ניבה תודה ולגבי ההורדה אז.... את עושה "שמירת יעד בשם" על איפה שכתוב בחום של ת"א. בהצלחה
מ מושיק20 New member 19/9/04 #11 ניבה../images/Emo13.gif תודה../images/Emo70.gif ולגבי ההורדה אז.... את עושה "שמירת יעד בשם" על איפה שכתוב בחום של ת"א. בהצלחה
ניבה../images/Emo13.gif תודה../images/Emo70.gif ולגבי ההורדה אז.... את עושה "שמירת יעד בשם" על איפה שכתוב בחום של ת"א. בהצלחה
נ ניקול NiCoL New member 20/9/04 #13 ציפור קטנה לחשה לי שביליתם יחד בת"א היום...הופה,מתחיל פה רומן?.. חחחחחח סתם סתם ותודה מושיק!
M Mini מור New member 20/9/04 #16 חחחחחחחחחח היום אני צודקת בהרבה דברים חחח וואו חח סתם... כן היא לא בקטע...טוב די לא עניינו ששש..זה האושר עלה לי לראש
חחחחחחחחחח היום אני צודקת בהרבה דברים חחח וואו חח סתם... כן היא לא בקטע...טוב די לא עניינו ששש..זה האושר עלה לי לראש
נ ניקול NiCoL New member 20/9/04 #17 מושיר וניבה לנצח שתי נשיקות במצח שתי נשיקות בתחתונים והנה הם מאוהבים! חחחחחח גמני היתחרפנתי היום חחח
M Music4Life New member 20/9/04 #18 ניקול, את בשר טחון מחר!!!!!!!!! כן היינו ביחד, SO??? אסור כבר שני ידידים טובים להיות ביחד?!?!!! יש לי חבר, כן...כבר הרבה הרבה זמן אז אני לא פנויה. (אני לא פנויה לאהבה)
ניקול, את בשר טחון מחר!!!!!!!!! כן היינו ביחד, SO??? אסור כבר שני ידידים טובים להיות ביחד?!?!!! יש לי חבר, כן...כבר הרבה הרבה זמן אז אני לא פנויה. (אני לא פנויה לאהבה)
M Mini מור New member 20/9/04 #19 חחחחחחחחחחחחח ניקול רואים שתהחרפנת באמת...מחר יש מכות חחחחח ניבה אני מרשה לך - אל תתייחסי לניקול חחח
נ ניקול NiCoL New member 20/9/04 #23 אוי לא...ניבה רוצה לירות בי ומור רוצה לתת לי כאפה... אני ילדה מוכה