איזה מאגניב העלו את הגמר של כ"נ 1 לאתר של קשת!P: גבסוגבסוגבסו3> איך הוא נראה שמה~_~
ר רווותמיי New member 23/8/07 #20 איזה מאגניב העלו את הגמר של כ"נ 1../images/Emo105.gif לאתר של קשת!P: גבסוגבסוגבסו3> איך הוא נראה שמה~_~
איזה מאגניב העלו את הגמר של כ"נ 1../images/Emo105.gif לאתר של קשת!P: גבסוגבסוגבסו3> איך הוא נראה שמה~_~
ב ביחוש החיים שלי New member 23/8/07 #21 או גאד הוא מה הוא לבשXD חולצה מנצנצת כזאתD: גורהההההההה[= DDDDDD:::::::: בואי למימדיון יום ראשון כפרונה[=
או גאד הוא מה הוא לבשXD חולצה מנצנצת כזאתD: גורהההההההה[= DDDDDD:::::::: בואי למימדיון יום ראשון כפרונה[=
ר רווותמיי New member 23/8/07 #25 מההההההההההההההההה../images/Emo105.gif אני במימדיון יום שלישי OO:::::::: לא רוצה!!!!!111111111111 טוב לפחות נראה אותך היום כוסיה.
מההההההההההההההההה../images/Emo105.gif אני במימדיון יום שלישי OO:::::::: לא רוצה!!!!!111111111111 טוב לפחות נראה אותך היום כוסיה.
L lililulu New member 23/8/07 #23 יאי רותם הולכת היום לשב"ק! איזה כיף לה [: גמני רוצה אבל בת דודה שלי מתחתנתD:
ר רווותמיי New member 23/8/07 #27 היי תהני לך[=../images/Emo105.gif לא נוראא. רק תפסידי הופעה מעולה של אנשים מאוד מוכשריםD: הקספרים הם אורחי הכבוד! PP:::: יאיאי3> [=
היי תהני לך[=../images/Emo105.gif לא נוראא. רק תפסידי הופעה מעולה של אנשים מאוד מוכשריםD: הקספרים הם אורחי הכבוד! PP:::: יאיאי3> [=
L lililulu New member 23/8/07 #24 למי יש שקל?../images/Emo12.gif אני חוסכת לקנות את הדיסק של התקווה 6 D:
מ מיכליק XD New member 24/8/07 #33 ../images/Emo126.gifהיי הדר , הנה לינק לבמבה שלי . אני מקווה שפה זה יעבוד . תנסי את זה - www.bambaofmichal.co.il או שאת זה - www.bamba-of-michal.co.il איך ? , טעים ? . XD
../images/Emo126.gifהיי הדר , הנה לינק לבמבה שלי . אני מקווה שפה זה יעבוד . תנסי את זה - www.bambaofmichal.co.il או שאת זה - www.bamba-of-michal.co.il איך ? , טעים ? . XD
ה הדריייייקXD New member 24/8/07 #34 את טיפשה,כ"כ טיפשה,יותר טיפשה מכולן.. D: לא זה מגעיייייייייייייייייייייייייל מזה שוש?! בעעע אני אקח בייגלה יותר טעים
את טיפשה,כ"כ טיפשה,יותר טיפשה מכולן.. D: לא זה מגעיייייייייייייייייייייייייל מזה שוש?! בעעע אני אקח בייגלה יותר טעים
מ מיכליק XD New member 24/8/07 #37 ../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחחח ,, זה טעים , !!!1 זה טוב - זה אסם . ואני לא טיפש .