R Rowdy Girl New member 17/3/06 #49 אבל זה כן הגיוני שמישהו יהיה כ''כ מאושר בגלל אוכל שמדובר ב70 קילו ג'אנק פוד שהביאו להם לשם. בא לי המבורגר.
אבל זה כן הגיוני שמישהו יהיה כ''כ מאושר בגלל אוכל שמדובר ב70 קילו ג'אנק פוד שהביאו להם לשם. בא לי המבורגר.
L LeeR4Ever New member 17/3/06 #50 ../images/Emo46.gif! ששששש את לא יודעת על מה את מדברת. [למקרה שאת תוהה WTF?! , אני מנסה לקדם אידיאולוגים.] [למקרה שאת עדיין תוהה מה אני רוצה מחייך, תתחילי להיות צמחונית.כע.]
../images/Emo46.gif! ששששש את לא יודעת על מה את מדברת. [למקרה שאת תוהה WTF?! , אני מנסה לקדם אידיאולוגים.] [למקרה שאת עדיין תוהה מה אני רוצה מחייך, תתחילי להיות צמחונית.כע.]
P PunK RocK 1o1 New member 17/3/06 #51 זאת עדיין לא סיבה לקפוץ על המיטה ולהגיד FITTIE.. את רוצה להגיד לי שכשמביאים לך הרבה אוכל שאת אוהבת את מקפצת בכל הבית ואומרת "מתאים לי"? הם אומנם מתנהגים לפעמים כמו טיפשים, אבל לא עד כדי כך
זאת עדיין לא סיבה לקפוץ על המיטה ולהגיד FITTIE.. את רוצה להגיד לי שכשמביאים לך הרבה אוכל שאת אוהבת את מקפצת בכל הבית ואומרת "מתאים לי"? הם אומנם מתנהגים לפעמים כמו טיפשים, אבל לא עד כדי כך
R Rowdy Girl New member 17/3/06 #52 בארור שכעעע. סתם... נו אבל אני לא מאט וג'יימס. בנים זה עם מוזר מתרוצה:-S
E Emo Kid New member 15/3/06 #7 ../images/Emo207.gif |אבוקדו| שיניתי כינוי! זאת אני. שחר. מהכינוי Son Of Dork Girl רציתי לשנות כינוי ונאלצתי גם לפתוח משתמש חדש.. :/
../images/Emo207.gif |אבוקדו| שיניתי כינוי! זאת אני. שחר. מהכינוי Son Of Dork Girl רציתי לשנות כינוי ונאלצתי גם לפתוח משתמש חדש.. :/
M My Bunny New member 16/3/06 #30 איזה מוזר זה אמנם לא ראיתי את כולם במפגש וזה [היו 4 בנות חחחח [:] אבל ראיתי אנשים מהפורום בחלקיםם את ג'וני את דפי את אוריה ודניאל ועוד כמה =]=]
איזה מוזר זה אמנם לא ראיתי את כולם במפגש וזה [היו 4 בנות חחחח [:] אבל ראיתי אנשים מהפורום בחלקיםם את ג'וני את דפי את אוריה ודניאל ועוד כמה =]=]