בדיקת מערכת

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifמאיפה זה הגיע?

העברת את זה מאייפוד של מישו בלי עברית וזה מה שהיה כתוב? או שהורדת מאימיול?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מייאו. הדרי!../images/Emo99.gif

שיר מושמע ברקע?
King Crimson-21st Century Schizoid Man Including Mirrors דיסק בדיסקמן?
מהשד"ק- הוהו דיסק/ים במערכת?
The Clash- london calling, מהשד"ק הכחול ופורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסר את הלילה. שיר אחרון בMP3?
אינלי מושג, החרמתי אותו. הוא עיצבן אותי
דיסק אחרון שנקנה?
נאמ. מוניקה סקס- פצעים ונשיקות ופורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הלילה. דיסק נחשק?
שילה פרבר הראשון, פינקפלויד החומה (
) ועודכלמיני. שיר דבוק בראש?
שיר שהמצאתי ושיגעתי את דקל איתו XDD הופעה אחרונה שהייתם בה?
>< השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?
אה... לאדעת. Oo

ס ט י י ק

New member
me :)

שיר מושמע ברקע?on the run-pink floyd דיסק בדיסקמן?מת>< דיסק/ים במערכת?Infected Mushroom - Im The Supervisor שיר אחרון בMP3?לא זוכרת
דיסק אחרון שנקנה?שתקו
אביב גפן>< דיסק נחשק?כנסיית השכל הצהוב שיר דבוק בראש?i wish-infected mushroom הופעה אחרונה שהייתם בה?רוק"צ...שתקו>< השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?*חושבת*..לא דעת

Hezi The One

New member
אל תדאגי זה רק הלבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שיר מושמע ברקע?-זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? אין שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? פייייייייייייייייייי לא יודע דיסק נחשק? לוידע שיר דבוק בראש?שנינו שווים-אביב גפן הופעה אחרונה שהייתם בה? רוק עצמאות...אבל יום שני אני ביום סטודנט בבר אילן...יש עברי ואביב ושלום חנוך ובית הבובות השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?-לאO_O

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifשבתשלום :] .

שיר מושמע ברקע?
RHCP - Desecration Smile דיסק בדיסקמן?
מממ...דיסק שצרבתי לעצמי עם כמה אלבומים: The Kooks - Inside In, In Side Out Taking Back Sunday - Louder Now Hard-FI Bob Marley Trapt ועוד כלמיני.. דיסק/ים במערכת?
מממ...לאזוכרת שיר אחרון בMP3?
נראלי Stairway To Heaven [של לד זפלים, דה.] דיסק אחרון שנקנה?
לאזוכרת דיסק נחשק?
סטדיום ארקדיום של RHCP ! [הוא נמצא כרגע בתהליכי הורדה אצלי
] שיר דבוק בראש?
שומדבר מסויים הופעה אחרונה שהייתם בה?
בית הבובות
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו?
לא'דעת.

invAsion

New member
lets go ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

שיר מושמע ברקע? Garbage - Why Do You Love Me
דיסק בדיסקמן? יש לי iPod nano
דיסק/ים במערכת? פחד מוות / היהודים (יש דברים שלא משתנים
)
שיר אחרון בMP3? עוד מעט - היהודים
דיסק אחרון שנקנה? וואלה כבר הרבה זמן לא קניתי דיסק..
דיסק נחשק? אני לא חושק בדיסקים. אולי בחדש של היהודים.
שיר דבוק בראש? Misplaced של סונטה
הופעה אחרונה שהייתם בה? היהודים ביום העצמאות
השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? האוסף של הפיקסיז.

פרקשון

New member
מי מת?

שיר מושמע ברקע?אלג'ר-קיטש לייב דיסק בדיסקמן? על המשמרת של פורטיסחרוף דיסק/ים במערכת? foreign affair-east on fire מומלץ שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה? פוריין אפייר דיסק נחשק? איזבו שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה? תומר יוסף השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? אין כזה

../images/Emo121.gifלהלהלה

שיר מושמע ברקע?מולד הלבנה-ארגמן דיסק בדיסקמן?אין דיסק/ים במערכת?אין מערכת שיר אחרון בMP3?אין דיסק אחרון שנקנה?זקני צפת השני ושירי חג ומועד ונופל של מאיר אריאל דיסק נחשק?יש הרבה שיר דבוק בראש?מממ אין כרגע הופעה אחרונה שהייתם בה?לא זוכר השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? תגידו משהו-תומר יוסף

B a m b o o k

New member
העיניים שלי מקולקלות../images/Emo7.gif

שיר מושמע ברקע? fallen sun דיסק בדיסקמן? של נימרוד שיקלר
דיסק/ים במערכת? מת;[ שיר אחרון בMP3? אין
אני מעדיפה דיסקמן
דיסק אחרון שנקנה? אממ שוטי הנבואה לחברה דיסק נחשק? אממ אביתר בנאי הראשון
שיר דבוק בראש? אין הופעה אחרונה שהייתם בה? רוק"צ;[ השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? נמרוד שיקלר

keeeren

New member
בדיקת מערכת שלי..

שיר מושמע ברקע? מירי מסיקה- תן לי סימן דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? משו צרוב של אחי עם מלא שירים יפים באנגלית שיר אחרון בMP3? לא זוכרת כבר לא השתמשתי בו שנתיים דיסק אחרון שנקנה? אביב גפן- עם הזמן אם אני לא טועה.. עבר מלא זמן מאז דיסק נחשק? החדש של הדג נחש שיר דבוק בראש? לא קל-היהודים הופעה אחרונה שהייתם בה? אביב ביום הסטודנט בת"א השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? מטרופולין

אסססס

New member
הבדיקה שלי ../images/Emo3.gif

שיר מושמע ברקע? AEROSMITH-CRYING דיסק בדיסקמן?אוסף צרוב.. דיסק/ים במערכת?לא ממש משתמשת במערכב... שיר אחרון בMP3? תזרו מלח על הפצעים..
דיסק אחרון שנקנה? הדיסק של ליל שצרבתי ממנה מופע הארנבות נראה לי.. דיסק נחשק? של איירון מיידן
שיר דבוק בראש? על קו הזינוק הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בטכניון השאלה המתחלפת: איזה דיסק יש לכם שקניתם והתאכזבתם שקניתם אותו אבל אחרי כמה או הרבה זמן ניסתם לתת לו הזדמנות נוספת ואז דווקא התחלתם לאהוב אותו? לא קרה...

LiLdon

New member
מתי צרבת ממני קספר?!

זה לא היה מוניקה שילה ו.. זהו?

למעלה