בשמיעה ראשונה

perrinat

New member
../images/Emo79.gifבשמיעה ראשונה../images/Emo79.gif

אז למי שיש כבר את הדיסק ושמע אותו כמה פעמים:
מה השיר הכי אהוב?
מה השיר שפחות אהוב?
איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא?
לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ?

שגעוגי

New member
../images/Emo26.gif

מה השיר הכי אהוב? שמעון השכן
..וגם 'זאת שבמקומי'. מה השיר שפחות אהוב? יותר מדי.. הזכרתי כבר ימי הבניים?-*. איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? זאת שבמקומי. לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? אם אלה החיים, ומזל שכך יהיה
.

hilali1

New member
../images/Emo204.gif

שיר אהוב - על שפת הכנרת פחות אהוב - אביתר סינגל הבא- זמנים משוגעים קליפ - על שפת הכנרת כמובן וזה בערך כמו לשמוע את ההופעה רק שהעיבודים בהופעה יותר טובים.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

פשוט מצמרר.. בשיר "סמנים משוגעים" יש המון איזכורים ל..מלחמה
(אפילו אם מנסים להתעלם מהמשפט "יש מלחמה מחוץ לעיר")

razpg

New member
גם כשאני שומע את השיר הזה...

אני נזכר במלחמה בצפון.. יש שם ממש משפטים שמזכירים את המלחמה. וגם שקרן במקור מהצפון.. פשוט מזעזע המלחמה שם! כמה הרוגים.. וזה לא נגמר כל יום עוד הרוגים מצטרפים לרשימה.. פשוט עצוב. ‎:-(‎ במדינה שלנו אין שקט, ברגע שמתגברים על משבר אחד מתחיל משבר חדש..

razpg

New member
גם כשאני שומע את השיר הזה...

אני נזכר במלחמה בצפון.. יש שם ממש משפטים שמזכירים את המלחמה. וגם שקרן במקור מהצפון.. פשוט מזעזע המלחמה שם! כמה הרוגים.. וזה לא נגמר כל יום עוד הרוגים מצטרפים לרשימה.. פשוט עצוב. ‎:-(‎ במדינה שלנו אין שקט, ברגע שמתגברים על משבר אחד מתחיל משבר חדש..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

מה השיר הכי אהוב? זאת שבמקומי, שמעון השכן, רכבת באירופה מה השיר שפחות אהוב? עוד יום..לא פחות אהוב..אוהבת מאוד..אבל הכי פחות מתחברת איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? לרוץ לרוץ לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? על שפת הכינרת (כל השירים שהשמטתי..סורי
)

perrinat

New member
../images/Emo125.gif

מה השיר הכי אהוב? שמעון השכן מה השיר שפחות אהוב? אביתר איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? שמעון השכן לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? שמעון השכן

look away

New member
../images/Emo189.gif

מה השיר הכי אהוב?בנתים שמעון השכן
מה השיר שפחות אהוב?... איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא?שמעון השכן לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ?וגם פה שמעון השכן

I מ י ר ב I

New member
דעתי...

מה השיר הכי אהוב?אמרו שיר אז צריך לבחור 1-זאת שבמקומי מה השיר שפחות אהוב?אביתר(כי לא הבנתי אותו) איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא?זאת שבמקומי(הוא לדעתי-"ואת" 2) לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ?שמעון השכן

Karma Killer

New member
אז ככה...../images/Emo176.gif

השיר הכי אהוב- אני אוהב את רוב הדיסק אבל הכי התחברתי ל"זאת שבמקומי", "איתי", "שמעון השכן"
השיר שפחות התחברתי אליו- אביתר
הסינגל הבא-"זאת שבמקומי"
שיצלמו קליפ ל-"על שפת הכינרת"

שירנטע

New member
../images/Emo20.gif

השיר הכי אהוב: "לרוץ לרוץ" מה השיר שפחות אהוב? "שמעון השכן" (השיר עצמו יפה אבל המילים עצובות מידי...) איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? "זמנים משוגעים" (מתאים בול למה שקורה עכשיו!!) לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? "כשיהיה לנו בית"

שירנטע

New member
בעצם...

השיר הכי פחות אהוב: "אביתר" (מרוב שאני תמיד מדלגת עליו בדיסק, שכחתי ממנו... חח..)

למעלה