^___^ הסניליות, הסניליות
M Mrs Puff New member 17/3/06 #51 XDDD ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif האם יש לי את מסנג'רך?
M Mrs Puff New member 17/3/06 #54 אז יש לי אותך XD ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif מהשרשור מסנג'רים בקומנתקאסט XD
F Fay Wood New member 16/3/06 #35 אמג. Oס ../images/Emo168.gif ילדה, את רזהה X___X אבלבל, זה תמיד טוב ללכת למכון כושר כדי לשמור על כושר והכל, אז כלהכבוד על היוזמה X_X הבעיה היא להתמיד בזה XD ג'יזס, אני שונאת ספורט x.x
אמג. Oס ../images/Emo168.gif ילדה, את רזהה X___X אבלבל, זה תמיד טוב ללכת למכון כושר כדי לשמור על כושר והכל, אז כלהכבוד על היוזמה X_X הבעיה היא להתמיד בזה XD ג'יזס, אני שונאת ספורט x.x
C coral chan New member 16/3/06 #9 *משתגעת* ../images/Emo210.gif אני לא מסוגלת יותר אני רוצה מסנג'ר!!!!11 ;O; שמישו ירה בי או לחילופין יתן לי לינק שאפשר להוריד ממנו מסנג'ר,בלי קריסת המחשב בדרך TT__TT~
*משתגעת* ../images/Emo210.gif אני לא מסוגלת יותר אני רוצה מסנג'ר!!!!11 ;O; שמישו ירה בי או לחילופין יתן לי לינק שאפשר להוריד ממנו מסנג'ר,בלי קריסת המחשב בדרך TT__TT~
N Neon taichou New member 16/3/06 #10 ../images/Emo205.gif בוקר טוב. היום יוני החליטה לקום בארבע וחצי. ביום שלומדים בו עד שלוש. אני אהיה זומבי היום. TT_TT
../images/Emo205.gif בוקר טוב. היום יוני החליטה לקום בארבע וחצי. ביום שלומדים בו עד שלוש. אני אהיה זומבי היום. TT_TT
H Hinamori New member 16/3/06 #15 עזרה, אנשים T_T למישהו יש את בליץ' שלונאר תרגמו מפרקים 41 עד האחרון שהם הוציאו ויכול להביא לי בפסח ? אני אביא דיסקים ועוגיות בתמורה TT_TT
עזרה, אנשים T_T למישהו יש את בליץ' שלונאר תרגמו מפרקים 41 עד האחרון שהם הוציאו ויכול להביא לי בפסח ? אני אביא דיסקים ועוגיות בתמורה TT_TT
כ כפית במצב כפית New member 16/3/06 #18 ../images/Emo204.gifהממ אני צריכה לבדוק מאיפה התחלתי לצרוב לונאר, אבל בעיקרון נראה לי שיש לי את הרוב...
../images/Emo204.gifהממ אני צריכה לבדוק מאיפה התחלתי לצרוב לונאר, אבל בעיקרון נראה לי שיש לי את הרוב...
H Hinamori New member 17/3/06 #55 המ ם: גיליתי תיקיה נידחת במחשב שלי שיש בה את 48-58 ואת 41 אז זה אומר שאני צריכה 42-47 ואת 59-האחרון שהם הוציאו~
המ ם: גיליתי תיקיה נידחת במחשב שלי שיש בה את 48-58 ואת 41 אז זה אומר שאני צריכה 42-47 ואת 59-האחרון שהם הוציאו~
C coral chan New member 16/3/06 #20 אני...צריכה....מסנג'ר........../images/Emo210.gif אני נחנקת מחוסר בחמצנג'ר אומשו X_O אני רוצה מסנג'ר T________________T
אני...צריכה....מסנג'ר........../images/Emo210.gif אני נחנקת מחוסר בחמצנג'ר אומשו X_O אני רוצה מסנג'ר T________________T