המופע המרכזי
- כבר מתחילים

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo79.gifהמופע המרכזי../images/Emo79.gif - כבר מתחילים ../images/Emo79.gif

ערב מחווה לנשים במוזיקה הישראלית!

juspan

New member
אבל יגלו היום את הניקוד לפחות?

או ששוב ימשיכו בעניין החדש של פרגון ושיפוט חסר משמעות כי אין ניקוד גלוי או דירוג, חוץ מהכרזה על המנצח?

איקה21

New member
אני מניחה שיאמרו....

לפחות ישנו שיפוט מגדולי התעשיה במוסיקה

izmeral1

New member
ומה יגידו פה על אילנה נלחמת ובצדק=

ועושה הכול למען השירה. לא רק האחרים.תורמים משהו. כאן לא אוהבים את אילנה ואת בני. מי שרק מעיז לכתוב משהו טוב נכנסים . אז קבלו באהבה את כולם והם שם עושים מזה שבוע רק יופי של מוסיקה ונודה לכולם. בלי הכללות. ערב טוב לך עידמון הענק פה. הכי מפרגן לכולם. תהנו ... וכייף לראו את ריק סני אוהב את כול העולם..............הכי הכי.

BEAUTY האחת

New member
איזמרה אני אומרת ששני היותר מוכשרים בבית

הם אילנה ואלבז נקודה!!!! הנה שמענו שופטים מקצועיים המהללים את אילנה

izmeral1

New member
ערב רב לך BEATY האחת.ממך רק מתוקי מגיע.

ונעים מאוד ואני מאחלת לך בהצלחה לניהול הפורום כיף לדעת שהרבה אוהבים שירה.-באמת בלי השירה אין לנו צעד אחד נורמלי בחיים.לטוב ולרע....? על בני ועל אילנה נכון כמו שהרבה ומעלי אמרו סיפרו על הכול הווקאלי שלהם. את זה קשה לקחת. ויש שכולם קצת עייף? על אריק סיני אותו אריק מנעים ומרגיע בקולו המיוחד. לי הוא כמו לאונרד כהן. -והוא גם מהמשפחה שלי. לא אריק לאונרד. לו רק שמעתם שיר על השואה מהשירים הראשונים שלו. השיר דיבר על אין בי פחד מהנצים. סליחה שגלתי לגילוי הנאות שלי. אני עם הרבה הפתעות בעולם זה. אני כן כעסתי על אריק והאנירה שלו .כאשר יצא ואמר על הזמר המזרחי שהוא .-שחורים בנילה הזו נאמר הכול. והסוף טוב הוא מעד ולא יותר. והאמת שאין לו דעה רעה על כול גזע... ואני אוהבת את רוב המוסיקה. . ערב טוב לך לכולם

juspan

New member
אריק הפתיע אותי בתכנית, אכזב

לא שאני איזו חובבת גדולה שלו, אבל ברור שיש לו קול נעים וקולי כזה
וכשהתחילה התכנית הייתי בטוחה שהוא דווקא הולך לשחק אותה, ויהיה מין גרסה ישראלית לקאברים האלמותיים שעשה ג'וני קש בערוב ימיו (חלילה לא בהקשר הזה, מאחלת לו עוד עשרות שנות פעילות וכו'). ולא, זה לא קרה. גם היום זה לא קרה עם "זן נדיר", הוא שר סתם, משהו לא זורם לי. אולי הוא רק זמר אולפן טוב ולא בהופעות?

BEAUTY האחת

New member
אוהבת את הקול של אריק אך הוא מאוד מוגבל

לסגנון אחד ולא יותר מזה

איקה21

New member
סוף סוף יש אומץ לומר לרוחמה את האמת

מסכימה...גם אני השתעממתי

juspan

New member
צר לי, אבל רוחמה שרה נורא

זה היה פשוט מביך, מעניין איך השופטים יתמודדו עם זה בלי להעליב.

למעלה