ההופעה בכרמיאל + אלבום מעוצב בשם הפורום

betti10

New member
ועוד

כפי שציינתי...תנאי שטח...הייתי חייבת להשתמש בפלאש... אצרף את התמונה בנפרד...

betti10

New member
ופה אני חייבת הסבר...

הדף שנראה לי הכי עניין את רייכל. לא זוכרת מי הקליטה את ההופעה בהאנגר בה היה מחווה לשושנה דמארי... אבל החלטתי לכתוב את כל מה שקרה בין רייכל לשושנה באותו מופע... כשרייכל ראה את זה הוא פשוט לא האמין שמופיעה כל השיחה, כל מה שקרה באותו ערב... הייתי חייבת להעלות את זה על כתב כי זה שיעשע אותי לשמוע את שושנה קוטעת וקוטלת את רייכל כל הזמן, אישה מצחיקה... :)

betti10

New member
ולסיום...

תמונות מהמפגש... קרדיטים כמובן לחברי הפורום ולמעריצים שצילמו את התמונות ולכותב המדהים דניאל ד.קראו הכל נכתב באלבום...

willo1

New member
יוווווווווווווו

תשמעי, זה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים לא פלא שכל אחד רצה כזה. שיווווו זה כזה יפההההה פשוט מהמם. מהמם. שניה ייקח לי רגע להירגע..

glitter8

New member
יו.....תמונה איתי...איזה כיף!

תודה שצירפת אותה לאלבום
באמת מרגש...

betti10

New member
אל תשכחי ש...

עברתי תאונה קטנה ועוד כמה עניינים בדרך אזלא עבדתי רצוף...לקח זמן אבל כמו שאמרתי... לא היה עיתוי מושלם כמו זה של יום חמישי...:)

ea53

New member
ואוו!!! איזה יפה!!!

האם הם סיפרו משהו חדש על הדיסק שבדרך, הופעות מיוחדות?

betti10

New member
אממ...לא בדיוק...

יש הופעות בדרך, זאת אומרת אני מאמינה שכן... האלבום יצא אוטוטו... והשאר...תגלו בהמשך... :)

glitter8

New member
ניחוש

רייכל מתחתן? (וסחטיין על האלבום...זוכרת שהתחלת אותו בעצם אצלי בבית?) אחלה תמונות, עיצוב ורקעים, חלק מהכיתוביות קצת מיותרות לטעמי..

betti10

New member
פחחח...רייכל לא מתחתן...אם היה לו זמן לזה

מילא...הוא עסוק כל כך בהכנות לקראת האלבום השלישי שאוטוטו יוצא והופעות בחו"ל שאין לו זמן לנשום. מה שכן, תצפו לסינגל ראשון בתקופה הקרובה :) וכן, התחלתי אותו אצלך...אבל מה שהיה, זרקתי והתחלתי מחדש... ולגבי הכיתוביות... יש מקומות שלא שמתי בכלל ויש כאלו שראיתי לנכון לשים... כל אחד וטעמו... העיקר שרייכל אהב מאוד וגם אבי והשאר, וכברה שביקשה שאכין לה גם אחד (שכבר כמעט מוכן). בקרוב מאוד...חידושים...זה כל מה שאני יכולה להגיד. :)

glitter8

New member
בשביל זה תמיד יש זמן

אם יש עם מי... גם ככה החלק העיקרי של הבחורים בעיניין זה פשוט לבוא לחתונה..את רוב הבלאגן הכלה עושה...

למעלה