בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

יאללה מת פה
שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?

LiLdon

New member
בדיקתמערכת123. D:

שיר מושמע ברקע? עברי לידר -ג'קט דיסק בדיסקמן? הפסקול של 'חתונת רפאים' דיסק/ים במערכת? הממ..שילה פרבר-תתנהגי יפה שיר אחרון בMP3?ניו יורק רפיח דיסק אחרון שנקנה? הפסקול של "10 דברים שאני שונאת בך." דיסק נחשק? שייגעצ השלישי.
שיר דבוק בראש? קיבלתי ת'פדאל -פאנקייק (זה כבר שנה ככה!!!!!1) הופעה אחרונה שהייתם בה? 10.5( שייגעצבטכניוןחיפה.) השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? שי נובלמן-Beautiful Life

כפרעלייך!!!!!!!!../images/Emo99.gif

שיר מושמע ברקע? נייט דיסק בדיסקמן? עברי לידר-האנשים החדשים דיסק/ים במערכת? ramones-ramones טיפקס-רדיו/מוזיקה/עברית, שיר אחרון בMP3? מת דיסק אחרון שנקנה? ramones-ramones דיסק נחשק? איזה אחד של YES שיר דבוק בראש? why does it always rain on me-Travis הופעה אחרונה שהייתם בה? ואי לא זוכר כבר נראהלי רוקע"צ
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? המממ אין כזה

בצה18

New member
היי בנץ^^

נזכרתי שהבטחתי לך ברוק העצמאות שאמרתי שאני אכנס לפה לאמר שלום ^^ אז.. שלום
ד"א עוד מעט אני מתגייסתP:

dsol

New member
../images/Emo79.gif_../images/Emo189.gif

שיר מושמע ברקע? קרני פוסטל - לילה לבן דיסק בדיסקמן? - דיסק/ים במערכת? - שיר אחרון בMP3? אביב גפן - לפעמים דיסק אחרון שנקנה? - דיסק נחשק? - שיר דבוק בראש? בלאגן - שלח לי שקט הופעה אחרונה שהייתם בה? מי זוכר.... השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?

yardenbm

New member
שבת שלום

שיר מושמע ברקע? דיסק בדיסקמן? דיסק/ים במערכת? שיר אחרון בMP3? דיסק אחרון שנקנה?useless ID-no vaction form the world דיסק נחשק?TAAR אחד מהשניים שיר דבוק בראש?i hear with out u baby.... הופעה אחרונה שהייתם בה?רוקצע השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? אין כזה

yardenbm

New member
אופס שכחתי חלק

שיר מושמע ברקע?gifts & curses דיסק בדיסקמן?no vaction from the world דיסק/ים במערכת? ריקה שיר אחרון בipod?כבוי

nobody99

New member
הממ:)

שיר מושמע ברקע?hopesfall - april left with silence דיסק בדיסקמן? התקדמתי לMP3 דיסק/ים במערכת? הכל במחשב חח שיר אחרון בMP3? אני צריך למצוא אותו מיקודם דיסק אחרון שנקנה?את מתכוונת שהורדתי מהאינטרנטXD דיסק נחשק? אנג'ילס אנד ארוויס אני חייב ללכת לקנות אותו!! שיר דבוק בראש?Funeral for a Friend - Escape Artists Never Die הופעה אחרונה שהייתם בה?שייגעצ בתכניון השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?כנסיית השכל

או וול

שיר מושמע ברקע? מה שקרה\אפרת גוש דיסק בדיסקמן? :X דיסק/ים במערכת? the court of the crimson king אפרת גוש. יאפים עם ג'יפים
שיר אחרון בMP3? שניה... A whole new world אלאדין
דיסק אחרון שנקנה? king crimson דיסק נחשק? אוווו המון שיר דבוק בראש? אואוווו איי ניד יור לאב בייב, גאס יו נאו יטס טרוו הוופ יו ניד מיי לאב בייב, ג'אסט לייק איי ניד יו!.. הופעה אחרונה שהייתם בה? אביב גפן בבארי השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? אוווווווווווווווו אפרת גוש! קניתי ואח"כ זה היה כזה : בזבוז כסף אבל לאאאאאאאאאאא טיפשה אני שבכלל חשבתי ככה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gifתות| אעעעע אביקקקק../images/Emo99.gif

התאהבתי בדיסק הזה
אחותשלי אמרה ללכת לקנות אותו ולהפסיק לגנוב לה>< כמה הוא עלה לך? (king crimson..)

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יום אחד הם עוד ישתלטו על העולם!!!!!!!!!!

AvtipuS

New member
גם לי יש מסיכת אב"כ מפיקוד הצוואר.

שיר מושמע ברקע? אביב גפן-הקנאה (איזה שיר
), התחלף לשיר הסמרטוטים, גם של אביב דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? מערכת!? למה יש מחשב? שיר אחרון בMP3? אביב גפן-קרן אור דיסק אחרון שנקנה? אינלי מושג. דיסק נחשק? החדשים של ארקדי דוכין\היהודים ושייגעצ. (כן, שלושתם עוד לא יצאו, אם הייתי רוצה דיסק כלשהו כבר הייתי קונה אותו) שיר דבוק בראש? איזה שיר אחד של KISS. (איי וואנה רוקנרול אול נייט) הופעה אחרונה שהייתם בה? הוהו רוקעצ. השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? חחחחחחחחחחחחחחחח כל פעם ששואלים תשאלה הזאת אני עונה על אותו דיסק-בית הבובות.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifמאיפה הבאת את הה' הזאת?!

"קנאה"/אביב גפן, מה ה-ה' קשורה לשם?
ומאז ששמעתי את הביצוע המזרחי שאיזה אחד עשה לשיר הנ"ל אני לא מסוגל לשמוע אותו, כי זה כל הזמן גורם לי לסלסל אותו=/ וזה בתכלס שיר שמתאים לסילסול, כמה חבל:p ו-אין- תחליף לשיר הסמרטוטים, אולי זה שניהם ביחד, אבל לא במקום

למעלה