בדיקת מערכת

יש טיפות של שיגעון בינינו..../images/Emo194.gif

שיר מושמע ברקע?
מתחפר באלנבי - מוניקה דיסק בדיסקמן?
אין לי דיסקמן דיסק/ים במערכת?
היהודים -מציאות נפרדת שיר אחרון בMP3?
אין לי יש לי IPOD
דיסק אחרון שנקנה?
וואלה לא זוכרת
דיסק נחשק?
רד הוט^^ שיר דבוק בראש?
עד העונג הבאאאאאא אהההה אהההה אהההה הופעה אחרונה שהייתם בה?
פיטר
השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש?
אין לי מושג

ססילייה

New member
בוהו ><

שיר מושמע ברקע?דפנה והעוגיות-דפנה פיק
דיסק בדיסקמן?אחד של רונה קינן.
דיסק/ים במערכת? אין.
שיר אחרון בMP3?אין.
דיסק אחרון שנקנה?פסקול של 'חתונת רפאים'.
דיסק נחשק? דפנה והעוגיות :p החדש של אלאניס
Josie and The Pussycats-Here Kitty Kitty ועוד.
שיר דבוק בראש?דפנה והעוגיות-דפנה פיק!XDDD
הופעה אחרונה שהייתם בה? הממ.ואו.זה ממש מזמן.
השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? אחד העם.<טל
> יוזלס בעירהבירה.
הנעליים של איקי.<
> כנסיית השכל בגאלה.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הדרייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שיר מושמע ברקע? Pink Eloyd - Us And Them דיסק בדיסקמן? נראלי הוהו. דיסק/ים במערכת? The Clesh - london calling , King Crimson - in the court of the Crimson king ומוניקה סקס- פצעים ונשיקות. שיר אחרון בMP3? וואי הוא מת כלכך ממזמן. דיסק אחרון שנקנה?
לאזוכרת. דיסק נחשק? מה לא?
שיר דבוק בראש? אדון שוקו של אריק קלינשטיין [איככותביםאתזה?
] הופעה אחרונה שהייתם בה? ><>< השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? לא דעת.

גלה גלה גלה באפ שובאפ

שיר מושמע ברקע? שום כלום דיסק בדיסקמן? :X דיסק/ים במערכת? kiiiiiiiiiing crimson - the court שיר אחרון בMP3? walk - pantera דיסק אחרון שנקנה? king crimson - in the wake of poseidon דיסק נחשק? חחח יותר מידי שיר דבוק בראש? this love - pantera הופעה אחרונה שהייתם בה? :X השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? חחחחחחחחחחח שייגעצ עוד שבוע :]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifאאאבבביייקקק%^&$#

בואי נעשה הפגנה$&#$%&#&#$%&#$ הפסיקו לייצר את the court%^&#%&@$%&#$ ואנחנו צריכות לגרום לכך זימשיכו ליצר#$&#%#$&#$&#$& מה זה זה?!
יאללה את באה?

חחחח נשמה

לא רק את the court את כולם נראה לי. כי רוברט פריפ קנה את כל הזכויות לדיסקים ופשט את הרגל XD

Hezi The One

New member
ואין אין לי כחחחחחחח

שיר מושמע ברקע?תעזור לי-היהודים דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?אהובתי-משינה דיסק אחרון שנקנה?לא זוכר דיסק נחשק?נו מההההה שיר דבוק בראש?על הרצפה-מוניקה סקס הופעה אחרונה שהייתם בה?נו מהה כל שבוע?! ביום סטודנט השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש? ניצנים בעזרת השם

ס ט י י ק

New member
:)

שיר מושמע ברקע?שייגעצ-לקפץ בכל העיר
דיסק בדיסקמן?נהה הוא מושבת דיסק/ים במערכת?פורטיסחרוף-על המשמרת שיר אחרון בMP3?לא זוכרת,נראלי משו של יוסלס דיסק אחרון שנקנה?קיבלתי...הרבה נו,רד הוט,בולט,פורטיסחרוף,דגנחש,כנסייתה דיסק נחשק?אממ בעזרת הג'אם שיר דבוק בראש?כל הזמן אני חושב עלייייייייייייה הופעה אחרונה שהייתם בה?יום הסטודנט בטכניון
השאלה המתחלפת: לאילו הופעות אתם מתכננים ללכת החודש?עיר הבירה,היהודים,עברי לידר.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gifתות| זה שיר כזה שליטה!@%^

אני שני ומורי רוקדות עליו כככככללללל הזמןXDDDD זה כלכך מצחיקקק ויש גם את הטראנס$&^*#$^&*#$&#
זה שיר כזה שליטה$*^*#&*&#$
טוב דיי.

ססילייה

New member
../images/Emo12.gif

מי ייתן ואבי יביא לך מחילה רבה על ההודעה המלוכלכת הזו XD אביק. "סלח לי אבי, כי חטאתי..."

גם אני דבוקה לשיר הזההה

כשאת קמה בבוקר.. ויש את השיר.. אח"כ בעבודה שוב יש את השיר.. את יוצאת להביא אוכל [שקט] ויש בחד"א את השיר הזה.. ואת חוזרת הביתה יש אתהשיר הזה אז זה נדבק.

למעלה