והיה פשוט מדהים! אביתר הזה יודע להופיע... אחרי ההופעה אני וזאת שהייתי איתה בהופעה הלכנו אליו ודיברנו איתו והצטלמנו איתו והוא חתם לי על הדיסק! מחר אני בעזרת ה' אעלה תמונות מההופעה
מבחינת הרשימת שירים; הוא לא שר את: אקדח, תיאטרון רוסי (כמו תמיד), אבות ובנים (כנ"ל), שן לידי, כלום לא עצוב, שמח שבאת. ומהדיסק השני הוא שר רק את: דיו, חלון, ושיר טיול
גם את אקדח הוא כתב לאפרת בן צור אחרי שהם נפרדו והוא כן שר אותו בהופעות (תודה לאל...) זה שיר ענק! ואיך שלא תסתכלו על זה זה שיר שנאה לכל דבר... בעצם אפשר לפרש אותו גם אחרת אבל רק בגלל שזה אביתר... בכל אופן לא נראה לי שאפרת בן צור מהווה שיקול מבחינתו אם לשיר שיר בהופעה או לא... ובכלל... אפרת בן צור היא לא שיקול לכלום תודה לאל גם על זה...
עליה עצמה... הקול שלה מזעזע!!! יכול להיות שהיא בחורה מקסימה (וגם סביר להניח כי אביתר יצא איתה...) אבל מבחינת הקול שלה הוא נורא צורם לי באוזן והיא נשמעת כמו ייצור לכל דבר או בדרך שלי להגדיר את זה: כמו כלב ים שעבר התעללות קשה...
בכל אופן, אני מתנצלת מראש בפני מי שלא הבין- לא דיברתי על כישורי המשחק שלה דיברתי על הקול שלה!!! (למרות שגם ראיתי ראיון איתה והיא עשתה רושם די של מפגרת אבל אולי זה היה חד פעמי...)
לא התכוונתי לתקוף, סתם רציתי לציין עובדה סתמית שראיתי אותה בהצגות ואני מגניבה והיא שחקנית לא רעה. זה לא אומר שהקול שלה לא מציק. [מוטיב הבכי, דרך אגב. ככה קראנו לקול שלה בזמן ההצגות]