בשמיעה ראשונה

razpg

New member
אני גם מדלג..

אבל גם על ``עוד יום`` אני מדלג.. אני בכלל לא מבין מה המשמעות של השיר הזה!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo79.gif

מה השיר הכי אהוב? על שפת הכינרת, רכבת באירופה מה השיר שפחות אהוב? אביתר איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? זאת שבמקומי לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? על שפת הכינרת

erannnnnn

New member
השיר הנבחר : על שפת הכנרת

לקליפ ולהכל. קצב נפלא ולחן מדליק

J o n i B

New member
../images/Emo41.gif שלי:

האהובים במיוחד: זמנים משוגעים, שוכחת אותך, יותר מדי, אביתר הסינגל הבא: זמנים משוגעים. מהסיבה שהוא הכי מתאים לרדיו.

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה השיר הכי אהוב? זאת שבמקומי/אם אלה החיים/שיהיה לנו בית/שוכחת אותך/אביתר/עוד יום מה השיר שפחות אהוב? יותר מדי/על שפת הכינרת איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? זאת שבמקומי/רכבת באירופה/עוד יום לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? עוד יום/אביתר/שוכחת אותך

MissPop

New member
עונה

מה השיר הכי אהוב? יש לי כמה: רכבת באירופה, שיהיה לנו בית, על שפת הכינרת, לרוץ לרוץ, זאת שבמקומי מה השיר שפחות אהוב? עוד יום איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? רכבת באירופה, לרוץ לרוץ, על שפת הכנרת... בא לי משהו קצבי... האמת שגם שמעון השכן מתאים כסינגל, אבל ממש באלי משהו קצבי. לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? על שפת הכנרת - יכול להיות קליפ מאוד מאוד חביב.

tomasch

New member
מה יש לאנשים נגד יותר מדי?

שיר מצמרר, מדהים, מרגש... החזק והכואב ביותר בדיסק!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהוא שיר חזק מאוד../images/Emo15.gif

מצמרר..זה בעיקר הלחן לדעתי ומרגש..וול..יהודה
אני אישית מאוד אוהבת אותו

MissPop

New member
אני התאכזבתי מ"יותר מדי"

רציתי את הדואט עם אוהד חיטמן בדיסק

razpg

New member
אני...

מה השיר הכי אהוב? "זאת שבמקומי" ו- "על שפת הכינרת" מה השיר שפחות אהוב? "עוד יום"- אני ממש לא מבין על מה מדבר השיר הזה! איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? "זאת שבמקומי" לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? "על שפת הכינרת"- זה יכול להיות קליפ ממש יפה!!!

התשובות שלנו זהות אני אני פשוט...

מעתיקה "מה השיר הכי אהוב? "זאת שבמקומי" ו- "על שפת הכינרת" מה השיר שפחות אהוב? "עוד יום"- אני ממש לא מבין על מה מדבר השיר הזה! איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? "זאת שבמקומי" לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? "על שפת הכינרת"- זה יכול להיות קליפ ממש יפה!!! " הדבר היחיד ששונה זה שעוד יום לדעתי זה על סמים...

BLACKit

New member
עוד אין לי את הדיסק\\: ../images/Emo7.gif

ואני גם לא מבינה איך אתם מדלגים על אביתר! סעמק זה אחד ה-שירים שקיימים! טוב אני כבר למדתי שאביתר הוא מכוער ומוזר ובגלל שאני היחידה שאוהבת מכוערים ומוזרים [עזבו. אני באמת אוהבת מכוערים ומוזרים. אבל בלי קשר..] אני מאוהבת בו נואשות\\: קיצר אני רוצה להרגיש שייכת חח אז אני עונה לפי מה שאני מכירה למרות שאין לי את הדיסק מה השיר הכי אהוב? אביתר, שיהיה לנו בית, שוכחת אותך, זאת שבמקומי, יותר מדי [כן, אני יודעת שזה חמישה שירים אבל אני אוהבת את כולם חח.. לאביתר אני הכי קשורה] מה השיר שפחות אהוב? אני חושבת שרכבת באירופה אבל גם אותו נורא אהבתי.. זה מסובך\\: איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? על שפת הכינרת או זאת שבמקומי לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? זאת שבמקומי [בגלל שיש לי רעיון לקליפ חח]

גם לי אין את הדיסק:|||||||| חרא ../images/Emo10.gif

אבל מה שהבנתי מכם זה שאף אחד לא הבין את "אביתר" ולא מתחבר אליו חחחחחחחחחח דווקא הכי מסקרן אותי לשמוע אותו ..

psymed

New member
אז ככה:

שמעתי אותו וקרן בהחלט אחת הכשרונות היותר גדולים שיש לנו במדינה. כותבת בחסד וההפקות שלה מהוצעות ומקסימות. אבל יש לי בעייה אחת והיא הקול של קרן. אני חושב שעם כל הכבוד, ויש הרבה, הקול שלה לא עומד בקנה אחד עם קולן של מסיקה וכורם. לאחת יש קול עמוק ומרעיד ולשנייה קול מתקתק ומקסים. אבל כשאני שומע את השירים של קרן, יפים ככל שיהיו, אני מצטמרר ולא לטובה. הקול שלה פשוט לא עושה לי את זה. וחלילה, אני מאלו שמפרגנים מפה ועד סוף העולם כשצריך, אבל ממש לא אהבתי את הקול ואת השירה של קרן. אני לא ממש חושב שהיא יכולה להתחרות עם מסיקה וכורם. היא גאונה בלכתוב שירים.. אבל בתור זמרת אני לא חושב שהיא מוצלחת :/

ady18

Well-known member
עונה

מה השיר הכי אהוב? מה שהתחברתי זה לרוץ לרוץ יותר מדי אם אלה החיים איתי זאת שבמקומי ואלה החיים איתי אבל השאר אני גם מאוד אוהבת מה השיר שפחות אהוב? הדיסק מצוין רכבת לאירופה איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא?לרוץ לרוץ זאת שבמקומי לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ?על שפת הכנרת\אביתר\שמעון השכן

עונה, אחרי כמה שמיעות../images/Emo8.gif

מה השיר הכי אהוב? "זאת שבמקומי" ו"רכבת באירופה" מה השיר שפחות אהוב? אהוב אבל קצת פחות מהשאר הוא "אביתר" איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? "רכבת באירופה" לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? "רכבת באירופה"

עדי C

New member
אוקיי, סופסוף קניתי ושמעתי../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

מה השיר הכי אהוב? שיהיה לנו בית - שיר רומנטי בטירוף.
מה השיר שפחות אהוב? עוד יום. אני פשוט לא זוכרת אותו...
איזה שיר תרצו שיהיה הסינגל הבא? זאת שבמקומי
לאיזה שיר תרצו שיצלמו קליפ? לרוץ לרוץ מאוד מאוד מאוד אהבתי את הדיסק
מבין כל כלי הנגינה [הקיימים] אני מאוהבת בפסנתר כך שזהו לגמרי דיסק כלבבי

למעלה