הבנות שמגיעות להופעה

talytal

New member
../images/Emo79.gif הבנות שמגיעות להופעה ../images/Emo79.gif

רק עוד יום אחד עד ההופעה!
פרפרים בבטן, מישהו?
כדי שנהיה כולנו מתואמות, אספתי את שמות הבנות שמגיעות להופעה, ועם מי. אם יש אי דיוקים או עידכונים לרשימה, נא להוסיף לשרשור. רצוי שמכל קבוצה שמגיעה, לפחות אחת תעביר אליי טלפון, ואני אעביר בהמשך רשימת טלפונים חזרה כדי שנוכל לתקשר בשטח, ולא נאבד אף אחת. את הטלפונים להעביר אליי במסר, ולא לפרסם על גביי הפורום. הטלפונים שיגיעו אליי יחזרו רק אל הבנות שמסרו בעצמן מספר. ואלו הבנות שמגיעות בטוח: שמיים כחולים2 מגושקה + דורית41 רנה6 talytal + kapit5 + זואי לא יחיד thr7 reviital moon line lala8224 eilati27 + שני מקומות פנויים
Karina85 milagro1983 glitter8 a d i d a s 2 1 ארבע הבנות האחרונות - בבקשה ליידע אותי אם הסתדרתן ומצאתן עם מי להגיע. ואם יש עוד בנות שמגיעות, תיידעו אותי כדי שלא נפספס אתכן במועדון.

דורית41

New member
טליטל-

יתכן שפספסתי הודעה שלך,אבל הצלחת להשיג מישהו במועדון לגבי שעות,וכו'?

talytal

New member
עוד לא

התקשרתי כמה פעמים אתמול, ואני אתקשר שוב היום. ההופעה תתחיל בסביבות 1:00 - 2:00, את זה אני יודעת. השאלה היא מתי המועדון נפתח, כי נראה לי שנרצה להגיע לפני ההופעה ולהיפגש, לא?
24:00 בערך נראית לי שעה סבירה להיפגש. אבל כמובן שצריך לברר מתי המועדון נפתח בכלל. מקווה שהיום תהיה תשובה...

דורית41

New member
התכנון שלך טוב לדעתי

גם לי נראה להפגש ב12 (כמו סינדרלות). ואז לחכות (לקקות) להופעה . שאלת על פרפרים בבטן?כתבתי לך ואני משתפת את כולם,שלי יש פילים בבטן,וזאת למרות שכבר הייתי בהופעה אחת. בנות מה דעתכן למצוא פסיכולוג שיטפל בפורום שלם עם אותן תופעות התנהגות בלי הבדל גיל גזע ומין?

דורית41

New member
בדיוק-נהיה הפורום הראשון שמקבל

טיפול קבוצתי-גם זה סוג של הישג לג'קוש!

eilati27

New member
טליטל...

עדידס כנראה תבוא איתי מחר... נתתי לה את הטלפון היום והיא אמרה שהיא תתקשר ותיידע אותי סופית היום בערב..

eilati27

New member
טוב ת'שמעו עפתי הביתה...

אז אני אחזור בלילה אחרי החדר כושר בסביבות 10 ונתחיל בהכנות למחר!!!!!!! מוווואה
וביי בינתיים

a d i d a s 2 1

New member
שלום שלום...

אני יכולה להגיע עם אילת כי היא הציעה ועם דורית ... והיא הציעה ראשונה עכשיו תעשו מכרז מי לוקחת אותי לחובותיה.... וואי אני כל כך בדילמה מעצבנת!!!!!!! ואיפה זואי שתעזור לי קצת?!?!?

kapit5

New member
מה קורה עם הילה וליבי?

מישהו יודע? הן לא מגיעות???!!!

../images/Emo207.gif ג'קו היה בהופעה של דנה ברגר!

שמעו קטע, שמעתי אתמול בגלגלצ שדנה ברגר עומדת להופיע בדאג וטוני בנתניה וסתם עברה לי מחשבה בראש.. מעניין אם ג'קו יגיע לשם כי בכל זאת זאת דנה, זמרת רוק מהסוג שג'קו מן הסתם אוהב.. ובכן,מתברר לי היום שהוא באמת היה שם
(זה שראה אותו לא ממש מסמפט אותו בלשון המעטה אז אחסוך ממכם את דבריו במלואם) אבל מה שידוע לי : הוא הגיע עם שומר ראש בריון (או שזה היה אחד מחבריו וההוא לא ידע פשוט
בקיצור הוא קיבל שם יחס מלכותי, כולם הקיפו אותו והפגינו כלפיו סחבקיות ואהבה , דנה לא כ"כ התייחסה (בטח הוא גנב לה פוקוס
אבל נראה שהוא נהנה ועשה חיים.. יופי
, נתראה בהופעה מחר בעז"ה

קניה 1

New member
תמונה ממש מתוקה של ג'קו והילה

ב"רייטינג". מהמסיבה של דורון מדלי. תמונה קטנה אבל שניהם נראים יפים וצוחקים... אין לי סורק, סורי!

talytal

New member
כן, גם אני ראיתי

ממש תמונה חמודה של ג'קו. כולו מחוייך...
יש למישהו פנאי פלוס ויכול לשתף אם יש שם משהו?

קניה 1

New member
יש בדיוק מה שיש ב ynet

(בדף של פנאי פלוס). כן כן, אותה תמונה נוראית....

למעלה