בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?
השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש?

פרקשון

New member
צ'קינג צ'קינג

שיר מושמע ברקע? שבק ס' מכופף הבננות דיסק בדיסקמן? סימנים של חולשה דיסק/ים במערכת? שבק ס'-בעטיפה של ממתק שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? אין לי מושג דיסק נחשק? קיובן
שיר דבוק בראש? יהיה פיצוץ! הופעה אחרונה שהייתם בה? יוזלס השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? קיובן ויוזלס ומג'יקל

פרקשון

New member
חמישי אני לא בבית לצערי

אני לא שומע מוקי כמעט אני שומע את שבק ס' יותר, אין עליהם

זהו סוף העולם סוף העולםםם

שיר מושמע ברקע? אביב- סוף העולם דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? לאזוכרת שיר אחרון בMP3? טוב לבד של אפרת גוש דיסק אחרון שנקנה? לאזוכרת דיסק נחשק? של סינרגיה ושייגעצ. שיצאו כבר! שיר דבוק בראש? שלהלהלהלה שובי דובי היייי. שיר שליP: הופעה אחרונה שהייתם בה? עדיין של סינרגיה. השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? פופ בפארק, היהודים בתאטרון
ונראה כבר מה יהיה בהמשך..

../images/Emo121.gifלהלהלה

שיר מושמע ברקע? אחד של קאמל דיסק בדיסקמן? ריק דיסק/ים במערכת? אין שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? Mirage-camel דיסק נחשק? החדש של ג'ירפות, 3 הסולואים של כהנה ועוד של קאמל ובלה פלאק שיר דבוק בראש? שיטין-ג'ירפות הופעה אחרונה שהייתם בה? פפפ השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? עוד לא בטוח אם בכלל...

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif זה שיר אהבה פשוט... ../images/Emo23.gif

שיר מושמע ברקע? איה כורם-שיר אהבה פשוט דיסק בדיסקמן? ---- דיסק/ים במערכת? ----- שיר אחרון בMP3? איה כורם-שיר אהבה פשוט דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת כבר
דיסק נחשק? החדש של פינק. שיר דבוק בראש? IRIS הופעה אחרונה שהייתם בה? של שייגעצ בלונה פארק השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? מה שיהיה בעיר האדומה מתישהו...

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן? מתה
דיסק/ים במערכת? אממ שי נובלמן נראה לי שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה? שוטי הנבואה דיסק נחשק? של שילה פרבר שיר דבוק בראש? אין הופעה אחרונה שהייתם בה? רוק"צ
השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? שייגעצ פה בבארקה
ואממ אולי עיר הבירה

לעלע../images/Emo198.gif

שיר מושמע ברקע?Butterfly-crazy town דיסק בדיסקמן?Behind the front-Black eyed peas דיסק/ים במערכת?הדג נחש.. שיר אחרון בMP3?אין לי MP3 דיסק אחרון שנקנה?Behind the front-Black eyed peas דיסק נחשק?כל כך הרבה.. שיר דבוק בראש?מאמינה בך-רוני והצל:S:S הופעה אחרונה שהייתם בה?בית הבובות לפני מליון שנה.. השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? שום כלום

אפרת P

New member
בווו../images/Emo112.gif

שיר מושמע ברקע? המכשפות - פחד אמיתי דיסק בדיסקמן? שחר אבן צור - עירומים דיסק/ים במערכת? פינק פלויד - דה וול הראשון שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? פינק פלויד - דה וול הכפול (נקנה על ידיד ההורים שלי :]) דיסק נחשק? המכשפות - האוסף הכפול שיר דבוק בראש? מוישיק מוישיק בוםבוםבום!
הופעה אחרונה שהייתם בה? מממ פיטר ומאור בקרית אונו? השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? עיר הבירה וממ יש ב19 חמי רודנר ודני סנדרסון.. צריך להחליט

Felix dude

New member
הופה

שיר מושמע ברקע? דיסק בדיסקמן? נגמרו לי הבטריות דיסק/ים במערכת? the flying babys שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? the flying babys דיסק נחשק? בע.. יותר מידי שיר דבוק בראש? חח נו.. cryin של אירוסמית'.. נומה? זה היה קודם בvh1 הופעה אחרונה שהייתם בה? איכ השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? כלום. בחודש הבא. לוידעת מה, אבל ניצנים.

dsol

New member
../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

שיר מושמע ברקע? "מרד הדמעות" אביב גפן דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? אין שיר אחרון בMP3? של NOVA דיסק אחרון שנקנה? פאפ....אבל ראיתי כמה דיסקים טובים במחירים חביבים שאני כנראה אקנה בקרוב דיסק נחשק? כל כך הרבהההההה שיר דבוק בראש? נוער שוליים - אמסטרדם הופעה אחרונה שהייתם בה? עברי ואביב ב"התעשיה" באשדוד השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? נראה לי שייגעצ בבארקה בב"ש ועיר הבירה ונראה כבר מה עוד

Tin Doll

New member
....

שיר מושמע ברקע? כלום דיסק בדיסקמן? חח אין דיסק/ים במערכת? הוא ריק שיר אחרון בMP3? משו של סינרגיה בטח/ "מכל האהבות" דיסק אחרון שנקנה? אממממ עברי לידר ואביב גפן? שיר דבוק בראש? "מכל האהבות" הופעה אחרונה שהייתם בה? רוקע"צ
השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? נראה כבר

למעלה