שמחה בשבילך! אולי תפתרטי קצת יותר? ותעלי לכאן את התמונות כדי שכולנו נוכל לראות...
נ נ ט ע ש ה New member 28/12/05 #21 שמחה בשבילך! ../images/Emo24.gif אולי תפתרטי קצת יותר? ותעלי לכאן את התמונות כדי שכולנו נוכל לראות...
שמחה בשבילך! ../images/Emo24.gif אולי תפתרטי קצת יותר? ותעלי לכאן את התמונות כדי שכולנו נוכל לראות...
N nina88 New member 29/12/05 #22 הייתי במופע פעמיים.. אתמול והיום../images/Emo13.gif אם אני אתחיל לפרט על כל המופע זה יהיה מאוד ארוך, אז אם מישהו רוצה לדעת משהו ספציפי שפשוט ישאל אני אישית ממש ממש אהבתי, גם את הרעיון של המופע וגם את השירים והביצועים.. מומלץ ביותר
הייתי במופע פעמיים.. אתמול והיום../images/Emo13.gif אם אני אתחיל לפרט על כל המופע זה יהיה מאוד ארוך, אז אם מישהו רוצה לדעת משהו ספציפי שפשוט ישאל אני אישית ממש ממש אהבתי, גם את הרעיון של המופע וגם את השירים והביצועים.. מומלץ ביותר
T the only DaRdAr New member 29/12/05 #23 לא רציתי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה זה משהו על שיר נולד מה החבר'ה עושים בזמן הדלקת נרות...ותקראו מה רשום על לירון...זה מאוד נחמד
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה זה משהו על שיר נולד מה החבר'ה עושים בזמן הדלקת נרות...ותקראו מה רשום על לירון...זה מאוד נחמד
N nitsan4u New member 31/12/05 #33 זאת אשמת תפוז!!!../images/Emo46.gif הם אמרו לי שהדף לא הצליח להטען ואז אמרו לי לנסות שוב ופתאום ראיתי את התגובה פעמיים..
זאת אשמת תפוז!!!../images/Emo46.gif הם אמרו לי שהדף לא הצליח להטען ואז אמרו לי לנסות שוב ופתאום ראיתי את התגובה פעמיים..
ס ס ת י ו י ת New member 30/12/05 #27 הייתי הייתי!!! אני פשוט נעלבתי עד עמקי נשמתי כשלירון פתח את פיו לשיר בקולו הערב, אך קולו לא נשמע כי המיקרופון לא עבד!!!!!! ותודה להדר עוזרי שקפצה מיד להצלת המצב! היא הייתה ממש חמודה.. חוצמזה היה ממש נחמד! מאיפה הביאו את הילדים הכישרונאים האלו?
הייתי הייתי!!! אני פשוט נעלבתי עד עמקי נשמתי כשלירון פתח את פיו לשיר בקולו הערב, אך קולו לא נשמע כי המיקרופון לא עבד!!!!!! ותודה להדר עוזרי שקפצה מיד להצלת המצב! היא הייתה ממש חמודה.. חוצמזה היה ממש נחמד! מאיפה הביאו את הילדים הכישרונאים האלו?