המשפט שלי

dsol

New member
איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב

ממש נכון !!
חח שילוב מנצח

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifניו יורק-רפיח../images/Emo99.gif

אנ'לא יכולה לבחור משפט אחד. כל השיר מתאים לי. הגעתי למסקנה שזה אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם

../images/Emo109.gif ניו יורק רפיח ../images/Emo125.gif../images/Emo15.gif

יש כמה
"ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה..." "עברנו את הגשמים ואת סוכות, והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט, שיקרתם כי עכשיו אחריי סוכות, ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות..." "אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים, וששניינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזאת תקופה יפה אך היא תקופה שבחיים..."

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

"אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים, וששניינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזאת תקופה יפה אך היא תקופה שבחיים, אז איך זה שאתמול לא התייחסת אלי, ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל, ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה...."

תגובה מקוצרת זה כיף

ואת עושה את העולם הזה כ"כ מסריח מניו יורק ועד רפיח.. וגם כשהוא אומר בהופעות מניו יורק יבוא משיח :]

hitball

New member
שלי!

אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים, וששניינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, אז איך זה שאתמול לא התייחסת אלי, ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל,

סקוויד

New member
NY רפיח............

כל השיר!!!! אני אוהבת את השיר ומתחברת אליו אבל אולי המשפט שלי זה "עברנו ת'גשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אדיוט" - אהבתי את השורה הזו....

papapa

New member
פשוט כל השיר!

אחד השיר הכי טובים של שייגעצ (אם לא הטוב ביותר)

Sucker20

New member
המשפט שלי...

ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה, לדעתי משפט יפה שמתאים לכל חבריי וחברותיי....

ואת מחשיבה את ברוך ומיקי כבנים?

אוי נו תתבגרי.. ברוך זה בכלל בנות ומיקי זה האמא של הכוסיות

Hezi The One

New member
אממ כן...

עברנו ת'גשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט יש משהו שמושך אותי במשפט הזה...כי פשוט המון אנשים מבטיחים דברים ופשוט...לא מקיימים:-\

למעלה