והנה הברכה המושקעת שלך../images/Emo99.gif
אז קודם כל שיהיה המון המון מזל טוב!
הייתי מאחלת לך עד 120 אבל כיוון שאת כבר חצית 70% מהגיל הזה אני אשאוף למשהו רחוק יותר כדי שלא תחשבי שאני מנסה לבנות לך קבר
אז אממ איך 380 נשמע לך?
מאחלת לך שתלמדי לנגן בגיטר הירו, או לפחות שפרוסקי תלמד לצלם ולערוך כדי שזה יראה כאילו יש לך מושג מה את עושה
רצוי גם שתלמדי לשיר, כי כמה כבר וידאוים שלך מזייפת אפשר לשים בפייסבוק בלי שיחסמו לך את החשבון?
שלא יעשו לך יותר
במיטה אלא אם כן את נוכחת בזמן התהליכים גם אם מדובר ב
עם הרייט רעות (
) שלך... שלא תלכי יותר לאיבוד בדרכים, תגיעי למושבים שכוחי אל (וחוות) או שלא תמצאי חניה בעזריאלי מאחלת לך המון משמשים ודאבליו-יות פור דה רסט אוף יור לייף;; (אפשר גם להוסיף דולי פרטוניות ופנתרות לחגיגה אם את ממש מתעקשת למרות שעושה רושם שהן נהנות בעצמן;
מאחלת לך שאבא שלך יקנה לך כבר
ותוכלי לבוא לבקר אותי כמו שצריך במקום לנסוע ברכבת כמו פשוטי העם (
) ונוכל להכין עוד מלא וידאוי התאבדות, אפילו נוכל להוסיף לרפוטאר שירים חדשים כמו "הגיע הזמן לקנות אקדח" נשמע לי זהה בכוונה כמו "אני רוצה למות") הייתי מאחלת לך לחרוך את עצמך שוב רק כי עברת כבר את 18 ועכשיו לא תצטרכי לחכות 2 עשורים כדי לקבל את המיליונים
אבל אני לא מרגישה במצב רוח כ-זה נחמד.. מאחלת לך שתצליחי להיפטר מכל הנכים שעוקבים אחריך ומשאירים לי הודעות נאצה בפייסבוק שלך
(או לפחות שתלמדי למחוק ולחסום אותם
) אבל הכי הכי חשוב! ויאללה נגיע כבר לעיקר! מאחלת לך שעכשיו כשיש לך מלאמלא
תוכלי לקנות את האופרי ואז נתחתן ואני אשים לך רעל עכברים בקפה ותמותי ואז האופרי יהיה שלי שלי ורק שלי
|מואהאהאה| אבל לפני שתמותי אני ארשה לך ללכת להופעה של קרי שם ואני אדרוש ממנה ללבוש מכנסונים ואאיים עליה שאם לא תסכים לשתף פעולה אני אפרסם שלטי חוצות שלה עם השיערות בידיים של דידי מהתמונה המזוויעה ההיא
(אפשר גם לפטשפ כמה שיערות ברגלים ובבית שחי להעצמת המסר...) מאחלת לך שלפני שתמותי (אחרי שתתחתני איתי) תמצאי לך איזה
שווה |בלייק| והוא יבתק את בתוליך (כי באסה למות בתולה זקנה
) אבל לפני כל זה (נו אני חייבת להתקשר לברכה של קרלס!) אני מאחלת לך ולנו שנטוס יחד לרוד טריפ קוסט טו קוסט ונראה את כל מי שאנחנו אמורה לראות (מינוס מופעים פותחים של כל מיני משמשיות) מלאמלא קריות ומירנדות וג'נפריות והאף-יות ונו, כל הכוסיות המאנקיות (מינוס מירנדה שהיא לא בדיוק כוסית אבל היא כן מאניקית) שצריכות לאכול מלאמלא שוקולד ולהשמין ברגלים
קיצר נו, את יודעת מה אני מאחלת לך! למה את נותנת לי לחפור סתם
לאביו מלאנתאלאפים
וכמובן איך אפשר בלי תצוגת אייקונים לאסביט במיוחד?