*התייאשתי*
D dArK sUnShiE New member 20/9/05 #18 ../images/Emo15.gif../images/Emo128.gifדיאנה דיגארמו. כי גם לקוראים סמויים מותר להגיב.
ש שניש New member 20/9/05 #21 אסור.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif יש חוקים במקומות כאלה מכיל,את לא יכולה לבוא סתם וליצור כאוס. אנרכיסטית.
אסור.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif יש חוקים במקומות כאלה מכיל,את לא יכולה לבוא סתם וליצור כאוס. אנרכיסטית.
D dArK sUnShiE New member 20/9/05 #22 ../images/Emo15.gifשינ, לא סיכמנו כבר שלי מותר הכל? חוצמזה, תשתקי. אני יודעת איפה את גרה.
S shalehet New member 21/9/05 #24 קארי הלכה כי לא הייתי פה כמה ימים זה לא פייר.. צריכים לעשות את זה אחת לשבוע שיהיה זמן לכולם להצביע...
קארי הלכה כי לא הייתי פה כמה ימים זה לא פייר.. צריכים לעשות את זה אחת לשבוע שיהיה זמן לכולם להצביע...
M MistakeN IdentitY New member 23/9/05 #29 בו בייס../images/Emo128.gif (מותר לי םג להצביע נכון ) איך אפשר להוציא את דיאנה יש לה קול מדהים אני בכלל בשוק שקרי יצאה אבל מילא.
בו בייס../images/Emo128.gif (מותר לי םג להצביע נכון ) איך אפשר להוציא את דיאנה יש לה קול מדהים אני בכלל בשוק שקרי יצאה אבל מילא.