"אפחד לא יכיר אותי בעיר הזאת אפילו לא אני

מנסה

ביום שבת הייתי עם בן זוג שלי בדייט. כאשר חזרנו לאוטו גילנו שפרצו לו לאוטו. לקחו לו את המע' ואת הנייד (ה
שלי שכח אותו באוטו). מיום א' ועדהיום, עדיין לא הלך לרכוש נייד חדש
בגלל אילוצי זמן . לכן כאשר אני רוצה להשיג אותו מתקשרת לשותף שלו.
היום אני ודני
חודשיים ביחד
אני עונהה על השרשור הזה במקום להקליד כרטיסיות בחשבון למחר לעבודה
בזמן שעונה על שרשור הזה שומעת את הדיסק של איתי לאות השראה.
אני בד"כ לא מתביישת מאומנים כמו קרן, מירי וכו' לבקש שיחתמו לי על הדיסק ו/או תמונה. מאיתי כן. אני רואה אותו בהופעות (שהתארח אצל דנה/ אצל אבי ליבוביץ וכו' ) אבל זה נגמר במס' מילים+לחיצת יד וכו'. יש לו תדמית מסוימת בעיני שגורמת לי לפחד מתגובה שלוט אם אבקש חתימה ו/או תמונה. סנוב זה נוקשה ולא מילה מתאימה לתיאור שלא יובן אחרת- אני מעריכה את המוזיקה של איתי, אחרת לא הייתי בפורום
נוא רציתי ללכת להופעה של יוני רכטר מארח את איתי וחברים, אבל מה לעשות ובאותו יום יש הופעה של מירי בפ"ת

משהו שלא ידעו עלי

זה משהו רציני שבאמת עוד אף אחד מהפורום לא יודע עלי ואין לי בעיה לחשוף את זה..... אני מאומצת, מברזיל.... ההורים שלי אימצו אותי כשהייתי בת שבוע אז זה לא השפיע עלי מבחינת זה שאני זוכרת דברים....

g a l4

New member
משהו שלא ידעתם עליי(או לפחות ככה נראלי../images/Emo3.gif)

אני ממש ממש אוהבת חיות!כל סוג של חיות! כן-גם חיות אקזוטיות
(כמו נחשים,לטאות,צרצרים,מקלונים...
) והשנה אפילו גידלתי מקלונים,בערך חצי שנה(שזו בעצם תקופת החיים שלהם)וממש ממש ממש נקשרתי אליהם(בטח אתם אומרים לעצמכם "זה מקל!!!איך אפשר להיקשר למקל???"אבל הוא חיה כמו כל חיה אחרת ועובדה-אפשר
) אחרי חצי שנה כשהם מתו הייתי ממש ממש ממש ממשששש עצובה ובכיתי מלא
...
אחרי שהם מתו אני הבנתי שאני נקשרת לחיות ממש מהר ושאם אני רוצה לגדל חיה אז עדיף שהיא תיחיה יותר זמן...
עד עכשיו לא רציתי לספר כדי שלא יגידו שאני "מוזרה" שאני אוהבת חיות כאלה אבל...כבר לא אכפת לי
כל אחד ומה שהוא אוהב
מצורפת תמונה של מקלונים(לא של המקולונים שלי כי יש לי מחשב חדש
ואין בו עדיין תמונות...אבל סתם למי שרוצה לדעת מה זה[אם יש מישהו כזה
])

למעלה