העדפה מוזיקלית

ואוו מזמן לא שמעתי אותם..../images/Emo223.gif

ואמרתי שאני בננה רק ניסיתי להבין למה בדיוק היא התכוונה כי אני גם איזה חצי סוכרייה [ומי שיקרא את ההודעות האלה בלי לראות את ההודעה הראשונה יחשוב שכולם פה נפלו על הראש או משו]

Rose131

New member
אז תביאי לי לנהל, אני שומעת אותם!D::

וואי לגמרי. "אני חצי בננה, אבל גם סוכריה לפעמים. ובכלל, MCR זה לא בננה!"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifקחי../images/Emo12.gif

סתם נווו.. זה כזה הבנות שם מעריצות אותי
חחחחחחחחח במפגשים תמיד רואות אותי וכזה: "יאאאאאאא שחר!! המנהלת שלנו!!! איזה כיף לפגוש אותך
בואי תיהי איתנו במפגש!!
"

Rose131

New member
במפגשי MTV2 זה מין כזה..

"ההה לירון!!1 היא פגשה את מיוז!!1" "אהמ." "מי את?" "נועה, המנהלת השנייה." "יש מנהלת שנייה?
"

חחחחח../images/Emo223.gif

ותחזירי אותי להיות אדומה! זה לא פייר אני חוזת הפורום מגיע לי ואני עדיין שומעת אותם.. פשוט זה לא קרה ממזמן, הדיסקים הישנים שלהם זאת הסיבה היחידה שעוד יש לי כוח לפורום הזה, כי אם לא הייתי אוהבת אותם מזמן הייתי עוזבת את הפורום ד"א עד כמה שזה נשמע הזוי את המושג אינדי הכרתי דרך פול אאוט.. ופעם באמת הכירו אותם רק איזה 4 אנשים בארץ.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגם אני חוזת הפרום../images/Emo12.gif

נוו ספיר זוכרת שדיברנו ואמרת לי לפתוח משתמש חדש ואז לשים אותך במנהלת משנה?? חחחח אז עד שהיה לי כוח פתאום נועה פרסמה הודעה באיזה קומונה שהיא פתחה קומונה למוזיקה לא מוכרת חחחחחחחחח זה ממש ביאס אז

נמ..../images/Emo223.gif

אני זוכרת ששיגעתי אותה שנים ואז בסוף עד שחשבתי לפתוח היא כבר שינתה את הקומונה

Luna Sphere

New member
אלה שציינת זה ../images/Emo214.gif

ויש לי רעיון אחר איך לדעת.. תקחי את הטופ 5 שלך ותראי כמה מהם נכנסים ל
וכמה ל

lestatgirl

New member
אני היחידה שמעדיפה לבדוק כמה בננות נכנסות

לתוכם במקום?
או כמה סוכריות נכנסות לג'ק פיניאטה? LOL

Luna Sphere

New member
בוא נראה,

בננה אחת לכל חבר בAM, רק לג'יימי ריינולדס מגיעה בננה (כי אני אמרתי), לקייט בכלל לא מגיעה בננה כי היא קצת עצבנה אותי, ולבמבה שאמבלס לא מגיעה כי וול, יש להם במבה אז הם לא צריכים בננה בנוסף
ואי אפשר להכניס סוכריות לג'ק כי פשוט אין לו צוואר

M a a y a n K

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo214.gif-../images/Emo3.gif

קשה לי להחליט למרות שנראה לי שיותר סוכריה אחרי שעשיתי ספירת מלאי קצרה של הדיסקים שלי ואני גם לא אוהבת מטאל, אבל אני עדיין מקשיבה ללהקות שנחשבות אימו למרות שתמיד ראיתי באימו יותר סגנון לבוש/התנהגות מאשר מוסיקה, אבל זה כבר לא הקטע שלי...

Luna Sphere

New member
הכוונה היא לאיזה סגנון את יותר נוטה.. יותר

מתחברת. כמעט כולם שומעים קצת משניהם

M a a y a n K

New member
אני יודעת

אבל אף פעם לא הגדרתי את המוסיקה שאני שומעת...זה תמיד שניהם, אבל כנראה שזה נוטה יותר ל
בייחוד בזמן האחרון... Oh well, !it is

למעלה