היכונו היכונו לשיר נולד

the only DaRdAr

New member
../images/Emo79.gifהיכונו היכונו לשיר נולד../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

כן כן ממחר מתחילות רשמית ההצגות של "שיר נולד" וחלקינו הולכים להופעות לראות את המופע ואת לירון
אז חב'רה ממחר כל מי שהולך למופע שתיחיל לשרשר לפה תגובות על המופע...אני מחר אעדכן אותכם אחרי שאני אחזור מהמופע (אני הולכת להצגה של 10)
ועכשיו בונוס-שיר מתוך המופע במיוחד בשבילכם...תהנווווו

../images/Emo9.gifתודה רבה../images/Emo9.gif

ביצוע יפה - ולירון שר מדהים כרגיל.... תהני מחר הדרוש - את רואה את ההופעה הראשונה! ריספקט
מחכה לשמוע חוויות לירוניות מסעירות...

the only DaRdAr

New member
לא רק אני ראשונה...

גם ענבר ויעל יראו את ההופעה הראשונה מחר... כל מקרה כל מי שהולך שיהנההההה

the only DaRdAr

New member
חזרתי משיר נולד../images/Emo70.gif

היה מופע מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אני נהנתי מכל רגע במופע, הוא מושקע, אחלה כוכבים וביצועים מדהימיםםםםםםםםםםםםםם כמו שכבר אמרו לירון לא מופיע הרבה...אבל עדין לראותאותו בביצועים של גלי, איך שיר נולד, בשירים של להקת הנח"ל, ובעוד כמה שירים עדין נהנתי מכל רגע!!!!! אנשים אל תעיזו להחמיץ מופע כזה!!! מומלץ בחוםםםם רבבבבב

ortalma

New member
איזה כייף שמחה שנהנית../images/Emo24.gif

כנראה גם אני הולכת בסוף, ביום שבת..

YaEloNeT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

במחצית השניה ענבר ואחותה ואני הלכנו לשבת על המדרגות הכי קדימה, וכל פעם שהוא היה קרוב סימנו לו וזה >< פעם אחת הוא חייך, ופעם שניה הוא שאל עם השפתיים "מה שלומכם" DDD: הוא כה חמוד^^. תעשו את זה גם, אין שומרים בכלל *0* [למרות שיש סיכוי שזה היה ככה רק בגלל שזאת היתה הופעה סגורה של הסתדרות המורים...]. הביצועים של לירון מן הסתם היו מעולים
.

איזה יופי!../images/Emo9.gif

שמחה לשמוע שנהנתן. איזה חמוד לירון שקלט אותכן שם בקהל..

the only DaRdAr

New member
אנשים הורדתם את השיר שצירפתי להודעה

הראשית של השירשור?????????????????????????????????.

YaEloNeT

New member
בטח :] ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

תודה וזה^^ יש לך עוד שירים משם?

../images/Emo51.gifושמח שנהנית../images/Emo24.gif ואני מבקש

לא להעלות קבצים כאלה יותר, זו הפרה של זכויות יוצרים וזה גם כתוב בתקנון.

the only DaRdAr

New member
*למחוק...

שירלי אמרה לי לעלות את זה לפורום...הייתי צריכה לשלוח את זה אולי לך קודם או לשאול אותך...שוב סליחה

אין צורך להכנס ללחץ...- טעות

אני אמרתי לך לשים ואני גם לא ידעתי שאסור... אז סליחה גם בשמי.

נ ט ע ש ה

New member
איזו התרגשות ../images/Emo99.gif

אני כבר מתארת לעצמי את שרשורי החוויות שיהיה בכל פעם שמישהו יחזור המופע.. איזה כיף זה!
(חבל רק שאני הולכת רק בעוד חודש וחצי
) בכל מקרה, ממה שהבנתי עד עכשיו ממש לא מעריכים את לירון כמו שצריך ואני מקווה שהמצב יותר טוב ממה שנדמה לי. בכל מקרה, תודה הדר על השיר וכל מי שהולך בקרוב שיהנה!

Alin15

New member
היתי בשיר נולדדד../images/Emo13.gif

זה היה יפהה ולירון היה חמודדד!! בלע..צילמתי תמונות אבל בקושי רואים מי שירצה שישלח לי מסר או משהו.. באמת בקושי רואים משהו..וזה איזה 4 תמונות.. אבל היה שווה!

למעלה