בדיקת מערכת

בלופ

שיר מושמע ברקע? מוניקה סקס- חיות מחמד דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? דפוקה שיר אחרון בMP3? שי נובלמן אני חושבת דיסק אחרון שנקנה? אוו זה היה מזמן:/ לאזוכרת דיסק נחשק? להתחיל להמשיך של רונית שחר ;[ שיר דבוק בראש? הכי יפה בעולם:) הופעה אחרונה שהייתם בה? סינרגיה שבוע שעבר..נשמע כלכך רחוק:| השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת טוב!?!??! ארגג.

ססילייה

New member
צ'הצ'הצ'ה ../images/Emo11.gif

שיר מושמע ברקע?Useless ID-Birthday song. זה באווירה
דיסק בדיסקמן?פצעים ונשיקות של צליל
דיסק/ים במערכת? O_ס שיר אחרון בMP3? נייט. דיסק אחרון שנקנה? פסקול מסוים, בטוח
דיסק נחשק? יוזלס החדש(שיצאכברימחשמם
) שיר דבוק בראש? קיבלתי ת'פדאל-פאנקייק.(שנים כבר!!!
) הופעה אחרונה שהייתם בה? דיי

ס ט י י ק

New member
......

שיר מושמע ברקע?tears don't fall-bullet for my valentine דיסק בדיסקמן?נהה דיסק/ים במערכת?רד הוט-סטדיום ארקדיום-יופיטר. שיר אחרון בMP3?ברי סחרוף-ככה זה דיסק אחרון שנקנה?שקיבלתי>< בולט פור מי ולנטיין-הרעל
רד הוט-סטדיום ארקדיום,הדג נחש-חומר מקומי כנסיית השכל-כנסיית השכל פורטיסחרוף-על המשמרת דיסק נחשק?אין בינתיים>< שיר דבוק בראש?בולט פור מיי ולנטיין-טירס דונט פול:) הופעה אחרונה שהייתם בה?יום הסטודנט בטכניון השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת טוב!?!??!-בסדר מה את צועקת

טולייצ

New member
חם ../images/Emo42.gif

שיר מושמע ברקע? Sting - Shape of my Heart דיסק בדיסקמן? - דיסק/ים במערכת? היהודים live אנפלאגד [לא קל
] שיר אחרון בMP3? לא זוכרת,הוא אצל אחי דיסק אחרון שנקנה? עברי לידר live,ועוד אחד של ג'ימי הנדריקס,ושל cream דיסק נחשק? יש כ"כ הרבה
שיר דבוק בראש? The Pussycat Dolls - Buttons
ו.. Pink Floyd - Wish You Were Here הופעה אחרונה שהייתם בה? עברי לידר השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת טוב!?!??! סבבה

אסססס

New member
D:

שיר מושמע ברקע? the game-disturbed דיסק בדיסקמן? סתם אוסף באנגלית... דיסק/ים במערכת? אין... שיר אחרון בMP3? אין לי אמפי
דיסק אחרון שנקנה? של KENNY G דיסק נחשק? של איירון מיידן שעדיין מחכה לי בחנות
שיר דבוק בראש? צועקת- התבלינים הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בטכניון

../images/Emo121.gifלהלהלה נמאס לי:/

שיר מושמע ברקע?america-yes דיסק בדיסקמן?כיכר החלומות-שם טוב לוי דיסק/ים במערכת?אין שיר אחרון בMP3?אין דיסק אחרון שנקנה?fragile-yes דיסק נחשק?גג-הג'ירפות+the show goose-camel שיר דבוק בראש?אין הופעה אחרונה שהייתם בה?השד זוכר

טוב שיהיה../images/Emo194.gif

איףףףףףףףף שיר מושמע ברקע? הג'ירפות- רמי מואשם באחזקת סמים קלים דיסק בדיסקמן? אין לי דיסקמן דיסק/ים במערכת? אממ היהודים מציאות נפרדת שיר אחרון בMP3? אין לי MP3 אבל בIPOD שמעתי את הדלת של פורטיסחוף דיסק אחרון שנקנה? הווו אמממ נראה לי שאת כנסיית השכל דברים בלחש דיסק נחשק? החדש של רד הוט^^ ותומר יוסף
שיר דבוק בראש? אני שר כמו כלבבבבבב
הופעה אחרונה שהייתם בה? השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת טוב!?!??!

חע אופס לא ראיתי את זה../images/Emo194.gif

הופעה אחרונה שהייתם בה? של פיטר
השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת טוב!?!??! חח טוב למי אכפת

Hezi The One

New member
אין לי מוזיקה../images/Emo7.gif

המחשב הלך,אני צריך לחכות שיתקנו אותו בינתיים אני במחשב שאבא הביא לי ואין עליו מוזיקהה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלההה&#%&@%&

שיר מושמע ברקע?
Anouk - Nobody's wife דיסק בדיסקמן?
King Crimson - In The Court Of The Crimson King דיסק/ים במערכת?
איפה הילד- איפה הילד, פורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הלילה, מהשד"ק- הכחול. שיר אחרון בMP3?
אילי מושגO_O דיסק אחרון שנקנה?
מוניקה ופורטיסחוף. דיסק נחשק?
וואו. יש כלכך הרבה&#%&@% שיר דבוק בראש?
על קו הזינוקXDDD ליל ואשתי. מעניין למה.. אהמאהמ
הופעה אחרונה שהייתם בה?
לאמדבריםעלזה
השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת טוב!?!??!
מה שתגידי נשמתי
.

ססילייה

New member
חחחחחחחחחח רציני דבוק לך השיר הזה??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה קטע!
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני וטל כל היום ><

טל: "נדבק לי עכשיו השיר המזדיין הזה בראש קו הזינוק" אני: "ווי#$^@$%& גמלי
"
את ואשתי >><< טיפשות
נמאס לי מהשיר הזה *#%^*@&@# אתן גורמות לי לשנוא אותו>><<

ססילייה

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

"על קו הזינוק, לפני המירוץ בו אני ואת עומדים לרוץ בכדי לשבור את השיא שלי ושלך שהוא לא גבוה ולא נמוך שיא ממוצע, שאני לא רוצה ואת לא רוצה רוצים גבוה בשמיים לנגוע ואני מתבלבל ונופל אהה אההה אההה יריית הזינוק, את פותחת מהר ואני אחרייך אני לא מוותר עומד בקצב שאת מכתיבה והקצב מהיר הוא כל הזמן מתגבר אף אחד מאיתנו על כוחו לא שומר ונדבר שקו הסיום מתרחק עוד יווווווותר.."

אפרת P

New member
עלקוהזינוק../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

בקצה המרוץ בו את ואני עומדים לרוץץץץץץץץץץץץץץץץץ

../images/Emo121.gif******************

על קו הזינוק לפני המירוץ בו אני ואת עומדים לרוץ

למעלה