הייתי בהופעה בכפ"ס

evib

New member
גאוני...

אני חושבת שבשירה אפשר לקרוא לזה מוטיב ההזעקה...
שמעתי את האלבום שלה פעמיים ובכל פעם הרגשתי שאני אצא משם חירשת... או שאולי קיוויתי לצאת משם חירשת? לא ברור...

dananit

New member
אתם חושבים שהשיר תאטרון רוסי

נקרא תאטרון רוסי בגלל "גשר"?

פאק זה גאוני

אני מתחילה עכשיו לחקור תפקידים שהיא שיחקה שם בערך בתקופה הזו. לראות אם היה בהם עירום. זה כל כך גאוני. אף פעם לא הצלחתי להבין למ הוא מתכוון ב"יפה ועירומה בתיאטרון רוסי" ועכשיו זה כל כך ברור.

booksmeller1

New member
אתמול בלילה התאהבתי../images/Emo14.gif

בו. זו הייתה ההופעה הראשונה שלי של אביתר ופשוט נשביתי לגמרי. אבל מכיוון שהוא נשוי, פלוס ילד, חוזר בתשובה, אני בספק שזה יסתדר... :p פשוט מקסים. מקסים מקסים מקסים.

זוהרים

New member
אני עוד לא הייתי בשום הופעה שלו

(אבל כבר התאהבתי ממזמן..) ישלי שאלה קצת מטומטמת.. נתת לו חיבוק
כאילו בגלל שהוא דתי והכל, מעניין אם הוא שומר נגיעה.

eladushi

New member
היי

רק להבהיר משהו קטן - אני בן, ולכן מן הסתם הוא לא שמר ממני נגיעה, אבל הייתי עם ידידה והוא לא נגע בה למרות שהם הצטלמו ביחד אז כן, הוא שומר נגיעה.

eladushi

New member
אח שלי לקח לי את המצלמה

אז ייקח זמן עד שהוא יפתח אותן, אבל לא נורא...

dananit

New member
גמאני הייתי

לאוהבי הופעות הפסנתר- זה מאד שונה עכשיו. יש להקה, יש רעש, פחות אינטימיות, בחלק מהשירים זה נשמע טוב וגם מוסיף, אבל בחלק מהשירים קשה שלא להתגעגע לגוד אולד אביתר+פסנתר (או סינתי) בשירים הראשונים הוא אפילו קצת נבלע בתוך כל הגיטרות והרעש. אח"כ זה התאזן. השירים מעובדים בצורה שמתאימה ללהקה ויש אווירה של מופע רוק. הבארבי היה מפוצץ, לא ראיתי את המקום בחיים ככה והייתי בהמון הופעות שם. זה מאד נחמד ומרגש, ומי שלא אוהב לעמוד - שיזמין מקומות הרבה (!) זמן מראש. ביי

evib

New member
תגידו?

מי שהיה בהופעה- בועז עושה מופע חימום גם להופעה הזו? סתם לידע הכללי...

למעלה