את פה?????????.
T thr7 New member 20/12/06 #32 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
T talytal New member 20/12/06 #15 אני מנסה לחשוב איזה חבר יש לג'קו שיכול לעבור בתור שומר ראש. אולי גיא? יש מצב, לא? סתם, ממש לא נראה לי שהוא מסתובב עם שומרי ראש. בטח לא במגרש הביתי שלו בנתניה. או לפחות, מאוד מאוד מקווה שלא.
אני מנסה לחשוב איזה חבר יש לג'קו שיכול לעבור בתור שומר ראש. אולי גיא? יש מצב, לא? סתם, ממש לא נראה לי שהוא מסתובב עם שומרי ראש. בטח לא במגרש הביתי שלו בנתניה. או לפחות, מאוד מאוד מקווה שלא.
N Nova5 New member 20/12/06 #17 ../images/Emo11.gif או../images/Emo189.gif אחד מבטל את השני, עובדה - כל פעם שראיתי אותו - לא הזדקק לאף שומר ראש, וחוץ מגיא יש לו עוד חברים בריונים - תבדקו בזולה, בווידיאו
../images/Emo11.gif או../images/Emo189.gif אחד מבטל את השני, עובדה - כל פעם שראיתי אותו - לא הזדקק לאף שומר ראש, וחוץ מגיא יש לו עוד חברים בריונים - תבדקו בזולה, בווידיאו
K kapit5 New member 20/12/06 #20 ניפא לשמוע שהוא יוצא יותר ויותר גם לי לא ניראה שהוא מגיע עם שומרי ראש.כניראה גיא.
T thr7 New member 20/12/06 #27 עם מי זה לא בעיה תבחרי יש כפיות, יש אותיות יש שמיים וירח ומה שרק את יכולה לדמיין(האמת את לא
מ מגושקה New member 20/12/06 #39 זה רק אני או שההענות עלובה? מה קורה בנות זה תל אביב!!! יש הסעות מכל הכיוונים שי בנות שבאות מהשפלה, גוש דן, צפון, השרון, יאללה תקבעו טרמפים ותבואו...
זה רק אני או שההענות עלובה? מה קורה בנות זה תל אביב!!! יש הסעות מכל הכיוונים שי בנות שבאות מהשפלה, גוש דן, צפון, השרון, יאללה תקבעו טרמפים ותבואו...