המילים לדיסק FLORICIENTA

la reputa madre

New member
../images/Emo41.gifקיקיריקי../images/Emo41.gif

צועד התרנגול המאוהב נאנח בכל פינה וחולם להוריד את הירח לכבוש תרנגולת השכם בבוקר את שירתו התרנגולת תשמע, הוא ימשוך לה בכנף, ויזמין אותה לרקוד קיקיריקי קיקיריקי תרנגול קיקיריקי אפרוח קיקיריקי אני אוהב אותך קיקיריקי ביצונת קיקיריקי תרנגול קיקיריקי אפרוח קיקיריקי דורך קיקיריקי מקור התרנגולות מקרקרות רוצות להשיג את התרנגול שמעיר אותן בבקרים עם שירתו המאוהבת התרנגולת הכי יפה זזה, מניעה את נוצותיה והתרנגול הצוהל יכבוש את התרנגולת שלו

la reputa madre

New member
../images/Emo41.gifY LA VIDA../images/Emo41.gif

Como el pajaro y el sol Asi soy yo Te estoy buscando Como la abeja y la miel Asi soy yo Te estoy llamando Es Diciembre y el jazmin Brotando esta Y va perfumando Este amor que yo senti Cuando te vi Ya esta asomando En la espuma te encontre La noche estaba terminando Me dijiste vos quien sos Te sonrei, te estaba amando En segundos yo senti Mi corazon late que late Y asi fue como escape Lo que siguio fue mi rescate Y la vida, y la vida Y la vida se destuvo para siempre en tu mirada Y tus ojos, y tus ojos Y mis ojos, me dejaron Como tonta, hipnotizada Y de a poco, y de a poco De a poquito nos buscamos un lugarcito pequenito para amarnos Hay que bella que es la vida Hay me estoy enamorando Como la luna y el mar Asi soy yo Tan pegaditos Como la espuma y la sal Asi soy yo Tan saladita No me importa si es que tu no sabes ver quien te esta amando No me importa porque yo ya se muy bien que esta pasando Y ese dia llegara y te sabran a sol mis besos Y el perfume de mi piel tendra el olor de los cerezos Y las flores se abriran y se terminara tu invierno Hay que bella que es la vida Nuestro amor esta creciendo Y la vida, y la vida Y la vida se destuvo para siempre en tu mirada Y tus ojos, y tus ojos Y mis ojos, me dejaron Como tonta, hipnotizada Y de a poco, y de a poco De a poquito nos buscamos un lugarcito pequenito para amarnos Hay que bella que es la vida Hay me estoy enamorando Y asi la vida se me va, se me va

la reputa madre

New member
../images/Emo41.gifוהחיים?../images/Emo41.gif

כמו הציפור והשמש כזו אני אני אותך מחפשת כמו הדבורה והדבש כזו אני אני לך קוראת כבר דצמבר והיסמין פורח הולך ומתבשם האהבה הזו אותה הרגשתי כשאותך ראיתי כבר צצה בקצף אותך מצאתי הלילה עמד להסתיים אמרת לי: "ואת מי את?" אני חייכתי אלייך, אהבתי אותך תוך שניות הרגשתי את ליבי פועם ופועם וכך היה כשברחתי ההמשך היה ההצלה שלי והחיים, והחיים והחיים עצרו לתמיד בתוך מבטך ועינייך, עינייך ועיניי הותירו איתי כמו טיפשה, מהופנטת. ותוך זמן קצר, ותוך זמן קצר ותוך זמן קצרצר חיפשנו מקום קטן בו נוכל לאהוב אי, כמה יפים הם החיים אי, אני מתאהב! כמו הירח והים כזו אני כה צמודים כמו הקצף והמלח כזו אני כה מלוחה לא אכפת לי אם זה אתה שלא יודע לראות מי בך מאוהבת לא אכפת לי מאחר ואני יודעת יודעת טוב מאוד מה מתרחש והיום הזה יגיע ונשיקותיי ייקחו אותך אל השמש ולבושם של עורי יהיה הריח של הדובדבנים והפרחים יפתחו והחורף שלך יסתיים אי, כמה החיים יפים! האהבה שלנו גודלת! והחיים, והחיים והחיים עצרו לתמיד בתוך מבטך ועינייך, עינייך ועיניי הותירו איתי כמו טיפשה, מהופנטת. ותוך זמן קצר, ותוך זמן קצר ותוך זמן קצרצר חיפשנו מקום קטן בו נוכל לאהוב אי, כמה יפים הם החיים אי, אני מתאהב! וכך החיים עליי יעברו... יעברו...

la reputa madre

New member
../images/Emo41.gifPORQUE../images/Emo41.gif

Miro caer las gotas De lluvia en mi ventana Se que todo sera igual No cambiara manana El sol volvera a salir La lluvia sera mas blanca En rio sera mas rio No caeran las montanas Por que me quedo muda Prendida en tu mirada Por que todo es lejano Por que sin ti no hay mas nada Por que no existen hadas Ni principes, ni suenos Por que todo es mentira Por que sin ti Ya no hay mas vida Un dia profundo y claro Llegaras a buscarme En una carroza blanca Como en los cuentos de antes Tu seguiras alli Yo seguire sonando Ese beso que al fina Te robare mientras tanto

la reputa madre

New member
../images/Emo41.gifמדוע?../images/Emo41.gif

מביטה בטיפות הזולגות בגשם שבחלוני יודעת שהכל יהיה אותו הדבר לא ישתנה מחר. השמש תחזור לצאת הירח יהיה יותר לבן הנהר יהיה יותר נהר ההרים לא יתמוטטו. מדוע אני נשארת אילמת אבודה בתוך מבטך, מדוע הכל כה מרוחק בלעדייך אין יותר שום דבר. מדוע לא קיימים הפיות, ולא הנסיכים, ולא החלומות, מדוע הכל הוא שקר בגלל שבלעדייך כבר אין יותר חיים. יום אחד הכל יתבהר תגיע לחפש אותי, בכרכרה לבנה כמו בסיפורים של פעם. אתה תמשיך שם, אני אמשיך לחלום, הנשיקה הזאת שבסוף גנבתי לך למרות הכל. זהו...

itayab1

New member
טעות

בבית השני.. זה לא lluvia, אלא: luna. וחסר לפני המילה: no hay mas nada את המילה: ya

itayab1

New member
לא נכון

בבית הראשון היא אומרת: de lluvia en mi ventana ואז אחרי זה ישר בבית השני היא אומרת: el sol volvera salir la luna sera mas blanca

itayab1

New member
בקשר לשורה מסוימת..

האם את בטוחה שזה: Por que no existen hadas או שזה: no existen NADAS ??

la reputa madre

New member
בטוחה שזה האדאס-פיות...כנס../images/Emo26.gif

בספרדית תקניתא ו מדבורת או אפילו ספרותית לא יכול להיות קיים השורה נו אקסיסטן נאדאס...זה כמו להגיד לא קיים דברים רבים...הקיים ביחיד והכלום ברבים..זה לא תקני...וחוצמזה אני ודעת שמדובר על פיות..תסתכל גם על הקונטקסט של השיר ותראה שזה מתקשר:)

אדוההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif השקעת../images/Emo70.gif

המון המון תודה
קבלי ח"ח
כל הכבוד
אני מעלה את זה לטאגליינס תכף ...

SuPeR GiRL96

New member
מהאתר של פלקמ../images/Emo28.gif

http://www.felipe-y-camila.cjb.co.il כנס להורדות--> שירים--> תלחץ על העטיפה של פלורי וזהו.

itayab1

New member
כל הכבוד על ההשקעה! הכי אהבתי את..

שלושת השירים האחרונים! כלומר את van a mi mi vestido azul porque אבל בגרסא שהיא שרה לבד (aqustico)!! יש לה קול מדהים!

למעלה