האהבות שלי הראשונות שלי אותן אזכור

אתם באמת חושבים שכדאי?

בדיוק דיברתי על זה היום עם חברה :) האמת שהאהבה שלי למוסיקה התחילה מוקדם ולמוסיקה שאני לאו דווקא מחזיקה ממנה היום זה התחיל מצעירי תל אביב (שמעתי רק אותם במשך 3 או 4 שנים) אחר כך זה הפך לפופ: ספייס גירלז,רמי קלינשטיין, איגי וקסמן ועוד כל מיני בשלב קצת יותר מאוחר נכנסו לרשימה גם בריאן אדאמס ולהקות בנים כמו בקסטריט בוייז, אחר כך הגיע תורם של הרד הוט צ'ילי פפרס (סופסוף להקה איכותית) , לינקין פארק, אואזיס איתם נשארתי עד היום. בצבא שמעתי בעיקר מזרחית (מה לעשות נדבקתי מחברה שלי) אחר כך המשכתי עם הפופ הזול עד שיום אחד אמרתי די והתחלתי או יותר נכון חזרתי לשמוע רוק: אביב גפן, שריל קרואו,גרין דיי, רד הוט צ'ילי פפרס,כריס קורנל, איפה הילד, המכשפות ודנה ברגר חוץ מהרוק אני שומעת גם את שון לנון וקרן פלס.

האמת שאתניקס הייתה האהבה הראשונה שלי ../images/Emo13.gif

כן כן די מוזר,בעיקר כי היום אני רחוק מהם אלפי שנות אור. אבל בכיתה ה' הם היו האהבה הראשונה שלי. היו לי 2 דיסקים שלהם ותאמינו או לא אבל אפילו הייתי ב2-3 הופעות שלהם. מה שמצחיק זה שלמרות שגיליתי את המוסיקה נורא מוקדם ואפילו הלכתי להופעות. אחרי אתניקס(וקצת ספייס גירלס בז'-ח') חלה התדרדרות די מסיבית. הייתי פשוט ילד גלגל"ץ ומצעדים. עד שאחרי יב' גיליתי את היהודים שהיא בעצם האהבה הראשונה האמיתית,כל האלבומים,כמעט 100 הופעות עד היום. וגם כיום הם האהבה הכי גדולה שלי. אבל אחריהם גיליתי עוד מלא אמנים ממש טובים והיום הידע המוסיקלי שלי אדיר למרות תקופת התיכון השחונה...

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifמוניקה סקס../images/Emo79.gif

שמעתי שיר פה שיר שם לא ידעתי מי ומה. חברה קיבלה את 'פצעים ונשיקות' שמענו והתלהבנו, מדובר על כתה ח' ככה, התחלנו לשנות גם חלק מהשירים ולעשות סוג של "קאוורים". בפורים של 2005 (?!) הלכנו להופעה שלהם, שהייתה גם הראשונה שלי, ונעשה קליק ממש. מאז זה התגלגל לעוד הרבה דבירם אחרים, אבל להם תמיד נשארת פינה בלב
[מיהשו אמר יום ראשון ניצנים בגללם?!]

chenc19

New member
מופע הארנבות של ד"ר קספר

בגלל שהייתי עם אחי הגדול בחדר:) "סקס במוח" היה אחד השירים הראשונים שהתחברתי אליהם...

למעלה