הפינה חסרת השם

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifהפינה חסרת השם ../images/Emo8.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה: שבועטוב

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifנהנהנהנהנהנהנהנהנה היי ג'וד.

מומלצי השבוע
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): "להפסיק לאכול עוגות" "שזיף"
- שיר השבוע (כללי):נמממ.. billy_talent-this_suffering Billy Talent - Pins And Needles Billy Talent - Burn the evidence my_chemical_romance-dead Bryan Adams - When your'e gone ועוד
- אלבום השבוע:מממ..לאדעת
- האדם שעשה לכם את השבוע:-
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Burn the evidence… of all these things, That pull my spirit down!!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ממממ..רוֹצי בן עמי XD
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):היית בהופעה של שייגעצ!!!! :]]
- מאכל השבוע:לא אכלתי כמעט כלום כל השבוע..חח
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה כנראה..
- משהו שהרס את השבוע:שהייתי חולה.. וכמובן-ביצפר
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהוא ייגמר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהיומהורים יהיה אנושי
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:עודלא נפתח השבוע
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ..שש
סתם:
- תמונה מגניבה:כלכך.

אפרת P

New member
נהה../images/Emo112.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אנאערף - שיר השבוע (כללי): כשזה עמוק-קורין אלאל ואביתר בנאי (מאיה
) - אלבום השבוע: המכשפות-האוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עד שלא תרגיש חפשי לא תהיה אמיתי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בנאות דשא ירביצני
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דעה מגובשת כמעט לחלוטין בנושא מסויים - מאכל השבוע: קורנפלקס עם חלב מוקצף. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמ אנאערף, ללכת לאיקאה ולסבתא ביום חמישי
- משהו שהרס את השבוע: אממ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניתוח ביום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפגוש מישהו אחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כשזה עמוק-קורין אלאל ואביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא יודע סתם: - תמונה מגניבה: אין לי

AvtipuS

New member
מכונת הלהיטים שולפת את הדבר הבא

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): פקיד. - שיר השבוע (כללי): רייג' אגיינסט דה מאשין-קילינג אין דה ניים אוף - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכלי
פעמיים בשבוע
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "סמי חופשי פשוט הוא לא נורמלי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתמול בלילה היו המון דברים מצחיקים. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עובר אצל דוד ערב!!!!!!!!!11 - מאכל השבוע: אוכל. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הגאלה אתמול. - משהו שהרס את השבוע:מבחנים. [מתמטיקה,היסטוריה,חינוך תעבורתי ותנ"ך] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מוצ"ש! ההופעה החגיגית! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבני סלע לא יברח שוב
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתי השבוע נפתח? בדיוק? נראה לי שזה ברי סחרוף-עבדים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גידי גוב
סתם: - תמונה מגניבה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifהיית בגאלה?!?

הייתי אמורה להיות שם אתמול! היה משו מיוחד?

AvtipuS

New member
מיכלי ועדי היו

ההופעות של "החדר של טוביה" [עשו קאבר ל"אינטרקום",צולע במיוחד.] ושל ביט היו סבבה לא משו מיוחד חוץ מקצת קללות וזה בהופעה של ביט, לא היו הרבה אנשים כמו בד"כ, היו המון ערסים, החדר הראשון היה לא משהו לשם שינוי, השני היה מפוצץ בערסים והחדר מטאל היה מת לגמרי רק אני וחברים שלי היינו שם רוב הזמן והיה בן זונה שם, בהתחלה היו שם שירים בסגנון של רייג' ואח"כ היה יותר מטאל לא משהו, בסוף באיזה 4 וחצי ככה שמו שם טראנסים פסיכודלים משהו מטורף רק אני וחברים שלי היינו שם עד שסגרו תחדר הזה זהו פחחות או יותר

vnskhe

New member
עונה..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):יש לה - שיר השבוע (כללי):THE BEATLES - OH,DARLING - אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגות (כבר שלושה שבועות הוא במערכת אצלי ואני לא רואה איך הוא יוצא משם בזמן הקרוב) - האדם שעשה לכם את השבוע:הלוואי שהיה אחד כזה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"קחי אותי בחזרה, אין לי שום דרך אחרת להגיד את זה, אז אני אגיד את זה, ואני אגיד את זה, ואני אגיד את זה, עד שתחזרי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אין - מאכל השבוע:שניצל?! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אין - משהו שהרס את השבוע:אין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה ב16 בבארבי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהיא תתקשר כבר.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא בא לה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יש הרבה סתם: - תמונה מגניבה:

ססילייה

New member
חזרה אליי התחושה שה שה שה שה שה D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):לא בא לה. - שיר השבוע (כללי):אוטומוביל-יונתן רוזן.
- אלבום השבוע:כיכר החלומות (גלעדי!
) - האדם שעשה לכם את השבוע: טל , גלעדי ורוי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חזרה אליי התחושהשהשהשהשהשה..." "אתה חוזר ואומר.שאין מה למהר.שיום אחד נתעורר.ונ-ג-ל-ה.שהחיים יפים.שאנשים נשמרים.ואנחנו רק העוברים.כמו מ-י-ם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ''אל תדאגו לבני כי הוא נתפס.עוד חמש דקות הוא יברח שוב.'' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הבנתי דברים חשובים.והגעתי למסקנות חשובות. - מאכל השבוע: מילקי.D::: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ברור שההופעה ביום שני.
- משהו שהרס את השבוע:הצטננות ><" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף השבוע.והחודש לסבא.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה לא משנה, זה בלאו הכי לא ייקרה D: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Unwritten.של הבלונדינית הזאת, נו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:פיייייי...כל כך הרבה.
סתם: - תמונה מגניבה: DDDDDDDD:::

עדי D

New member
להלהלהלה כי אני ילדת גאלה להלהלהלה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): כוחות הרשע - שיר השבוע (כללי): My Chemical Romance - The Ghost of You - אלבום השבוע: עוגותD: - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכליי קטנהה חח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): והייתי רוצהה.. לספר לך על כל מה ש.... שחלמתי אתמול על כפתור שהורס את הכללל.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פגהההה קציצהההה.. דיירפוס!! אם תחליפי את הפ' בכ' יצא כוס יבש!! דייכוס!!!!!!!!!!!!!!!!!111 - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי דיסק שממש רציתי והייתי בגאלהה חח - מאכל השבוע: המלקשייק של אמא של דנה חחחח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום ואתמוללל גאלה והיומולדת של דנה המקסימה שליי - משהו שהרס את השבוע: ממ.. העייפות אולי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לא משו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבטלו את המבחן מחר>< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחיל השבועD: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ לא יודעת.. סתם: - תמונה מגניבה: >< רק כדי שתראו את היצור הורוד והמקסים הזה שבועטוב

סינטטית

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אם את בעניין - שיר השבוע (כללי): סינרגיה - אשם - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות! - האדם שעשה לכם את השבוע: ... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואם את בעניין, אני לא זז מכאן, רק לנשק את הפרצוף שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הלך לי די טוב במתמטיקה! - מאכל השבוע: נוטלה!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המ - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של סינרגיה ביום שישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אם את בעניין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: - תמונה מגניבה:

../images/Emo121.gifבלה בלה בלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו
ליל
- שיר השבוע (כללי):שיר כאב/ארול-מאיר אריאל - אלבום השבוע:שירי חג ומועד ונופל - האדם שעשה לכם את השבוע:ליל/טל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אשרי היכול את מומיו להביס"-אולה בבו-מאיר אריאל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בני סלע יקבל את זכויותיו של יגאל עמיר, ייתנו לו להתייחד עם לריסה?D:::: - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):חיבוק - מאכל השבוע:טוסט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לראות את טל וליל והטרמפים שהיו לי - משהו שהרס את השבוע: לא יודע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:סוף סיפור -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר כאב- מאיר אריאל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אפחד סתם: - תמונה מגניבה:אין

וופס

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לא בא לה - שיר השבוע (כללי): ריטה ורמי- נוצה ברוח - אלבום השבוע: ריטה- ימי התום - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים את יודעת, רק הבכי מזמן לזמן, בא מתוך געגוע ישן.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כסף. - מאכל השבוע: קרמבו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין!!!1 ;[ - משהו שהרס את השבוע: הצינון המזדיין הזה ;[ בין השאר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה! ומשו שאני לא מחכה לו- יום הורים :S - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את היום הורים בשלום, וגם תמבחן בתנ"ך -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נוצה ברוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

dsol

New member
../images/Emo199.gif_../images/Emo189.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): -- - שיר השבוע (כללי): staind-outside 8mm- Forever And Ever Amen Catherine Feeney - Mr. Blue Jackson Waters - Center of Attention José González - Heartbeats Snow Patrol - Run - אלבום השבוע: 8mm - Songs To Love and Die By - האדם שעשה לכם את השבוע: שימי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האמת אינה עיוורת היא רק טיפשה, כמו שאני" (מניפולציה- בטי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -- - מאכל השבוע: מיץ גוייבה ! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השבוע נגמר ! - משהו שהרס את השבוע: מתחיל עוד שבוע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נגמרים המבחנים ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נעבור את הכל בהצלחה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זה יותר אלבום... של Imogen Heap -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה.... סתם: - תמונה מגניבה: העבודה האחרונה שלי
(התמונה המקורית מהסידרה "מגרש ביתי" One Tree Hill ) שבועטוב

למעלה