטיבה כנראה הסקתי בעצמי שאני צריכה למצוא דרך טובה וחדשה להשיג חברות. הלכתי על הדרך "המצחיקה"(שזה צד שבי). כך ילדים הכירו אותי, וכעבור כמה חודשים מצאתי את עצמי במצב שילדים התנהגו אלי כמו מטומטמת, ומשום מה באמת הייתי. ניסיתי להראות לכמה ילדים שאני יכולה להיות רצינית, וזה לא עזר. כשדברו אלי ככה זה מאד פגע בי, אבל אף אחד לא חשב שלדבר אלי ולהתנהג אלי בצורה כזאת יכולה להיות פוגעת ב"מטומטמת, משוגעת, מטורפת, מצחיקה" שאני. עד עכשיו יש כבר כמה בנות שמבינות שאני לא כזאת, ושזה פוגע, אבל רק כמה. גם עוד דבר שתומך בהתנהגות הזאת, זה זה שאני אף פעם לא בוכה ממכות, משריטות, מחבלות, מכאבים. אני חושבת שאין שום סיבה לבכות מזה, כי זה לא משהו שיעלם, אבל משום מה ילדים תמיד הסיקו מזה שאין לי רגשות, כי אני לא בוכה. בלי קשר לבינגלים, עצות???

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

דברים שלא ידעתם עליי וקשורים לאיתי
# הכרתי את איתי דרך קרן פלס, אבל ברגע ששמעתי את האלבום שלו התאהבתי במוזיקה והיום, כמובן, אני מעריכה אותו בזכות עצמו
# חיפשתי את האלבום של איתי מלא זמן בכל מיני חנויות ולא מצאתי.... יום אחד הלכתי לאחת החנויות לבקש שיזמינו לי את האלבום...אמרתי למוכר "איתי פרל" והוא אמר שהוא לא מכיר ושאל אם בטוח לא התבלבתי בשם...בסופו של דבר, אחרי הסבר מעמיק, הוא פתח את האלבום של איה כורם והוכחתי לו שיש יוצר בשם "איתי פרל", הוא אמר שהוא יזמין לי את האלבום ויתקשר אליי כשזה יגיע. עד היום הוא לא התקשר (וזה היה לפני יותר משנה). בסוף קניתי את האלבום בדיזינגוף
# אחרי שקניתי את האלבום פגשתי את קרן פלס...היא ראתה שיש לי את האלבום ביד ונורא התלהבה מהעניין. # ביום ההולדת שלי חברה שלי הביאה לי תבנית עם בטטות ויין ("אני יודע להכין בטטות ברוטב מגרה, אני אשקה אותך ביין") ושמה ברקע את השיר "בטטות" של איתי....זה היה בתקופה שחרשתי לה על השיר, ובכלל על האלבום
# עוד לא הייתי אף פעם בהופעה של איתי
עצוב מאוד
אבל אני מתכוונת ללכת בקרוב
# למרות שלא הייתי בהופעה שלו ראיתי אותו פעמיים- פעם בהופעה של איה ופעם בהופעה של קרן. בהופעה של קרן גם דיברתי איתו (נורא התרגשתי באותו רגע
) והוא היה ממש חמוד
# השעון המעורר שלי בפלאפון הוא השיר "בנות בבטן". זה ממש נחמד להתעורר עם זה
עד כאן להיום
נו...מכירים אותי?

למעלה