המופע המרכזי
- כבר מתחילים

השופטים לא אמרו שרוחי לא זמרת טובה

הם דיברו על זה שהיא התרגשה מהשיר והיתה צריכה לרגש, אבל השיר דיבר אליה מה לעשות? זה לא הרפרטואר של רוחי, יש לה את הרפרטואר האישי שלה.

BEAUTY האחת

New member
אמרו את האמת ,משעממת שרה כמו נערה בטקס

בבית הספר בדיוק מה שאמרתי אתמול

את זה אמרה מירית שם אור שאהבה את הביצוע

של רוחי ואמרה שאחרי 4 הדחות שרוחי שרדה, סימן שאוהבים אותה בחוץ , וזה מה שהכי הכי קובע, ואגב בני שר מדהים הערב.

juspan

New member
ושלא יובן, עדיין אני בעד שהיא תישאר

ותהיה האנדרדוג שתנצח אפילו...

BEAUTY האחת

New member
נגה יקירה זה לא אישי

את כותבת כאילו מדברים עלייך יקירתי לא חייבת להגן על כל מילה שכותבים על רוחמה אין מה לעשות אי אפשר להתווכח עם עובדות .

ביוטי, זה מזכיר לי בדיוק

את הדיונים בפורום האח הגדול בין בובליל לשיפרה, כך שזה כבר לא משנה, וזה לגיטימי מאוד שכל אחד יביע את דעתו כולל את, זה בסדר גמור. כל אחד והטעם האישי שלו נכון?

izmeral1

New member
כמה המילים על רומה .חמודה=

אכן חמודה ולא יותרולגבי דפנה והכי טולדנו גם מייקל זה למען הקהל בחוץ דעת הקהל הקוונה גם לגבי אותה אבידן שלא תרמה דבר לזממרהישראלי. . עוד רוחמה הרבה יותר תרמה לעם הזה. אבל יש אבל. אז דפנה טולדנו וגם החמוד אדם עושים הכול להצגה למען דעת הקהל. הכוונה כאן כאשר הם חיבקו.וגרמו לאיזה פילוג? כאן נכנסו שופתים וקקיס שמקיסססססססס ונותנים את הטון וראו ומבנים. ערב טוב לכולם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifזמר נדיר נדיר נדיר

אין לו מתחרים בבית ואני שמחה שהשיפוט בהקשר של בני הוא שיפוט אובייקטיבי ולא מתחשבנים איתו על איך שהתנהג מחוץ לבמה. אם היו מתחשבנים איתו הוא לא היה זוכה לניקוד גבוה, לא לפרסים ולא לחסינויות.

izmeral1

New member
עידמון המתוק של הכול. מעניין מה תגיד ריקי גל=

עם יד על הלב היא תביא ביקורת קטנה ותגיד שפו. בגלל הווקאליות של בני. באמת מפתיע ולטובה בני אלב כרוקיסטי.. מקווה שכתבתי נכון. ערב טוב לך לכולם

עידמןן

New member
../images/Emo24.gif

חחחח מקווה שהוא יזכה בשיר הטוב ביותר מקווה שהם לא שונאים דתיים

מיק101

New member
עידמן אני מקוה שהקלטת, כי באתי רק בסוף

ותפסיק עם "שונאים דתיים" אלה אנשים מקצועיים, לא קשור דת/מין/גזע

עידמןן

New member
../images/Emo68.gif

לא הקלטתי אפשר לצפות באתר של 24 בקטעים אלו במשך הערב כניראה בקשר לשינאת דתיים לא יודע נמתין לראות במי יבחרו
חחח סתם

מיק101

New member
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

עידמן את המודח הבא

למעלה