יכול להיות שאני יכתוב אם שגיאות כתיב.... bob dylen dire straits led zapplin pink floyd guns & roses the scorpions nikleback dido grateful dead אני יודע שהכל מוכרים אבל זה העיקר שאני שומע לועזי...
מוניקה סקס - פצעים ונשיקות, כל החבר'ה; מופע הארנבות של ד"ק קספר - השיר שלי, יותר מידי; בוב מרלי - ;iron lion zion, redemption song, bad boys שבק'ס - שום דבר לא כבד מידי, יהיה פיצוץ; כלא 6 - כמה היא יפה. ויש עוד פוווווווווווווווווווול
נמרוד שיקלר-כל יום שאת לא איתו שרון הולצמן-סיכוי קלוש נמרוד לב-ימים טובים משינה-הכוכבים דולקים על אש קטנה הדורבנים-לא בא לי לשמוע{וכל השאר.} ארכדי דוכין-עשרים פלוס החברים של נטאשה-היינו עושים אהבה{דההההההההההה} בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד בוטן מתוק בקרקס-למות היהודים-לעוף היהודים-אם כבר היהודים-עידן האלוהים אלג'יר-אני צריך אותך אלג'יר-שלי איפה הילד-מסיבת התה של עליזה{היוו המוןןצ אנשיםם..ישבתי על כסאא גבוההה} Ronan keating-When you say nothing at all ירמי קפלן-כבר עכשיו מוניקה סקס-מספיק בנאדם מוניקה סקס-על הרצפה ארכדי דוכין-היא לא דומה אביב גפן-השיר שלנו גלעד שגב-מותק שלי חמי רודנר-בואי ניפרד[גאולהה אוו גאוולההה נשקיי אותיי עכשיוו נשמהה{סתם נזכרתי..חח בלי קשר}] היהודים-מי אמר לך{"קח אותי"-נינט} לולה-ימים של שקט גידי גוב-רוני
יוני בלוך-אני מכיר אותו יוני בלוך-התקף לב קטן אין לי כוח לחפש עוד..אני ימשיך מתישהוא